mtf zalesie Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 wplacilam deklaracje mies, 40zl-chyba 4 dni temu Quote
Darek_Zgredek Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Dzisiaj została wysłana faktura do fundacji za aborcyjną Maji zgłoszoną przez Tripti. Jedna z dogomaniaczek wpłaciła brakujący procent a nawet więcej. Proszę o informację jak faktura dojdzie a pieniążki zostaną wysłane na konto na załączonej kartce. Pozdrawiam Quote
kielaczka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Witajcie. Czy oprócz mojej jednorazowej deklaracji (która mam nadzieję stanie się deklaracją miesięczną) mogłabym przekazać rzeczy na bazarek? Nie mam tego jakoś bardzo dużo ale zawsze parę groszy wpadnie. Mogłabym zrobić zdjęcia, opisy i wysłać paczkę lub przekazać osobiście rzeczy osobie, która byłaby w stanie wystawić bazarek i zająć się jego pilnowaniem i rozliczaniem. Jakby co, dajcie znać :) Pozdrawiam Quote
Iza!!! Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Zapraszam na kolejny sterylkowy bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/187943-Perfumy-bi%C5%BCuteria-etui-na-banana-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-AKCJ%C4%98-STERYLIZACJ%C4%98-do-1-lipca?p=14919653#post14919653[/url] Quote
agada Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ja też czekam na potwierdzenie mojej wpłaty za 2 mieś. Quote
Soema Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Rozliczę wszystko za 4 dni, muszę jechać za granicę.... Quote
tayga Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Soema']Rozliczę wszystko za 4 dni, muszę jechać za granicę....[/QUOTE] Jak przez zachodnią to na kawę zapraszam :) Quote
marlenka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Soema']Doszły póki co 3 faktury dostałam w piatek 3 fvat: 1) Przychodnia Wet Focus Vet Skawina za sterylizacje suki, jest list do tego doczepiony, ze to od missieek zgłaszajaca zerduszko faktura jest na kwote 150 zł, jest podany na fvat numer konta, wiec zrobie przelew na konto lecznicy 2) Przychodnia Canis Marek Zięba z Zamościa, sterylizacja psa na kwote 120 zł, jest podany nr konta lecznicy, 3) Lecznica Aleksander Fikus Kozienice, sterylizacja ciężarnej suki, kwota 236 zł, jest podany nr konta lecznicy, sprawdźcie proszę co i jak, czy faktycznie na konto lecznicy przelewy. Ja się zatrułam tą cholerną wodą i ledwo żyje :( na koncie jest 4tys zł na sterylki, Kochani rozliczenia niedługo, obiecują.. W Sandomierzu nadal woda stoi........:shake: edit: pierwsza faktura na pewno na konto lecznicy. :)[/QUOTE] Soema faktura z Kozienic nie jest faktura z tej puli ... wysyłam CI maila :) Quote
AniaB Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 wysłałam moje 50 zł za czerwiec - zgodnie z deklaracją. Moje przelewy beda przychodzić pod koniec miesiąca jeśli Wam to nie przeszkadza..:) Quote
ala123 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Soema']Doszły póki co 3 faktury dostałam w piatek 3 fvat: 1) Przychodnia Wet Focus Vet Skawina za sterylizacje suki, jest list do tego doczepiony, ze to od missieek zgłaszajaca zerduszko faktura jest na kwote 150 zł, jest podany na fvat numer konta, wiec zrobie przelew na konto lecznicy 2) Przychodnia Canis Marek Zięba z Zamościa, sterylizacja psa na kwote 120 zł, jest podany nr konta lecznicy, 3) Lecznica Aleksander Fikus Kozienice, sterylizacja ciężarnej suki, kwota 236 zł, jest podany nr konta lecznicy, sprawdźcie proszę co i jak, czy faktycznie na konto lecznicy przelewy. Ja się zatrułam tą cholerną wodą i ledwo żyje :( na koncie jest 4tys zł na sterylki, Kochani rozliczenia niedługo, obiecują.. W Sandomierzu nadal woda stoi........:shake: edit: pierwsza faktura na pewno na konto lecznicy. :)[/QUOTE] Druga faktura z Canisu (za sterylizację Kory) również na konto lecznicy:lol: Quote
marlenka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Soema , czy moge jeszcze liczyc na pomoc suni kótra w piątek zabrałam z ulicy , jakiś czas temu biegała z watacha wielkich psów , moze byc w ciązy . Narazie zostaje u mnie na dt .[url]http://www.dogomania.pl/threads/187979-M%C5%82oda-sunia-Obama-szuka-domu[/url] Quote
Soema Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='marlenka']Soema , czy moge jeszcze liczyc na pomoc suni kótra w piątek zabrałam z ulicy , jakiś czas temu biegała z watacha wielkich psów , moze byc w ciązy . Narazie zostaje u mnie na dt .[url]http://www.dogomania.pl/threads/187979-M%C5%82oda-sunia-Obama-szuka-domu[/url][/QUOTE] Jaka cena? Dopisuję sunie od Anity i od Ciebie do kolejki.. Quote
marlenka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Soema']Jaka cena? Dopisuję sunie od Anity i od Ciebie do kolejki..[/QUOTE] U mnie około 200 zł max . Quote
