Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt dzisiaj do Suzuni nie zajrzał? :sad:

A moja psa to się nie nadaje, bo zjada wszystko co się rusza :evil_lol: (zanim ewentualnie zostałaby zjedzona przez Suzunię :lol:)

Posted

[quote name='kamilka91']Nikt dzisiaj do Suzuni nie zajrzał? :sad:
A moja to się nie nadaje, bo zjada wszystko co się rusza :evil_lol: dlatego mam obawy o swój żywy inwentarz.

Posted

:laugh2_2::jumpie::bye::wolfie:urrra uraaa nareszcie jest Dogoooooo!witajcie cioaskiiiiiiiiiiiii z kaska i bez kaskiiiiiii juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:multi:co ja widze:crazyeye::loveu::loveu:toc cioteczka krakowinecka sie zamierza na Suzunieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:sweetCyb::bigcool::bigcool:Krolinie nie robia balaganu o nie :loveu:lubia przutulaneczki i wskakuja na fotelki i kanapeczki , a potem sie glaskunia i glaskunia i lulunia i krolinia jest grzeczniutenka , robi tez czasem takie :uf ufff , jak lata dookola czleka i lubi sie bawic w ganianegoooooooooooooooooooo:Cool!::sweetCyb:Susunku slicznotkooooooooooooooooooo liczka twe calujemyyyyyyyyyyy:multi:

Posted

[quote name='A.Matyja-Mierzecka']tak mi sie coś zdaje, ze pasztetowa do Krakowa pojedzie :)

a do Meksyku nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, bo tam jedzą wszystko co mięsne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Zaraz, zaraz, jeszcze ja jestem w grze :eviltong:

Posted

[quote name='__Lara']Zaraz, zaraz, jeszcze ja jestem w grze :eviltong:[/QUOTE]

Czyli co... __Lara ucieka z synem Marysi P. do Meksyku? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='DarkWater']Czyli co... __Lara ucieka z synem Marysi P. do Meksyku? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]

EEE, co Wy :eviltong:

Adopcję Suzuki ciągle rozważam, mam też na oku innego króliczka z SPK.

Posted

[quote name='DarkWater']Czyli co... __Lara ucieka z synem Marysi P. do Meksyku? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] Mnie to wygląda inaczej. Ty Darkunia z P. do Meksyku, Suzuki do Lary do Katowic, a ja dalej samotna będę w Krakowie doglądać swojego żywego inwentarza, tym bardziej, że mi się kroi mały kociak na tymczas. Jakoś tak oczami wyobraźni nie widzę pod jednym dachem 2 koty, pies i królik. Chociaż nie powiem mój pierworodny jak widzi, że jestem na dogomanii to karze sobie szukać wątku Suzuni ( miłośnik się znalazł).
W efekcie P. ucieknie z Darkunia do Meksyku, a mnie zostanie czyszczenie klatki i gadanie do "dalmatyńczyka długouchego".

Posted

hihih, a ja widzę tak marysiu55, że to może Ty jednak powiększysz swój inwentarz, DarkWater zaadoptuje kota, a ja pojadę do Meksyku na wczasy :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='__Lara']hihih, a ja widzę tak marysiu55, że to może Ty jednak powiększysz swój inwentarz, DarkWater zaadoptuje kota, a ja pojadę do Meksyku na wczasy :eviltong::eviltong::eviltong: Lara w Meksyku byś się zanudziła jak 'mops', tam by Cie nie dopuścili do internetu i jak byś żyła bez dogomanii??

Posted

:loveu::multi:se gadajom o wypadach na Meksikoooooooooo:biggrina::eggface::ekmm:a nie pomyslom ze tam niebezpiecznie o :razz:ja tymczasem polecam Tybet ...aummmmmmmmmmmmmmm .....no juz polecilam teraz Suzinke pozdrawiam goraco:loveu::loveu::loveu:i lece sie ogolic :evil_lol:i do robotki hopa

Posted

[quote name='marysia55']Lara w Meksyku byś się zanudziła jak 'mops', tam by Cie nie dopuścili do internetu i jak byś żyła bez dogomanii??

hih, racja!! musiałabym potem szybko zbierać manele i wracać do Polski!

[quote name='DarkWater']A wklej go tu, będziemy komisyjnie podziwiać!

A proszę:

Tylko cioteczka Paulina, jego opiekunka, coś mi na maila nie odpisuje, chyba będę musiała tam zadzwonić.

Bo o Suzuki to już dużo wiem :)

Posted

:loveu::loveu:cudny chlopczykus juhuuuuuuuuu:loveu:jakie kolorki :crazyeye::loveu::loveu::roll::roll::laugh2_2:P:B-fly::wolfie::wolfie:pragne doniesc zem sie nie zaciella , a terraz bendziem ogladac Pudziana Predatoraaa naszego :sweetCyb::peace:Larus wez ku sercu swemu dwa krolinie i chlopaczka i dziewczynie....?:roll::loveu:

Posted

DarkWater napisał(a):
SPK decyduje o wszystkim, ja tylko odżywiam i dopieszczam!

Rozumiem ;)

Właśnie nie wiem co będzie z Bolsikiem, bo on aż w Poznaniu jest...

Ewcia, jaaaasne :evil_lol: TZ już prawie zgodził się na 1 zwierzę, zaczęłam mu właśnie mówić o jamniku po ślubie :eviltong: trzeci zwierz to by było chyba za dużo.... jak narazie :diabloti:

Posted

ojj , widzę że komisja będzie miała ciężki wybór, między urodziwą Suzuki, a przystojnym Bolsem.
Jak dla mnie to ta para powinna w jednym mieszkać domku. Lara , co Ty na to ???
U mnie jutro zawita dodatkowy kociak na tymczasie więc liczba futer u mnie w domu się zwiększa.

Posted

Raneczkowe pozdrowienia sle :multi:Maryniu bedziesz miec kotunia:crazyeye::loveu:juhuuuuuuuuuuuuu:multi:Suzuniu cudowna alez bys braciszka miala hohooooooo niczym Brados Pitos kroliniowy:loveu:Larus niechaj pierwszy wspolny zwierzuniek wasz - niechaj bedzie to krolin:loveu: