Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']Tylko ja chciałam zrobić szablonik tematyczny dla par :)[/QUOTE]
jestem za ... pracuj Isadorka, pracuj ... Ty mistrzyni jesteś w tej dziedzinie ... a w kolejce pominięty Pilot i Gapcio ...

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='polubek']ociągasz się ciotka oj ociągasz[/QUOTE]

Spoks już mam z górki po ostatnich trzech tygodniach sajgonu i od jutra dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi [B]łikiend[/B]

Posted

[quote name='Isadora7']Spoks już mam z górki po ostatnich trzech tygodniach sajgonu i od jutra dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi [B]łikiend[/B][/QUOTE]

ja mam długi likiend od ostatniej soboty do 9-05 :eviltong:

Posted

[quote name='Wunia']a ja mam same łikjendy ;)[/QUOTE]

ta to ma dopiero szczęście
ech życie, otwarcie i skrycie ach życie kocham cię kocham cię nad życie......

Posted

[quote name='Wunia']możesz napisać do moderatora, żeby wpisał Ciebie jako prowadzącego wątek i zaklepać sobie kilka pierwszych postów, wtedy masz do dyspozycji wątek ;)[/QUOTE]
Niby tak, ale ten wątek po pierwsze strasznie jest zaśmiecony "hopaniem" trzeba by go było troszkę skrócić, bo ma zbyt wiele stron, z których nie wynika zbyt wiele. Poza tym byłby świeższy, bo za wiele osób się na nim nie udziela.

Dziękuje dziewczyny za pieniążki na allegro:loveu: no i Isadorce za to że się podjęła go zrobić :loveu:

Posted

[quote name='OlaLola']Niby tak, ale ten wątek po pierwsze strasznie jest zaśmiecony "hopaniem" trzeba by go było troszkę skrócić, bo ma zbyt wiele stron, z których nie wynika zbyt wiele. Poza tym byłby świeższy, bo za wiele osób się na nim nie udziela.[/QUOTE]
a Toluś odświeżony i pięknie jest :D:D no, ale to Twoja decyzja ;)

Posted

[quote name='OlaLola']No właśnie nie wiem co mam zrobić, a to ja będę mogła zmieniać te posty na wątku Tiny? Tina prowadzi obecnie wątek Misia i Normy.[/QUOTE]
jak napiszesz do moderatora, to wypisz numery postów, które potrzebujesz mieć w "posiadaniu", wtedy możesz je edytować, nadpisywać, zmieniać i wsio, wsio ...
wejdź na wątek Gapcia (banerek) tam ja przejmowałąm wątek i na wątek Tolka (banerek) tam Lu_Gosiak przejmowałą wątek, a ja dostałam przydział na post rozliczeniowy na 1 stronie ;)

Posted

Po 3 stronach wątku, gdzie połowa postów się kupy ani dupy nie trzyma i jest same "hopanie" mam już dość jego czytania....Ale podjęłam decyzje że napisze do moda i jeśli się zgodzi pousuwać posty ( a trochę tego będzie) i przemoderować wątek na mnie to byłoby fajnie :)

Posted

Bardzo przyjemny "małżeńsko-gejowski" wątek! Z wyadoptowaniem par - najtrudniej, ale w końcu na dogo raz w tygodniu zdarza się jakiś cud!

Bardzo prosimy o dodanie jeszcze dwóch par z Zabrza (w sumie będzie aż pięć)...

