Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Camara']Witam,
bernardynka Koka lada dzień ze schroniska trafi do domu tymczasowego, wikt i opierunek ma zapewniony ;)
Jest młoda i oczywiście niewysterylizowana.
Koka to wielkopies - jej sterylizacja do duży koszt. Szacujemy, że będzie to sporo powyżej kwoty 400 zł
Czy możemy liczyć na wsparcie?

post 2351-2354
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/133903-Bernardyny-do-adopcji.-Pomoc-w-ogłoszeniach-potrzebna!?p=15305870#post15305870"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1339...0#post15305870[/COLOR][/URL][/QUOTE]
Możecie liczyć na 200zł wsparcia.

Posted

[quote name='shanti']Nasza Aza już po sterylce. Dane do faktury podane. Dziękujemy :loveu:[/QUOTE]
Jak dojdzie i zrobimy zwrot, to będę prosiła o wpłacenie tych 25% ;)
fajnie, że już po.

Posted

a ja chciałabym dopisać się do skarbonki na stałe;-) szkoda, że wcześniej nie wpadłam na ten wątek, super pomysł! Będę wpłacać dyszkę miesięcznie. Proszę tylko o info co w tytułem?

Posted

[quote name='Lulka']a ja chciałabym dopisać się do skarbonki na stałe;-) szkoda, że wcześniej nie wpadłam na ten wątek, super pomysł! Będę wpłacać dyszkę miesięcznie. Proszę tylko o info co w tytułem?[/QUOTE]
Super ! :)
"akcja sterylizacja" :) dopisuję Cię do listy.

Posted

[quote name='Soema']Wpłaty:

- 20zł - Agada za 4 miesiące
- 20zł - kasienka001 za 4 miesiące
- 15zł - Lucyna
- 7zł - Obraczus87

wydatki
- 200zł - sterylka Amiga

dziś też miał wyjść przelew dla yumanji.

1936,33zł[/QUOTE]
Chcialabym spytac,czy poszedl przelew dla mojego weta.

Posted

[quote name='Avilia']Moją "ratę kredytową" za wrzesień wpłacę ok.20.09.br.Oczekuję wypłaty;)[/QUOTE]
Super :)

my już mamy podliczone ile zostało na koncie SOS i niedługo powinniśmy już całość mieć na koncie SSPZ :)

Posted

Wow, wspaniala skarboneczka, po raz kolejny powiem. Ale zeby nie smiecic, powiem czemu tu piszé- myslé ze w poscie "suki po zabiegu" warto byloby podsumowac láczná sumé zrefundowanych sterylek. Tak dla oka, sumy takich wydatków to powód do dumy. Idác dalej ;ppp mozna by podsumowywac np. wysterylizowano 15 suk za láczná kwoté 2,250zl, srednia cena za sterylké: 150zl. To tak w kwestii budowania "trendu" czy jest refundowana srednio przyzwoita cena czy jesli trend zacznie rosnác, zeby miec tego swiadomosc ze ceny sterylek sá wyzsze niz przedtem. Ja tam moglabym nawet graf zrobic miesiéczny ;pppp

Posted

[quote name='emilia2280']Wow, wspaniala skarboneczka, po raz kolejny powiem. Ale zeby nie smiecic, powiem czemu tu piszé- myslé ze w poscie "suki po zabiegu" warto byloby podsumowac láczná sumé zrefundowanych sterylek. Tak dla oka, sumy takich wydatków to powód do dumy. Idác dalej ;ppp mozna by podsumowywac np. wysterylizowano 15 suk za láczná kwoté 2,250zl, srednia cena za sterylké: 150zl. To tak w kwestii budowania "trendu" czy jest refundowana srednio przyzwoita cena czy jesli trend zacznie rosnác, zeby miec tego swiadomosc ze ceny sterylek sá wyzsze niz przedtem. Ja tam moglabym nawet graf zrobic miesiéczny ;pppp[/QUOTE]
Jak tam kiedyś do Ciebie pojadę.... lubisz mi zajęcia znajdować, nie?:mad:
[quote name='Agnezia']Dobry pomysł :) Soema a masz już stronę?[/QUOTE]
Mam domenę i pół strony i cholerny brak czasu na cokolwiek :shake:
Poświecę może w weekend jedną noc i to skończę.

Posted

[COLOR=DarkRed]Do tej pory wysterylizowano 19 suk za łączną kwotę [B]3979,17zł[/B].

[COLOR=Black]Będę musiała siąść i ścignąć niektóre osoby, które dostały 100% refundacji, a miały zwrócić te 25....[/COLOR]
[/COLOR]

Posted

[quote name='Soema'][COLOR=darkred]Do tej pory wysterylizowano 19 suk za łączną kwotę [B]3979,17zł[/B].[/COLOR]

[COLOR=darkred][COLOR=black]Będę musiała siąść i ścignąć niektóre osoby, które dostały 100% refundacji, a miały zwrócić te 25....[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]

Hehe, a odgrazaj sié to moze w koncu sié Ciebie tu doczekam!

