Iza!!! Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='basiapron']Iza!! jak tam sytuacja bazarkowa na sterylki ? czy przedmioty doszły ? jak bedzie bazarek to wrzuć linka, będziemy podbijać :)[/QUOTE] Jeszcze nie doszły, jak tylko dojdą dam znać :) Quote
Jaaga Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kala zgloszona przez divia_gg dzis miała sterylizację. Fakturę dostanę dopiero w poniedziałek, bo po naszych sterylkach były już kolejne zwierzaki do operacji i nie było czasu. Sterylka kosztuje 214 zł. Dane gabinetu: Gabinet Weterynaryjny Usługi Weterynaryjne lek. wet. Mirosława Lewicka 43-190 Mikołów ul. Rybnicka 1 Quote
Lucyna Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Sterylka Dziuni będzie kosztowała około 200 PLN, ja poproszę o 50 PLN dofinansowania, dowiem się o lecznicę. Rozumiem, że dostajemy na konto 200, przelewamy z powrotem 150 PLN :p Quote
Lucyna Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Tak, mamy już 150 PLN, na szczepienia i resztę zrobię bazarek :p Quote
Avilia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Sterylizacja Czarnulki wyniesie ok.260 zł (nigdzie nie udało mi sie wybłagać taniej:( ) w Przychodni Weterynaryjnej-lek.wet.Adam Weps, lek.wet. Krystian Wrona,SOSNOWIEC,ul Braci Mieroszewskich 8A. Z tym,że kazali mi przyjechać z suczką w poniedziałek i dokładnie określą koszt,ponieważ jak mi powiedzieli muszą ją dokładnie obejrzeć,zważyć,itd. Mam nadzieję tylko,że koszt ten nie wzrośnie:( A póki co nie mamy ani złotówki na to,żeby chociaż te 25% opłacić.Niestety czekać nie możemy,ponieważ nie wiadomo czy sunia nie jest w ciąży. I teraz mam pytanie do Skarbonki-Na początku chciałabym bardzo przeprosić za to bezczelne pytanie,otóż czy mogłabym prosić o 100% dofinansowanie? Z tym,że obiecuję zwrócić co najmniej 50%.Mam parę fantów do przekazania na bazarek,niestety nie posiadam aparatu,ale mogę wysłać te fanty komuś kto je obfoci i wystawi na bazarku z którego cały dochód poszedłby na Skarbonkę. Quote
Soema Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Avilia, bezczelne niebezczelne, ufam Ci że się wywiążesz :) Chyba Iza!!! ma robić bazarek, ale może ktoś da radę wystawić bazarek? Dużo tego jest, ja będę mogła za 2-3tygodnie, mój tata pracuje w Rembertowie, mógłby to wziąć do Sandomierza, obfociłabym i wystawiła ewentualnie, jeśli się nikt inny nie zgłosi na miejscu. Szkoda pieniędzy na pocztę.. Czekam ciągle na wyciąg jaką kwotą dysponujemy, podliczę zgłoszone sterylki i zobaczymy czy nas stać. Pozwolisz, że zaznaczę Cię na pierwszej stronę, że spłacisz? Quote
Avilia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Soema jesteś cudowna! Oczywiście zaznacz mnie na pierwszej stronie,że spłacę,ale oczywiście potrzebuję chwilkę czasu na zebranie pieniążków,żeby te bazarki jakoś zorganizować,zrobić zbiórkę. Jak obiecałam,że spłacę-TO SPŁACĘ. A co do fantów bazarkowych-mieszkam aktualnie w Dąbrowie Górniczej,a nie w Warszawie;) Więc nie miałabym zbytnio jak podrzucić fantów do Rembertowa. Czy ktoś z Będzina,Sosnowca,Dąbrowy G. lub Katowic mógłby wystawić bazarek?Nie zasilałabym wtedy konta Poczty Polskiej tylko podrzuciła komuś fanty osobiście. Quote
Soema Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Nie ja, a Fundusz. Co innego jak ktoś chce, bo się mu należy np. A kto jak nie my się będziemy nawzajem wspierać.. Wydaję się mi, że nas stać na tą sterylkę. Bo nie ma jeszcze odpowiedzi od mestudio i pipi, neris i kogoś jeszcze. Cholernie drogie te sterylizacje...:shake: Quote
marlenka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Soema']Dziękuję za kolejne wpłaty!! [COLOR=Navy][B]Marlenka [/B][/COLOR]kiedy ma być sterylizacja suni od p. Ali? Stelylka odbędzie ise najpóźniej 17 czerwca . Quote
Iza!!! Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Iza!!!']Jeszcze nie doszły, jak tylko dojdą dam znać :)[/QUOTE] Dzisiaj przyszły fantu na bazarek :) Zaraz obfocę i zrobię bazarek. Jeżeli ktoś chce to chętnie zrobię kolejne bazarki, możecie mi podsyłać fanty :) I zaraz wpłacam 35 zł na Fundusz sterylkowy z poprzedniego mojego bazarku :) Quote