Rodek i Leon

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182685-Dwaj-przepiAE-kni-bezproblemowi-przyjaciele-szukajAE-DS-lub-DT?p=14377338#post14377338[/url]

Cezar i Kanis

[url]http://www.dogomania.pl/threads/183252-KrA-lewski-CEZAR-od-2002-czeka-na-swojAE-szansAE?p=14439709#post14439709[/url]

No i trzebaby - ku pokrzepieniu serc dodawać wątki, gdzie parom sie udało! Poszukam wątku tego ślepego boksera z czarną opiekunką

Posted

[quote name='Bjuta']No i trzebaby - ku pokrzepieniu serc dodawać wątki, gdzie parom sie udało![/QUOTE]

Nadji i Nataszy się udało :-):
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/178419-Nadia-i-Natasza-pojechały-do-swojego-domu[/URL]-)

Posted

Szczęściarze:

Ichi i Nora

[url]http://www.dogomania.pl/threads/113344-Niewidomy-bokser-owaty-Ichi-i-jego-Przewodniczka[/url]

Misiu i Norma

[url]http://www.dogomania.pl/threads/62982-Misiu-i-Norma-Razem-Na-Dobre-i-Na-Z%C5%82e!-Czekaj%C4%85-Na-Dom[/url]!

Posted

[quote name='OlaLola']Wyróżnione allegro kosztuje 20zł z tego co pamiętam, mogłyby się złożyć nie wiem 4 osoby po 5 zł i już będzie :) Tylko że ja allegro zrobić nie umiem, ale deklaruje na pewno 5 zylka. Myślę że nie ma sensu po mniej osób, bo wiele psiaków jest w potrzebie i każdy grosik się liczy. Także jeśli ktoś byłby wstanie zrobić takie allegro to byłoby super i poproszę numer konta na PW :) Jeśli nie znajdą się jeszcze 3 inne osoby, to coś jeszcze pokombinujemy :)[/QUOTE]

Ja też. O allegro trzebaby poprosić jakiegoś grafika. Może Isadorę?

Posted

Tak, Isadora zgodziła się robić zrobić allegro :loveu:Na razie jest kasa na allegro, ale myślę że kolejne będą potrzebne, więc Bjuta proszę włóż piątaka do skarpety bo na pewno się przyda :) W każdym razie bardzo dziękujemy :loveu:
Misiu i Norma są już na wątku Ichiego i jego przyjaciółkę wrzucę, najpóźniej jutro :):)
I jeszcze mam prośbę czy zna ktoś wątek Tobiego i Bariego? Nie umiem znaleść:oops:

Posted

[quote name='Bjuta']Szczęściarze:

Ichi i Nora

[url]http://www.dogomania.pl/threads/113344-Niewidomy-bokser-owaty-Ichi-i-jego-Przewodniczka[/url]
[...][/QUOTE]

Moja kochana para w szczególności boksio Ichi, mieli u mnie allegro. :)

Posted

Isadorko - to ja bardzo słusznie Cię wkopałam w to allegro! :eviltong: Oby przyniosło im szczęście. Tyle par się na dogo nazbierało!!!

Na jakie konto wrzucić grosik na allegro?

Posted

[B]Bjuta[/B], [B]jola_li [/B]dzięki, że czuwacie.

Ostatnio założyłem sobie jeszcze jedno konto na nk. Może założyć jeszcze jedno tylko naszym parom?

Posted

Moim zdaniem bardzo dobry pomysł, ja muszę na moim fikcyjnym koncie zrobić wreszcie album w którym będą tylko pary które mogą iść razem do adopcji. Ale pomysł z kontem bardzo dobry :) Jeśli tylko Cajus masz czas i chęci ;)

Posted

[quote name='OlaLola']Moim zdaniem bardzo dobry pomysł, ja muszę na moim fikcyjnym koncie zrobić wreszcie album w którym będą tylko pary które mogą iść razem do adopcji. Ale pomysł z kontem bardzo dobry :) Jeśli tylko Cajus masz czas i chęci ;)[/QUOTE]

Założę Im wspólne konto.

Posted

[quote name='Isadora7']Jakby co to ja pamiętam ale dzisiaj daje sobie luzik, jutro ruszam do dzieła. Dzisiaj odpoczywam, w pracy komp, w domu komp sama już jestem klawiaturą.[/QUOTE]

poczekamy aż zostaniesz drukarką albo myszką :evil_lol: