Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aleb']Jesteśmy przyjęci :multi:

[B]Bardotka[/B] z tego co mi wiadomo przyjmowanie zgłoszen nie zostało przedłużone[/quote]

Szkoda:((( Miałam nadzieję, że przedłużą - ostatnio wszędzie przedłużali:((

Posted

[quote name='Bardotka']Szkoda:((( Miałam nadzieję, że przedłużą - ostatnio wszędzie przedłużali:(([/quote]
Byłam w pon. w związku i pani mówiła tam komuś przez telefon, że jeszcze przyjmuja do końca tyg., więc dzwonić i pytać. :)

Posted

W zeszłym roku zamkneli termin 8 sierpnia, ale nei pamietam czy przedłużali.
A faktycznie jak już tak szybko kończy się u nich termin zgłoszeń, to mogliby sie postarac o katalog przed wystawowy...

Posted

no potwierdzilam zgloszenie,wreszcie sie udalo dodzwonic:lol: pani w zwiazku powiedziala ze sie udalo bo m iali jakis problemy z faxem,
mamy konkurencje wreszcie jakas mala bo mala- w sumie 1 pies 2 suki, ale to i tak duzo ( np na krajowkach jestem sama...:roll:)
to teraz aby cieczka nie przeszkodzila tylko
pozdrawiam

Posted

W ubiegłym roku też przegapiłam termin zgłoszeń (w tym roku też) i przyjęli mi suki dokładnie 20-tego sierpnia. Oficjalnie nie było przedłużenia terminu, ale jak ktoś jeszcze przysyłał, to przyjmowali.

Ja mam zamiar dopiero jutro wysłać list.

Posted

Ja też sie wybieram do Wrocławia :evil_lol: To będzie nasza pierwsza wystawa :eviltong: Ma ktoś jakieś doświadczenia z sędzią Marekiem Trębalą ? Ocenia teriery :) Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków :D

Posted

Przez noc muszę przemysleć w jakiej klasie wystawić swoje suki. Trochę niefajnie byłoby, gdyby konkurowały ze sobą w jednej klasie.:shake:
Tylko, którą dać do otwartej a którą do championów? - oto jest pytanie...:razz:
A może zgłosić tylko jedną? Tylko którą?:razz:

Czy ktoś miał taki problem? Poradźcie - co robić?

Posted

Alojzyna wysylasz juz z dowodem wpłaty czy nie ?
Ja chyba tez jutro wysle poleconym (mam nadzieje, ze przyjmą)

Czy ma ktos wolne miejsce i jedzie przez Łódź w niedziele :D

Posted

[quote name='Polna']Alojzyna wysylasz juz z dowodem wpłaty czy nie ?
Ja chyba tez jutro wysle poleconym (mam nadzieje, ze przyjmą)

:D[/quote]

Zawsze wysyłam bez dowodu wpłaty. Wpłatę robię przelewem przez internet i potem wysyłam mailem.

Posted

[quote name='EluniaFoksik']Ja też sie wybieram do Wrocławia :evil_lol: To będzie nasza pierwsza wystawa :eviltong: Ma ktoś jakieś doświadczenia z sędzią Marekiem Trębalą ? Ocenia teriery :) Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków :D[/quote]

Nas sedziowal dostalismy Zw.Mł :multi:

Posted

[quote name='alqua']Można zgłaszać psy do końca tego tygodnia.

Pozdrawiam[/quote]

dziś jeszcze przyjmą? :roll: pchać zgłoszenie tak na ostatnią chwilę?
Jeśli ktoś dziś wysyła to jak? fax, mail, list?..:roll:

Jeśli w dzień wystawy suka kończy 18m-cy to jeszcze do młodzieży się łapie, prawda?

Posted

[QUOTE] Jeśli w dzień wystawy suka kończy 18m-cy to jeszcze do młodzieży się łapie, prawda?[/QUOTE]
tak :) widze ze mamy suki w podobnym wieku bo moja zaraz po wystawie też wylatuje z młodziezy a Wrocław to nasza ostatnia szansa na mł. ch :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Nor(a)']dziś jeszcze przyjmą? :roll: pchać zgłoszenie tak na ostatnią chwilę?
Jeśli ktoś dziś wysyła to jak? fax, mail, list?..:roll:

Jeśli w dzień wystawy suka kończy 18m-cy to jeszcze do młodzieży się łapie, prawda?[/quote]
Wyślij faksem/mailem. A w poniedziałek (lub w pierwszy dzień ich pracy) zdzwon i potwierdź.
Pzdr.

Posted

[quote name='MartaReksKiwi']tak :) widze ze mamy suki w podobnym wieku bo moja zaraz po wystawie też wylatuje z młodziezy a Wrocław to nasza ostatnia szansa na mł. ch :mad::evil_lol:[/quote]

To w takim razie nie może wyjść z tej klasy inaczej niż z sukcesem :lol:
My na wiele nie liczymy, nie występowała prawie w ogóle bo nie było co pokazywać (długo rosła)..Przed chwilą zachęciła mnie opinia o sędzinie oceniającej naszą grupę....ale tak wcześnie zamykać zgłoszenia na wystawę? :shake:

[quote]Wyślij faksem/mailem. A w poniedziałek (lub w pierwszy dzień ich pracy) zdzwon i potwierdź.[/quote]

wysyłam..("raz kozie ...")