brzośka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 ale przecież każdą suczkę ktoś zgłasza, dlaczego tylko w tym przypadku ten ktoś ma dopłacać resztę? psy "takich" właścicieli i tak mają gorzej niż bezdomne, bo te drugie mają jakąś szansę na normalny dom, a tamte raczej już nie... Quote
zerduszko Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Na to pytanie padła już odpowiedź nie raz, w moim poprzednim oście też. Quote
brzośka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 ale nie raz też już padło pytanie, czy sterylizować suki z melin to była moja odpowiedź na nie, nie wszyscy się muszą z tym zgadzać i tyle Quote
Syla Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Witam.Weszłam tutaj po przeczytaniu wątku Dolly.Nie napisałam tam, co myślę, ale zgadzam się w pełni z Wami i wpłacę chociaż 20 zł.Na razie nie zrobię deklaracji stałej, bo takich już mam aż za dużo, ale będę pamiętać na pewno i co miesiąc coś tam wyskrobię.Jutro poczytam sobie więcej na ten temat.Pozdrawiam. Quote
Avilia Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Fakturka za sterylkę Megi na kwotę 230 zł dzisiaj została wysłana. Quote
anett Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Witam serdecznie, czy na dofinansowanie sterylki mogłaby liczyć Miśka - bita, gryziona, przerażona wyciągnięta do hoteliku bez deklaracji: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/187408-Bita-przera%C5%BCona-pogryziona-Mi%C5%9Bka%21%21%21-PILNIE-potrzebne-deklaracje"]http://www.dogomania.pl/threads/187408-Bita-przera%C5%BCona-pogryziona-Mi%C5%9Bka!!!-PILNIE-potrzebne-deklaracje[/URL]...... Koszt sterylki ok. 200 - 230zł Quote
Soema Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Dopisuję sunie do kolejki anett. Gdyby było więcej pieniędzy, wątpliwości bym nie miała... trzeba ciachać też te z melin, bo te od dogomaniaków nie powinny trafić (no choć od wczoraj mam wątpliwości) do rozmnażaczy i ludzi nieodpowiedzialnych. Wstrzymajmy się chwilę z sukami z melin, uspokoi się sytuacja z patronatem i wtedy zaczniemy kombinować, skąd wziąć większe kwoty. Quote
zerduszko Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='brzośka']ale nie raz też już padło pytanie, czy sterylizować suki z melin to była moja odpowiedź na nie, nie wszyscy się muszą z tym zgadzać i tyle[/QUOTE] Tez jestem za, tylko za co? Niestety adopcja nie daje pewności na nierozmnażanie suki :( Quote
anett Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Soema']Dopisuję sunie do kolejki anett. Gdyby było więcej pieniędzy, wątpliwości bym nie miała... trzeba ciachać też te z melin, bo te od dogomaniaków nie powinny trafić (no choć od wczoraj mam wątpliwości) do rozmnażaczy i ludzi nieodpowiedzialnych. Wstrzymajmy się chwilę z sukami z melin, uspokoi się sytuacja z patronatem i wtedy zaczniemy kombinować, skąd wziąć większe kwoty.[/QUOTE] Bardzo dziękuję Soema:lol::lol: Miśka będzie miała sterylkę w przyszłym tygodniu, w zależności od wolnego terminu u weta. A jak wygląda kwestia rozliczenia/faktury? Wziąć fakturę za całość zabiegu na fundację? Quote
Soema Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='anett']Bardzo dziękuję Soema:lol::lol: Miśka będzie miała sterylkę w przyszłym tygodniu, w zależności od wolnego terminu u weta. A jak wygląda kwestia rozliczenia/faktury? Wziąć fakturę za całość zabiegu na fundację?[/QUOTE] Tak za całość, dane w pierwszym poście. Quote
Soema Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [CENTER][SIZE=3]Bardzo proszę aby wszystkie wpłaty jakie mają być wykonane na konto akcji zostały [B]wstrzymane[/B]![/SIZE] [/CENTER] Fundacja SOS Bokserom nie chcę dłużej udostępniać akcji konta. W tym tygodniu powstanie nowe konto, na które zostaną przelane pieniądze do tej pory zgromadzone. Będzie mi dużo łatwiej to koordynować, bo będę mogła na bieżąco wszystkiego pilnować. Za utrudnienia przepraszam. Od lipca ruszamy z akcją reklamową.:) Quote
zerduszko Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Szok!!! Az się komentować nie chce postawy fundacji. Quote
furciaczek Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='zerduszko']Szok!!! Az się komentować nie chce postawy fundacji.[/QUOTE] A to Ty nie wiedzialas ze sterylizacja to zlo?? No jak mozna tak krzywdzic te biedne suki!! Jak jeszcze raz ktos mnie porowna do suki i stwierdzi ze sama mam sie wysterylizowac to przysiegam ze nie wytrzymam...jak mozna tak mylic pojecia? Kurcze mialam sie juz nie wypowiadac w tym temacie ale naprawde, dawno nic mnie tak nie zbulwersowalo ehh Quote
Soema Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Teraz będę mądrzejsza i nie będę wierzyła na słowo, podpiszę dokumenty o zasadach funkcjonowania wszystkiego itp. Przykro mi, że tak długo czekaliśmy na konto, a teraz szybko trzeba zmieniać, ale może wyjdzie nam na dobre.:) Quote
Pipi Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Ja wpłaciłam 25 czerwca 25 zł,czy to znaczy,że ten przelew wróci do mnie z powrotem? :roll: Quote
Soema Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Pipi']Ja wpłaciłam 25 czerwca 25 zł,czy to znaczy,że ten przelew wróci do mnie z powrotem?[/QUOTE] Nie, nie wróci :) zostanie wykorzystany na sterylizacje. W lipcu musimy wykorzystać te 4tys. zł na zabiegi. Dlatego proszę o wstrzymanie wpłat. Wiem, że niektórzy się zniechęcą, ale mam nadzieję, że większość osób zrozumie obecną sytuację. Quote
ageralion Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Poniewaz skarbonka boksiowa narazie zostala zawieszona, przenosze swoje 10zl na sterylki. Czekam z niecierpliwoscia na nowe dane do przelewow :) Quote
Soema Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Izabela124.']A moja wpłata nie doszła?[/QUOTE] Dostanę rozliczenie, to wszystko uaktualnie. Dzięki ageralion. Musimy je szybko założyć, tym razem będę mądrzejsza i podpiszę dokumenty, żeby nie było nic na słowo. Quote
Gisic87 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Soema jeśli mogę coś zaproponować to jeśli już będzie nowe konto do wpłat wysłać wszystkim którzy dali stałe deklaracje pw z nowym numerem konta bo nie każdy tu zajrzy a mógł zrobić np stałe zlecenie Quote
Faro Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ponieważ nie zostały wyjaśnione osobom zainteresowanym zasady związane z zamknieciem konta informuję : 1.Na konto będa mogły wpływać pieniądze do końca czerwca, tak by "przeszły" dokonane już zlecenia. 2. Cały lipiec będa realizowane udokumentowane fakturami płatności . Jest więc wystarczająco duzo czasu, by planowane zabiegi zostały wykonane a następne tak zaplanowć - aby wykorzystac posiadane środki. Quote
Recommended Posts