No to pracujác zebys swoje grozby mogla spelnic, pójdziemy dalej ;ppp Zajmé sié wykresikiem trendu, tylko bédé musiala poszukac danych w którym miesiácu i ile wyplacono na sterylki. Miodzio ;ppp Poszukam po zaláczonych linkach, ale nie powiem ze taki skanik z wyciágu bankowego bardzo przyspieszylby sprawé :>>> A teraz Soema- bij!! Tylko osobiscie!

Posted

[quote name='emilia2280']Hehe, a odgrazaj sié to moze w koncu sié Ciebie tu doczekam!

No to pracujác zebys swoje grozby mogla spelnic, pójdziemy dalej ;ppp Zajmé sié wykresikiem trendu, tylko bédé musiala poszukac danych w którym miesiácu i ile wyplacono na sterylki. Miodzio ;ppp Poszukam po zaláczonych linkach, ale nie powiem ze taki skanik z wyciágu bankowego bardzo przyspieszylby sprawé :>>> A teraz Soema- bij!! Tylko osobiscie![/QUOTE]
Wpadnę do Cię, zobaczysz :)
dysponuję wyciągami od początku akcji, więc no problem :)

Posted

Czy mogłabym zgłosić sunię z tego wątku?:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192276-moja-pani-chciała-mnie-uśpić...2-5kg-maleństwo-w-typie-chihuahua[/URL]
sunia już została wysterylizowana, ale został dług w klinice. Sunię przyniosła jej właścicielka i chciała ją uśpić bo sunia ma padaczkę. Sunią zaopiekowała się dogomaniaczka Beata M, na prośbę której malutka została wysterylizowana, a teraz jest w DT u Madalleny. Sterylizacja razem z ubrankiem i lekami kosztowała 136 zł, czy byłaby mozliwość dofinansowania choć części zabiegu?

Posted

Soema wspisałam na bernardynach prośbę o wpłaty do skarbonki sterylkowej
mam nadzieje, że znajdzie się kilka osób które wesprą tą akcję

i jeszcze raz dziękuję za pomoc dla KOKI :loveu:

Posted

[quote name='tula']Czy mogłabym zgłosić sunię z tego wątku?:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192276-moja-pani-chciała-mnie-uśpić...2-5kg-maleństwo-w-typie-chihuahua[/URL]
sunia już została wysterylizowana, ale został dług w klinice. Sunię przyniosła jej właścicielka i chciała ją uśpić bo sunia ma padaczkę. Sunią zaopiekowała się dogomaniaczka Beata M, na prośbę której malutka została wysterylizowana, a teraz jest w DT u Madalleny. Sterylizacja razem z ubrankiem i lekami kosztowała 136 zł, czy byłaby mozliwość dofinansowania choć części zabiegu?[/QUOTE]
Pewnie, że by była. Mamy pieniądze :)
[quote name='zerduszko']Czy rozliczenie jest aktualne? Nie wiem czy w tym mies. wpłaciłam :oops:[/QUOTE]
Rozliczenie jest do 2 września, postaram się wieczorem wrzucić aktualne ;)
[quote name='ani@']Soema wspisałam na bernardynach prośbę o wpłaty do skarbonki sterylkowej
mam nadzieje, że znajdzie się kilka osób które wesprą tą akcję

i jeszcze raz dziękuję za pomoc dla KOKI :loveu:[/QUOTE]
Super, dzięki :)
nie ma za co, ile się Wam udało zebrać na sterylkę?

Posted

bardzo chciałabym prosić o pomoc w sterylizacji 3 suczek z tego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192423-30-psów-cd..-pilnie-potrzebna-pomoc-na-sterylkę-ciężarnej-suki[/URL]

Nie mogę w czeluściach dogo odszukać poprzedniego wątku, ale wtedy udało się nam wysterylizować 16 (jak dobrze pamietam) suczek. Niestety współpraca wtedy się skończyła z babą, ale nastapiła reaktywacja.
Jedna z suczek prawodpodobnie jest w ciąży-babsztyl mówi że się zaokrągla...

Wiem że to nie są ani sunie bezdomne, ani z dt...ale już nie wiem gdzie mam szukac pomocy :(

Posted

[quote name='berni']bardzo chciałabym prosić o pomoc w sterylizacji 3 suczek z tego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192423-30-psów-cd..-pilnie-potrzebna-pomoc-na-sterylkę-ciężarnej-suki[/URL]

Nie mogę w czeluściach dogo odszukać poprzedniego wątku, ale wtedy udało się nam wysterylizować 16 (jak dobrze pamietam) suczek. Niestety współpraca wtedy się skończyła z babą, ale nastapiła reaktywacja.
Jedna z suczek prawodpodobnie jest w ciąży-babsztyl mówi że się zaokrągla...

Wiem że to nie są ani sunie bezdomne, ani z dt...ale już nie wiem gdzie mam szukac pomocy :([/QUOTE]
Berni, jeśli raz zrobimy wyjątek, to później tylko takie suki będziemy ciachać.. :(
A na taką patologię nie ma rady :shake: tak źle i tak niedobrze..