Avilia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kochani!Proszę mnie wypisać z listy sterylkowej.Dzięki pewnej dobrej duszyczce będę miała załatwioną sterylkę dla suni. Niech pieniążki przydadzą się innej suni.Bardzo dziękuję za chęć pomocy;) Ale oczywiście podtrzymuję propozycję wysłania komuś fantów na bazarek aby zasilić sterylkową skarbonkę;) Quote
Iza!!! Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Zapraszam na kolejny Sterylkowy bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/187346-Zabaweczki-i-gumeczki-na-AKCJ%C4%98-STERYLIZACJ%C4%98-do-20-czerwca-ZAPRASZAM-!-!-[/url]! Basia prośba do Ciebie, żebyś zweryfikowała ceny, bo nie wiem czy są ok :) Quote
mestudio Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Co do sterylki Dziuni to jest przełożona na środę ze względu na upał. Co do biedy bezdomnej tej onkowatej to założyłam jej wątek, ale tam cicho i głucho. Suka ma w tej chwili cieczkę, dziś widziałam ją znowu po kilku dniach i była oblegana przez psy. Możecie przesuwać ją w kolejce do tyłu bo teraz trzeba chwilę poczekać na sterylizację. Nie wiem jak ja odłowić i chwilowo nie mam miejsca, ale robimy kojec to może cos wykombinuję. Tylko, że ja nie moge pozwolić sobie na kolejnego psa na tymczasie w tym momencie bo nie wyrobię umysłowo i finansowo, a ta bieda będzie potrzebowała różności oprócz jedzenia. Z bazarków wpłacę na fundusz jak mi przeleją pieniążki 107 zł. Sterylizacje będa wykonywane w Kozienicach [B]Lecznica małych zwierząt[/B] [B]Lek.wet. Aleksander Fikus 26-900 Kozienice ul.Warszawska 59[/B] Quote
Soema Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Zrobione :) na koncie jest prawie 3,5tys :) jutro wstawię zestaw wpłat ;) Quote
beataczl Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 podpiszcie prosze kto moze petycje: [B][SIZE=3][COLOR=blue]Petycja do EUROPARLAMENTU; [/COLOR][/SIZE][/B][URL]http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481[/URL] Quote
Kana Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Soema sterylizacja Majki przebiegła pomyślnie.. zrobiłyśmy ją w ostatniej chwili. Miala 8 szczeniaków, byla w 6 tygodniu a szczeniaki były już takiej wielkości ktore powinna normalnie urodzić. Za 2 tygodnie nie urodziłaby, albo by ją rozsadziły.. :( Fakturę wyślę w poniedziałek. Na wasze konto wpłynie od Odi 50 zl. - 38 za sterylkę plus 12 dla was. Czy na fakturze ma być numer konta lecznicy? Quote
erka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Petycja w sprawie pseudohodowli, podpiszcie proszę. [URL]http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5450[/URL] Quote
Soema Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Kana, jeśli sterylka nie była przez Was opłacona, to konto lecznicy :) Quote
Kana Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Czyli jak wyłożę ze swoich teraz to mam podać moje konto ? Quote
Soema Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Kana']Czyli jak wyłożę ze swoich teraz to mam podać moje konto ?[/QUOTE] Tak dołącz kartkę z danymi. Niektóre lecznice nie robią na kredyt, dlatego pytam. I niech mi ktoś powie, że sterylka to kaleczenie psa :( biedne te suki.. Quote
Kana Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Dobrze dziękuje za pomoc. Masz rację... teraz jak patrzę na Majkę to aż tak jakoś dziwnie... odpoczywa biedna po tych zbędnych kg... Quote
zerduszko Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Sunia od Missieek wysterylizowana. Fakturka na 150 zł. Quote
Odi Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Zgodnie z anonsem Kany wpłaciłam dziś na Wasze konto 50 PLN - [B]sterylizacja Mai[/B]. Pieniądze powinny być zaksięgowane na Waszym koncie w poniedziałek. Quote
Gisic87 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Soema nasza fakturka powinna już dojść do fundacji jednak przeczytałam ostatnią stronę i zgłupiałam troszku bo Renata5 wyłożyła za nią z własnych pieniążków, fakturę na fundację wysłała jednak nie włożyła tam karteczki ze swoim numerem konta, nic nie było o tym w pierwszym poście napisane to jak to teraz będzie bo się już zamieszałam Quote
Recommended Posts