DarkWater Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Maryniu :multi: uciekaj z nami! Maryniu u mnie psa/kota (choćby w bloku) jak na lekarstwo. Quote
kamilka91 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Nikt dzisiaj do Suzuni nie zajrzał? :sad: A moja psa to się nie nadaje, bo zjada wszystko co się rusza :evil_lol: (zanim ewentualnie zostałaby zjedzona przez Suzunię :lol:) Quote
marysia55 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='kamilka91']Nikt dzisiaj do Suzuni nie zajrzał? :sad: A moja to się nie nadaje, bo zjada wszystko co się rusza :evil_lol: dlatego mam obawy o swój żywy inwentarz. Quote
DarkWater Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Najgorsze jest to, że ja też bym ją najchętniej zjadła i całowała ten słodki pyszczek i te piękne wąsiki!!! Quote
Nadziejka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 :laugh2_2::jumpie::bye::wolfie:urrra uraaa nareszcie jest Dogoooooo!witajcie cioaskiiiiiiiiiiiii z kaska i bez kaskiiiiiii juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:multi:co ja widze:crazyeye::loveu::loveu:toc cioteczka krakowinecka sie zamierza na Suzunieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:sweetCyb::bigcool::bigcool:Krolinie nie robia balaganu o nie :loveu:lubia przutulaneczki i wskakuja na fotelki i kanapeczki , a potem sie glaskunia i glaskunia i lulunia i krolinia jest grzeczniutenka , robi tez czasem takie :uf ufff , jak lata dookola czleka i lubi sie bawic w ganianegoooooooooooooooooooo:Cool!::sweetCyb:Susunku slicznotkooooooooooooooooooo liczka twe calujemyyyyyyyyyyy:multi: Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 tak mi sie coś zdaje, ze pasztetowa do Krakowa pojedzie :) a do Meksyku nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, bo tam jedzą wszystko co mięsne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Quote
__Lara Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='A.Matyja-Mierzecka']tak mi sie coś zdaje, ze pasztetowa do Krakowa pojedzie :) a do Meksyku nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, bo tam jedzą wszystko co mięsne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Zaraz, zaraz, jeszcze ja jestem w grze :eviltong: Quote
DarkWater Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='__Lara']Zaraz, zaraz, jeszcze ja jestem w grze :eviltong:[/QUOTE] Czyli co... __Lara ucieka z synem Marysi P. do Meksyku? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
__Lara Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='DarkWater']Czyli co... __Lara ucieka z synem Marysi P. do Meksyku? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] EEE, co Wy :eviltong: Adopcję Suzuki ciągle rozważam, mam też na oku innego króliczka z SPK. Quote
marysia55 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='DarkWater']Czyli co... __Lara ucieka z synem Marysi P. do Meksyku? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] Mnie to wygląda inaczej. Ty Darkunia z P. do Meksyku, Suzuki do Lary do Katowic, a ja dalej samotna będę w Krakowie doglądać swojego żywego inwentarza, tym bardziej, że mi się kroi mały kociak na tymczas. Jakoś tak oczami wyobraźni nie widzę pod jednym dachem 2 koty, pies i królik. Chociaż nie powiem mój pierworodny jak widzi, że jestem na dogomanii to karze sobie szukać wątku Suzuni ( miłośnik się znalazł). W efekcie P. ucieknie z Darkunia do Meksyku, a mnie zostanie czyszczenie klatki i gadanie do "dalmatyńczyka długouchego". Quote
DarkWater Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Jeszcze jest opcja, że P. z Suzuki ucieknie do Meksyku Quote
