Soema Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='jurosia']Dzięki. A na jaki adres wysłać fakturę, czy na adres stowarzyszenia ?[/QUOTE] Na mój adres, jest w pierwszym poście. Cajus Twoja faktura faktycznie doszła na adres Stowarzyszenia. Muszę ją teraz odzyskać, bo pojechała z panią prezes do sąsiedniego miasta ;) Quote
AMIGA Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Soema']Dopisuję :)[/QUOTE] Mam takie pytanie (może glupie :oops:). Czy mam czekać w kolejce? Bo w sumie nie wiadomo, czy zgloszona przeze mnie sunia nie jest w ciazy. Jutro ma być u weta, ale wiem, że wczesna ciążą nie jest chyba do wykrycia Quote
Soema Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='AMIGA']Mam takie pytanie (może glupie :oops:). Czy mam czekać w kolejce? Bo w sumie nie wiadomo, czy zgloszona przeze mnie sunia nie jest w ciazy. Jutro ma być u weta, ale wiem, że wczesna ciążą nie jest chyba do wykrycia[/QUOTE] No nie jest.. Nie, nie trzeba czekać. Chwilowo mamy płynność. Ale od teraz każdy podaje cenę zabiegu, bo potem są niespodzianki i problemy. Quote
AMIGA Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 No wiem, wiem. Ja podalam cene - 150 zł, ale tak jak obiecałam postaram się znaleźć gdzieś tańszy zabieg Quote
Poker Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 O psia kość , ja jestem d.... :angryy: kwadratowa, bo tez wysłałam fakturę na adres Stowarzyszenia:-( Co to znaczy jak człowiek czasem nie umie czytać ze zrozumieniem :oops: Mam nadzieję ,że w związku z tym nie będzie jakiejś wielkiej komplikacji. Quote
aniyae Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Jutro powinna dotrzeć moja wpłata do skarbonki sterylkowej za przyszły rok - 20zł miesięcznie, opłacone z góry, czyli 240 zł. Quote
Cajus JB Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Soema']Na mój adres, jest w pierwszym poście. Cajus Twoja faktura faktycznie doszła na adres Stowarzyszenia. Muszę ją teraz odzyskać, bo pojechała z panią prezes do sąsiedniego miasta ;)[/QUOTE] Bardzo się cieszę. W ramach rekompensaty dorzucę 20 zł jednorazowo. ;) Dołączam życzenia świąteczne dla Pani Prezes. :lol: Quote
Soema Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Poker']O psia kość , ja jestem d.... :angryy: kwadratowa, bo tez wysłałam fakturę na adres Stowarzyszenia:-( Co to znaczy jak człowiek czasem nie umie czytać ze zrozumieniem :oops: Mam nadzieję ,że w związku z tym nie będzie jakiejś wielkiej komplikacji.[/QUOTE] Trzeba będzie uprzedzić p. Prezes. Biuro jest na rynku, jestesmy tam rzadko, wyciągnąć pocztę.. Przytulisko niema skrzynki, bo głupich ludzi nie brakuje, dlatego wolę sama to koordynować. Amigo, 150zł to nie jest dużo. Doszły faktury suka od Ludwy 300zł i druga na 346zł z Broku. Quote
Soema Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='ludwa']faktura z Broku czy sunia z Broku?[/QUOTE] Jedna faktura jest z Warszawy, ul. Podleśna ;) 346zł, no i z Serocka od megii chyba 300zł Quote
megii1 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ja już nie będę nadwyrężać dobroci Ludwy i w poniedziałek robię przelew na skarbonkę. W przyszłym tygodniu zrobię też pierwszy w życiu bazarek - oczywiście na skarbonkę:) Quote
Agnezia Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 megii1 jak chcesz to mogę zrobić na skarbonkę bazarek z tych rzeczy co mi dałaś w wakacje:oops: Quote
megii1 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Agnezia']megii1 jak chcesz to mogę zrobić na skarbonkę bazarek z tych rzeczy co mi dałaś w wakacje:oops:[/QUOTE] O byłoby super:) Dzięki:) Quote
Agnezia Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 To jakoś po świętach to wystawię bo już mi wstyd ... Quote
beataczl Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='jurosia']Witam zgłaszam sunię Aster na prośbę BUDRYSKA faktura za jej zabieg ( koszt samej sterylki to 350 zł) [IMG]http://i54.tinypic.com/34od8qx.jpg[/IMG][/QUOTE] dot. tego watku, zglaszala BUDRYSEK [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/185265-Aster-ma%C5%82a-nie%C5%9Bmia%C5%82a-niezauwa%C5%BCona...pom%C3%B3z-w-sterylce-%28/page35"]Aster - mała nieśmiała,niezauważona...pomóz w sterylce :([/URL][/B] Quote
Soema Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='beataczl']dot. tego watku, zglaszala BUDRYSEK [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/185265-Aster-ma%C5%82a-nie%C5%9Bmia%C5%82a-niezauwa%C5%BCona...pom%C3%B3z-w-sterylce-%28/page35"]Aster - mała nieśmiała,niezauważona...pomóz w sterylce :([/URL][/B][/QUOTE] Wiem, że zgłaszała. Ale zapytałam o cenę i odpowiedzi nie było. Ale mniejsza z tym. Quote
jurosia Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Soema']Wiem, że zgłaszała. Ale zapytałam o cenę i odpowiedzi nie było. Ale mniejsza z tym.[/QUOTE] wszystko juz jest wyjaśnione parę postów wyżej, dziś wysłałam fakturę Quote
Soema Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='jurosia']wszystko juz jest wyjaśnione parę postów wyżej, dziś wysłałam fakturę[/QUOTE] Na czyje konto będzie zwrot za zabieg? Quote
jurosia Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 na konto mojego męża, bo to on płacił za zabieg, wszystko opisałam w liście wysłanym dziś razem z fakturą Quote
kasienka001 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Zakręciłam się z wpłatami i nie wiem czy grudzień mam opłacony czy nie, więc przelałam 10zł jako prezent gwiazdkowy ;) Quote
Izabela124. Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Proszę mi powiedzieć na jaką kwotę zalegam :) Quote
Soema Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='kasienka001']Zakręciłam się z wpłatami i nie wiem czy grudzień mam opłacony czy nie, więc przelałam 10zł jako prezent gwiazdkowy ;)[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Proszę mi powiedzieć na jaką kwotę zalegam :)[/QUOTE] Uzupełnię magicznego Excela i wszystko Wam podam ;) ale to jutro najszybciej. Wesołych i Lepszego Noweg roku ;) Quote
megii1 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Zrobiłam mój grudniowy przelew na skarbonkę - jutro powinien być na koncie. Quote
Recommended Posts