marlenka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Daj prosze znac kiedy bym ja mogła ciachac , chociaz i tak myśle ze nie wczęsniej jak za tydzien , lub dwa bo jest strasznie chuda Quote
Soema Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='marlenka']Daj prosze znac kiedy bym ja mogła ciachac , chociaz i tak myśle ze nie wczęsniej jak za tydzien , lub dwa bo jest strasznie chuda[/QUOTE] Już możesz :) Quote
marlenka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Soema']Już możesz :)[/QUOTE] O jak swietnie , bardzo dziękuję :) w imieniu Obamy .. Quote
Avilia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Soemo,chyba jednak za szybko zrezygnowałam z Waszej pomocy:( Pisałam wcześniej,że znalazła się Dobra Duszyczka,która załatwi mi sterylkę dla mojej tymczasowiczki Megi.Niestety od ostatniej rozmowy nadal nie mam wiadomości co ze sterylką suni.I raczej owej wiadomości już nie otrzymam;/ A nawet jeśli bym otrzymała to sterylka najprędzej byłaby ustawiona za jakieś 2 tygodnie.Mnie już wtedy nie będzie na terenie śląska-a tylko tutaj może być przeprowadzony zabieg na koszt owej Duszyczki. Soemo jestem zmuszona ponownie prosić o dofinansowanie na sterylizację Megi.Oczywiście podtrzymuję swoją deklarację zwrotu 50% z dofinansowania-wpłacałabym jakieś sumki co miesiąc z własnej kieszeni,podarowałabym fanty na bazarki z których dochód byłby w całości przeznaczony na Sterylkową Skarpetę. Pytanie tylko czy zgodzisz się ponownie zapisać mnie do kolejki?Przepraszam,że tak to wyszło. Dopiszę jeszcze tyle,że dnia 28.06 wyjeżdżam ze zwierzakami do Warszawy-do pracy.Tam byłby przeprowadzony zabieg. Quote
Soema Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Daj wątek i cenę zabiegu :) bo mi wyszukiwanie nie działa. Quote
Avilia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Tu jest wątek suni:[url]http://www.dogomania.pl/threads/177328-Roczna-Czarnulka-Megii-z-l%C4%99kiem-separacyjnym-potrzebuje-wsparcia-finansowego-i-porady[/url] Cenę i adres lecznicy podam jak będę już w Warszawie.Będę szukała jak najtaniej.Może któraś z Was zna lecznicę z Warszawy,która przeprowadziła by zabieg "po kosztach"?Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu takiej.Wzięłam na tymczas sunię i z tymi wszystkimi problemami zostałam sama;( Quote
Soema Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Avilia']Tu jest wątek suni:[url]http://www.dogomania.pl/threads/177328-Roczna-Czarnulka-Megii-z-l%C4%99kiem-separacyjnym-potrzebuje-wsparcia-finansowego-i-porady[/url] Cenę i adres lecznicy podam jak będę już w Warszawie.Będę szukała jak najtaniej.Może któraś z Was zna lecznicę z Warszawy,która przeprowadziła by zabieg "po kosztach"?Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu takiej.Wzięłam na tymczas sunię i z tymi wszystkimi problemami zostałam sama;([/QUOTE] W jakiej okolicy mieszkasz? Trzeba popytać. Quote
Avilia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Mokotów-Służewiec,ale mogę dowieźć sukę w obrębie całej Warszawy lub nawet okolic pod Warszawskich typu:Piaseczno,Konstancin-Jeziorna,Falenica,ewentualnie Otwock byleby tylko znalazła się lecznica,która zrobi tanią sterylkę. EDIT. No i pięknie,ona prawie na pewno jest w ciąży.Stwardniały i powiększyły się jej sutki;( Nie wiem też ile czasu mi zajmie szukanie taniego weta w Warszawie.Soemo czy jak uda mi się załatwić sterylkę na jutro-jeszcze tu na Śląsku to czy mogę ją wykonać? Chciałam też zapytać jak to jest z tymi fakturami?Bo nie mam zielonego pojęcia:oops: To wszystko po woli zaczyna mnie przerastać;/ Quote
Avilia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Sterylizacja Megi będzie w piątek (25.06) o godzinie 12:00 w: PRZYCHODNI WETERYNARYJNEJ VET-IMPORT SC. lek.wet.Adam Weps, lek.wet. Krystian Wrona Sosnowiec, ul.Braci Mieroszewskich 8A Koszt to 230 zł. Powiedzieli,że wystawią mi fakturę,ale muszę zapłacić gotówką. Quote
Soema Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Przyszły kolejne faktury 1) Gabinet wet Ventus, sterylka suki Nadi, kwota 230 zł, podane konto lecznicy, przelew 2) Gabinet Wet Mikołow, sterylka, kwota 214 zł, gotówka, mam konto 3) Lecznica Bielsk Podlaski, sterylka suki, kwota 107 zł, przelew [B]4) Gabinet wet w Grabowie nad Pilca, sterylka jamniczki Soni , kwota 267,50 zł, przelew[/B] 5) Przychodnia Wet Zwierzyniec w Gdyni, sterylka Majki, kwota 150, dolaczona kartka na zwrot dla Aleksandry Z. proszę o potwierdzenie czy wszystko się zgadza. edit: co to za sunia, nr 4? Quote
basiapron Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 z bazarków robię przelewik 35 zł pójdzie zaraz na konto sterylkowe Quote
furciaczek Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Prosze dopisac mnie do stalych deklarowniczow 10zl mies. Quote
Recommended Posts