__Lara Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 hihih, a ja widzę tak marysiu55, że to może Ty jednak powiększysz swój inwentarz, DarkWater zaadoptuje kota, a ja pojadę do Meksyku na wczasy :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
marysia55 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='DarkWater']Jeszcze jest opcja, że P. z Suzuki ucieknie do Meksyku oooo , a ty pójdziesz w odstawkę :-) Jakoś nie wierzę. Quote
marysia55 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='__Lara']hihih, a ja widzę tak marysiu55, że to może Ty jednak powiększysz swój inwentarz, DarkWater zaadoptuje kota, a ja pojadę do Meksyku na wczasy :eviltong::eviltong::eviltong: Lara w Meksyku byś się zanudziła jak 'mops', tam by Cie nie dopuścili do internetu i jak byś żyła bez dogomanii?? Quote
DarkWater Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='__Lara']... mam też na oku innego króliczka z SPK.[/QUOTE] A wklej go tu, będziemy komisyjnie podziwiać! Quote
Nadziejka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 :loveu::multi:se gadajom o wypadach na Meksikoooooooooo:biggrina::eggface::ekmm:a nie pomyslom ze tam niebezpiecznie o :razz:ja tymczasem polecam Tybet ...aummmmmmmmmmmmmmm .....no juz polecilam teraz Suzinke pozdrawiam goraco:loveu::loveu::loveu:i lece sie ogolic :evil_lol:i do robotki hopa Quote
marysia55 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ewunia, tylko nie zatnij się przy tym goleniu, może raczej depilatorem wygładź skórę. Suzuki dalej czeka na amatora pasztetów ( żywych oczywiście). Quote
__Lara Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='marysia55']Lara w Meksyku byś się zanudziła jak 'mops', tam by Cie nie dopuścili do internetu i jak byś żyła bez dogomanii?? hih, racja!! musiałabym potem szybko zbierać manele i wracać do Polski! [quote name='DarkWater']A wklej go tu, będziemy komisyjnie podziwiać! A proszę: Tylko cioteczka Paulina, jego opiekunka, coś mi na maila nie odpisuje, chyba będę musiała tam zadzwonić. Bo o Suzuki to już dużo wiem :) Quote
__Lara Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 A jak! :D A jak tam Suzuki cioteczko? :) kiedy ją sterylizujecie? :) Quote
DarkWater Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 SPK decyduje o wszystkim, ja tylko odżywiam i dopieszczam! Quote
Nadziejka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 :loveu::loveu:cudny chlopczykus juhuuuuuuuuu:loveu:jakie kolorki :crazyeye::loveu::loveu::roll::roll::laugh2_2:P:B-fly::wolfie::wolfie:pragne doniesc zem sie nie zaciella , a terraz bendziem ogladac Pudziana Predatoraaa naszego :sweetCyb::peace:Larus wez ku sercu swemu dwa krolinie i chlopaczka i dziewczynie....?:roll::loveu: Quote
__Lara Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 DarkWater napisał(a):SPK decyduje o wszystkim, ja tylko odżywiam i dopieszczam! Rozumiem ;) Właśnie nie wiem co będzie z Bolsikiem, bo on aż w Poznaniu jest... Ewcia, jaaaasne :evil_lol: TZ już prawie zgodził się na 1 zwierzę, zaczęłam mu właśnie mówić o jamniku po ślubie :eviltong: trzeci zwierz to by było chyba za dużo.... jak narazie :diabloti: Quote
marysia55 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 ojj , widzę że komisja będzie miała ciężki wybór, między urodziwą Suzuki, a przystojnym Bolsem. Jak dla mnie to ta para powinna w jednym mieszkać domku. Lara , co Ty na to ??? U mnie jutro zawita dodatkowy kociak na tymczasie więc liczba futer u mnie w domu się zwiększa. Quote
Nadziejka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Raneczkowe pozdrowienia sle :multi:Maryniu bedziesz miec kotunia:crazyeye::loveu:juhuuuuuuuuuuuuu:multi:Suzuniu cudowna alez bys braciszka miala hohooooooo niczym Brados Pitos kroliniowy:loveu:Larus niechaj pierwszy wspolny zwierzuniek wasz - niechaj bedzie to krolin:loveu: Quote
Recommended Posts