__Lara Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Czyli jest nareszcie transport - niezawodny Nikus :D :D :D :D :D Quote
fizia Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Oj tak - niezawodny!! :) cala sobota z głowy, ale mam kolejny bazarek od Taks http://www.dogomania.pl/threads/187789-OBROŻE-I-SMYCZE-od-TAKS-na-psiaki-ze-Schroniska-As-(do-końca-lipca) Quote
fizia Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Dzis Nikus potwiedzi czy pojedzie w poniedziałek czy we wtorek Koszt wyprawy to ok. 100 zł Quote
fizia Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Gdyby ktoś mógł dorzucić nawet niewielką sumę do trasnportu, będziemy bardzo wdzięczni Quote
fizia Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Szarotka już w hoteliku !!! :) :) :) Tak się cieszę!!! Nikuś - z całego serca dziękuję za pomoc!!! Podobno jeszcze śiczniejsza niż na zdjęciach I bardzo fajna i przyjacielska :) Quote
Nikus Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Bardzo się cieszę,że mogłem pomóc:) Szarotka to faktycznie cudo....:) przy okazji poznałem p.Mariusza....super człowiek-mam nadzieję,że jeszcze nie raz zagoszczę w Jamrozowiźnie po psiaka:) Quote
fizia Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Niestety o cudo razem z Jagusią zamordowały królika Kasi.... Quote
Szarotka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='fizia']Niestety o cudo razem z Jagusią zamordowały królika Kasi....[/QUOTE] O jej :(:( to nie ladnie ............. Moj kot w tym roku zamordowal 3 dzikie co sie pod rajska jablonia zagniezdzily.............. Quote
rita60 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='fizia']Niestety o cudo razem z Jagusią zamordowały królika Kasi....[/QUOTE] Ojej:shake:wyszła z niej terierowata natura:roll: Quote
fizia Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 No właśnie, też sobie pomyślałam, że to pewnie terier się odezwał... Jagusia wypłoszyła króliczka z szopki - weszła przez dziurę dla królików... a potem razem z Szarotką... Poza tym podobno Szarotka szaleje już z sunią Kasi Ma być dzisiaj kąpana Quote
fizia Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Chciałam podać rozliczenie Szarotki Ze skarbonki Molly zostało na moim koncie 110, 35 zł a Kasia przelała mi od siebie jeszcze 425 zl (18.05) z czego 200 zł to pieniążki od nowego Domku Molly i 200 zł od Nataszy w sumie bylo 535, 35 zł zapłaciłam 7 czerwca 350 zł za miesiąc Szarotki w hoteliku - myślałam, ze sunia będzie tam lada dzień Przyjechała dopiero wczoraj - czyli 22.06 po tej wpłacie zostało 185, 35 zł od tego czasu przyszlo jeszcze: 1.06 20 zł od MakS 4.06 - 20 zł od Gogonek plus 20 zł za maj 14.06 - 10 zł od Acha plus 10 zł za maj więc w sumie w skarbonce Szarotki na dzien dzisiejszy - 23.06 - jest całkiem nieźle 265,35 zl Bardzo dziękuję wszystkim sponsorom!!!!! Quote
fizia Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Kasia obiecała wstawić - więc czekajmy cierpliwie :) Quote
fizia Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Nikus - wpłaciłam przed chwilką 100 zł (bazarkowe) za transport Jeszcze raz dziękuję!!! Quote
kasiainat Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='fizia']Niestety o cudo razem z Jagusią zamordowały królika Kasi.... Tutek był u nas od jesieni, znaleźliśmy go na przystanku przy ruchliwej ulicy i tak sobie mieszkał z naszą drugą króliczką. bardzo to przykra sytuacja dla nas :-( ponieważ nasze króliki zachowują/zachowywały się jak psy, przybiegały na zawołanie wychodziły na spacer za ogrodzenie przy nas, pozwiedzały i wracały do domu :-( Drugi królik jest już zabezpieczony, wychodzi tylko pod opieką. Ale Szarotka to i tak bardzo fajna sunia, merda ogonkiem na nasz widok i podskakuje z radości. Bardzo szybko się aklimatyzuje, zgadza się z psami i kotami. Na razie większość czasu spędzają ( z Jagą) oddzielone od mojego stadka ze względu na cieczki . [quote name='Szarotka']Mam nadzieje, ze beda jakies zdjecia ??? zdjęcią będą :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
fizia Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Dzięki!! Właśnie na takie uśmiechnięte zdjęcia czekałam :) Piękne macie tam widoki Quote
truskawa144 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='fizia'] Piękne macie tam widoki[/QUOTE] To samo pomyślałam. Ale dziewczyny nasze mają tam fajnie:) Szarotka to normalnie piękność. A i Jagusia/Tissi tez niczego sobie, na pewno na wolności wygląda 100 razy lepiej niż w boksie. Quote
kasiainat Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='truskawa144']A i Jagusia/Tissi tez niczego sobie, na pewno na wolności wygląda 100 razy lepiej niż w boksie. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jaga jest zdezorientowana, pilnuje się Szarotki i płacze jak straci ją z oczu. Nie ma ochoty na zawieranie przyjaźni z innymi psiakami a wręcz omija wszystkie szerokim łukiem :-( Quote
fizia Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Bida... ale za to na pocieszenie, jakiego ma cudnego Opiekuna :) A do psów się raczej boi czy jest agresywna? nie no agresywna pewnie nie, skoro piszesz, że omija szerokim łukiem To nic, tylko Szarotkę, jako gratis trzeba wysłać do Krakowa w podziękowaniu Kindze i Piotrkowi za comiesięczną pomoc finansową dla naszych psiaków - prawda Truskawa :) :evil_lol: Quote
Recommended Posts