aka_nina Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Agnezia']Właśnie chciałam o to zapytać. Chociaż kiedyś widziałam takie hasło: POSZUKUJEMY DZIEWIC, MOGĄ BYĆ UŻYWANE :)[/QUOTE] Wy się śmiejecie a cnota jest warta 170 tysięcy złotych. Quote
ostatniaszansa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 cholera, ze tez czlowiek nie oszczedzil na taka okazje...jednak trzeba sie cenic ;)/Agnieszka Quote
Soema Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='aka_nina']Wy się śmiejecie a cnota jest warta 170 tysięcy złotych.[/QUOTE] Ile to by było sterylek :mdleje: Quote
ageralion Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='aka_nina']Wy się śmiejecie a cnota jest warta 170 tysięcy złotych.[/QUOTE] A ja kretynka oddalam za darmo :splat:To kto zarobi na sterylki 170tys? Cnota nie koniecznie musi byc kobieca :cool3: Quote
anita_happy Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='aka_nina']Wy się śmiejecie a cnota jest warta 170 tysięcy złotych.[/QUOTE] gdzie tyle płacą!!! pójde do lekarza i zainwestuje 3 tysie i sie na dziewice przerobie :) na sterylki oddam 10 procent :P [B]P>S prosze mi wyslac KONTO!!! chce zasilic konto sterylkowe bo widze w was światełko w tunelu....[/B] ja dwie laski hurtem oddaje do weta na sterylki..licze na gratis jakis..heh...moze trzecia za 50 procent :) [I][B]OK GAPA!!!!juz mam konto :P[/B][/I] Quote
aka_nina Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='anita_happy']gdzie tyle płacą!!! pójde do lekarza i zainwestuje 3 tysie i sie na dziewice przerobie :) na sterylki oddam 10 procent :P [B]P>S prosze mi wyslac KONTO!!! chce zasilic konto sterylkowe bo widze w was światełko w tunelu....[/B] ja dwie laski hurtem oddaje do weta na sterylki..licze na gratis jakis..heh...moze trzecia za 50 procent :) [I][B]OK GAPA!!!!juz mam konto :P[/B][/I][/QUOTE] Za granicą, był o tym program cały, ale niestety można trafić do burdelu, bo sytuacja może być ustawiona. Gejszom też się płaci (jak ktoś oglądał Wyznania Gejszy to widział scenę ze starym dziadem). Quote
aka_nina Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='ageralion']A ja kretynka oddalam za darmo :splat:To kto zarobi na sterylki 170tys? Cnota nie koniecznie musi byc kobieca :cool3:[/QUOTE] Tylko jak sprawdzić męską cnotę? Quote
viola005 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Kochani, w tych dniach moja siostra pchnie Wam przelew jednorazowo 50zl, moze w przyszlosci bedzie wiecej, jak "moje" zdeklarowane psy znajda ds. Bardzo, bardzo Was popieram. W dodatku doznalam ogromnej niespodzianki, kiedy przeczytalam tu niedawno, ze "jest kasa, nie ma kolejki, ciachac!" - tego sie naprawde nie spodziewalam, wszedzie jest tak trudno z forsa, a tu zobaczcie, ze skarpeta niepusta, ale radosc, naprawde,chce sie zyc! CZy pozwolicie, ze przesle dalej wiadomosc o dotacjach na sterylki z linkiem do Waszego watku? Z jednej strony moze wiecej ludzi wplaci, a z d rugiej - wiecej osob skorzysta. Serdeczne dzieki za to, co robicie! Quote
Soema Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Viola puszczaj, gdzie się da! Niech ludzie wiedzą, że warto, że się komuś chce, że to ma sens :) chciałabym [B]500z[/B]ł mieć takie[B] stałe[/B] [B]na sterylizację aborcyjne[/B], bo w takich wypadkach nie można czekać i trzeba działać. Więc, poniżej tej kwoty nie będziemy schodzić.;) pamiętajcie, że nawet wpłata 5 zł jest ważna. Quote
agada Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Zapomniałyście dopisać mnie deklarowałam 5zł. mies. od czerwca niebawem poślę za 3mies, wolę hurtem, coby nie zapominać... Quote
viola005 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Soema']Viola puszczaj, gdzie się da! Niech ludzie wiedzą, że warto, że się komuś chce, że to ma sens :) chciałabym [B]500z[/B]ł mieć takie[B] stałe[/B] [B]na sterylizację aborcyjne[/B], bo w takich wypadkach nie można czekać i trzeba działać. Więc, poniżej tej kwoty nie będziemy schodzić.;) pamiętajcie, że nawet wpłata 5 zł jest ważna.[/QUOTE] Tak jest, pani kapitan! juz zamiescilam na kilku i bede to dalej robic, zamieszcze tez na nk. TO MA SENS! nie pamietam, czy to na tym watku dziewczyny pisaly, ze moje bannerki sa zle podlinkowane? juz naprawilam! wszystkie dzialaja ok Quote
Soema Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='agada']Zapomniałyście dopisać mnie deklarowałam 5zł. mies. od czerwca niebawem poślę za 3mies, wolę hurtem, coby nie zapominać...[/QUOTE] Jesteś na pierwszej stronie :) Quote
viola005 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Podaje tekst, jaki zamiescilam u siebie w komentarzach do profilu na nk. Kto chce niech go kopiuje i zamieszcza na swoim profilu i na zaprzyjaznionych oraz na innych portalach jak facebook, twitter etc. Jezeli uwazacie, ze cos trzeba poprawic, to zgloscie. dzisiaj 16:01 RUSZYLA AKCJA-STERYLIZACJA NA DOGOMANII dolacz do nas! staramy sie uchronic bezdomne psy i koty od masowych egzekucji w przedzien Euro 2012! [url]http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-(by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej[/url]) Z jednej strony na watku tym znajdziecie nr konta do wplat do skarbonki na sterylizacje bezdomnych suk i psow. Z drugiej mozna tam zglaszac potrzebujace suki, na razie to one sa priorytetem. Jezeli nie jestes czlonkiem dogomanii.pl to mozesz ubiegac sie o dotacje przez znajomych dogomaniakow. W tej chwili fundusz pokrywa 100% kosztow sterylizacji bezdomnej suki dla opiekunow zasilajacych skarpete sterylkowa, a dla nie zasilajacych jest czesciowa refundacja. Szczegoly w pierwszym poscie watku (link powyzej). Liczy sie kazda zlotowka deklaracji stalych i jednorazowych! Wplacajcie! Dzis to anonimowa sunia z Sochaczewa, jutro moze byc Wasza! To jest najwieksza i najlepsza inicjatywa na dogo, uderzajaca w same korzenie, w przyczyny bezdomnosci zwierzat! Dolacz do nas! Wplac pare groszy nawet jezeli nie udzielasz sie w dzialalnosci na rzecz bezdomnych psow. Nie pozalujesz swojej wplaty. Dzieki Tobie nie przyjda na swiat tysiace nikomu niepotrzebnych psow i kotow, ktore beda musialy zostac uspione lub spedza swoje nedzne zycie w koszmarnych warunkach. Liczymy na odpowiedzialna postawe obywatelska! Konto do wpłat : Fundacja "SOS BOKSEROM" * ul. Mrówcza 77a 04-857 Warszawa NIP: 952-206-26-60 32 2130 0004 2001 0516 5873 0001 w tytule przelewu wpisujemy nick z dogo lub nazwisko i dopisujemy "na sterylizacje" od razu zaznaczam. Fundacja stworzyła to konto specjalnie dla tej idei, nie ma z tego żadnych zysków, ani nie ma i nie będzie miała żadnego wpływu na decyzję podejmowane odnośnie akcji. Ręczę za to, Karina Gajek, wolontariuszka w/w Fundacji. Quote
Astaroth Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 na razie zapisuję, ale pod koniec czerwca postaram się o jakąś deklarację Quote
evel Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A ja na pierwszej dalej mam ryjek wpisany, jeszcze ktoś pomyśli, że obiecałam i nie doszło czy coś... :oops: Quote
Soema Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='evl']A ja na pierwszej dalej mam ryjek wpisany, jeszcze ktoś pomyśli, że obiecałam i nie doszło czy coś... :oops:[/QUOTE] Przecie we wpłatach jesteś! Czepiasz się:mad: Viola, ja już wolontariuszką tam nie jestem, ale nadal ręczę ;) Quote
evel Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Soema']Przecie we wpłatach jesteś! Czepiasz się:mad:[/QUOTE] Ja zawsze byłam czepiata, no :evil_lol: Quote
divia_gg Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Soema chcialm zapytac o tryb udzielania pomocy. Bo okazalo sie ze u Kali jest podejrzenie ciazy. Nic pewnego, robic usg chyba nie bedziemy bo szkoda kasy jak i tak miala byc sterylka. Tylko po prostu nie chcemy czekac. To mamy podac kwote i to jest na zasadzie refundacji? Prosze daj znac bo chcemy dziewczyne jak najszybciej ciachnac, dobrze? Ja ciemna masa jestem:) wiec prosze o wytyczne:evil_lol: Quote
anetta Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A mnie nie ma w deklaracjach miesięcznych :mad: mimo że takowe odemnie będą wypływać. Sprawdziłam i 5 zł odemnie już teraz w maju poszło z automatu (tak sobie zaznaczyłam w przelewie żeby nie zapominać :cool3::cool1:) Quote
Soema Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='divia_gg']Soema chcialm zapytac o tryb udzielania pomocy. Bo okazalo sie ze u Kali jest podejrzenie ciazy. Nic pewnego, robic usg chyba nie bedziemy bo szkoda kasy jak i tak miala byc sterylka. Tylko po prostu nie chcemy czekac. To mamy podac kwote i to jest na zasadzie refundacji? Prosze daj znac bo chcemy dziewczyne jak najszybciej ciachnac, dobrze? Ja ciemna masa jestem:) wiec prosze o wytyczne:evil_lol:[/QUOTE] Proszę o podanie ceny i kliniki. Dla stałych deklarowiczów 100%, ale ceny mają byc naprawdę rozsądne. Ja nie rozumiem sterylek za 350 - 400zł, mam nadzieję że każdy zgłaszający wybiera najtańszą opcję i po wytargowaniu ceny, bo wiem że u niektórych wetów tak można. Póki są pieniądze - trzeba ciachac. Ale zgłoszeń jest już na tyle, że niedługo będzie kolejka i niestety będziemy czekali na przypływ gotówki. [quote name='anetta']A mnie nie ma w deklaracjach miesięcznych :mad: mimo że takowe odemnie będą wypływać. Sprawdziłam i 5 zł odemnie już teraz w maju poszło z automatu (tak sobie zaznaczyłam w przelewie żeby nie zapominać :cool3::cool1:)[/QUOTE] No nima Cię... a w rozliczeniu jesteś :oops: [quote name='Miła od Gucia']mojej wpłaty też nie widzę[/QUOTE] Muszę odszukac post, wpłata pewnie doszła po 28 maja. Poproszę o kolejny wyciąg. Przepraszam, pilnujcie mnie w dopisywaniu do listy i w rozliczeniach. Quote
Soema Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='anetta']Super że jest już nowe konto. Cała akcja ruszyła na nowo :multi: Na dobry początek wpłacę 10 zł.[/QUOTE] 10zł w rozliczeniu mam :) i 5zł będzie miesięcznie tak? [quote name='Miła od Gucia']jestem, dziękuję za informację, oczywiście 5 zł wyślę, proszę o konto[/QUOTE] [quote name='Miła od Gucia']dołożyłam od siebie 5 zł.[/QUOTE] Miła to 5zł stałe czy jednorazowe? Quote
brazowa1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 jak dojdzie moja,to tylko prosze o info,ze dotarło. Soemo,tak mi sie podoba ta akcja,ze nie mam słow uznania. To taka "Akcja sterylizacji", jaką w Polsce wprowadzila ARKA tylko, że całoroczna. Quote
Grosziwo Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Wczoraj wysłałam (pocztą) moją deklarację za okres od czerwca do grudnia (7 x 5 zł.) i do równego rachunku dorzuciłam piątaka , poszło więc 40 zł. Quote
Recommended Posts