LadyS Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Dopiero się zorientowałam, że dwa dni temu minął rok, odkąd Jax u nas jest ;) Quote
gops Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 życzymy jeszcze chociaż 15 lat razem :) Quote
LadyS Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Nie-dziękujemy :) Na dowód, że potwór jeszcze żyje :lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-8q4VDCzTM3M/UFnLXWEEBdI/AAAAAAAAGnM/8XDtBe6FDa0/s640/P9190132.JPG[/IMG] aniołek :loveu: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-52_WCg3xJhM/UFnLYsbYQyI/AAAAAAAAGnU/i0YFqj2UpwA/s640/P9190140.JPG[/IMG] drący japę aniołek :lol: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-ZT5K_AWl9Ko/UFnLZUq91BI/AAAAAAAAGnc/miGyCcMDOIU/s640/P9190155.JPG[/IMG] Quote
omry Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Nie pożarłaś go jeszcze? :evil_lol: Na tym drugim zdjęciu wygląda słodko :) Quote
LadyS Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='omry']Nie pożarłaś go jeszcze? :evil_lol: Na tym drugim zdjęciu wygląda słodko :)[/QUOTE] Nie, jeszcze żyje, mam ostatnio dobry humor :lol: Właśnie siedzi w klatce (to jak w schronisku!), bo gruntujemy ściany :lol: Quote
a_niusia Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='LadyS']Dopiero się zorientowałam, że dwa dni temu minął rok, odkąd Jax u nas jest ;)[/QUOTE] a wczoraj minely dwa lata odkad mamy tiamisia:))) Quote
LadyS Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Dziękuję za kciuki tym, którzy je trzymali i pochwalę się: dziś z Jaxem (Gang Staff Cheap), jako przewodnik z psem, po 6 godzinach prób i egzaminów zostaliśmy zakwalifikowani do Jednostki Ratownictwa Specjalistycznego OSP na okres próbny :) Zajebisty JRT jest jednak ZAJEBISTY :lol: Quote
evel Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 No i brawo, gratulowałam już prywatnie, ale powtórzę się - mój ulubiony JRT wymiata :loveu: Quote
motyleqq Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 tak do końca nie wiem o co chodzi, ale gratuluję:lol: Quote
a_niusia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 hehehehe no dobra, te 6 godzin to sciema:))) ej zeby nie bylo: nie wszyscy to przeszli!! Quote
LadyS Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='motyleqq']tak do końca nie wiem o co chodzi, ale gratuluję:lol:[/QUOTE] To jest jednostka ratownicza szkoląca m.in. psy ratownicze, z ramienia Ochotniczej Straży Pożarnej. [quote name='a_niusia']hehehehe no dobra, te 6 godzin to sciema:))) ej zeby nie bylo: nie wszyscy to przeszli!![/QUOTE] No, nie wszyscy przeszli ;) A w domu mnie nie było bite 6 godzin, więc nie wiem, o czym mówisz :lol: Quote
motyleqq Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 czyli, że będziecie ochotniczo pomagać z Jaxem w akcjach ratowniczych? Quote
LadyS Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='motyleqq']czyli, że będziecie ochotniczo pomagać z Jaxem w akcjach ratowniczych?[/QUOTE] No, nie od razu - najpierw szkolenia, egzaminy ;) Ale jak się uda, to będziemy strażakami ;) Quote
a_niusia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 kurde mnie nawet dluzej nie bylo, ale popis mojego pieska trwal moze jakas godzinke:))) Quote
LadyS Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='a_niusia']kurde mnie nawet dluzej nie bylo, ale popis mojego pieska trwal moze jakas godzinke:)))[/QUOTE] Ale ile się nasiedziałyśmy, naczekałyśmy, poplotkowałyśmy ze wszystkimi (:diabloti:) - mój pies to odczuł, właśnie odsypia w klatce i ani myśli wstawać :lol: Quote
evel Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 To widzę, że go ładnie zmiotło :) Zu jak pojechała [U]oglądać[/U] obronę, to wróciła tak wypruta, że następny dzień też przespała :evil_lol: Quote
a_niusia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 moj jeszcze byl na porzadnym spacerze z gnojem i teraz dopiero poszedl w kime:))) Quote
LadyS Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='evel']To widzę, że go ładnie zmiotło :) Zu jak pojechała [U]oglądać[/U] obronę, to wróciła tak wypruta, że następny dzień też przespała :evil_lol:[/QUOTE] A pamiętasz, jak był mały i po treningu agi spał mi w autobusie na rękach? :lol: [quote name='a_niusia']moj jeszcze byl na porzadnym spacerze z gnojem i teraz dopiero poszedl w kime:)))[/QUOTE] Mój też jeszcze się przeszedł, ale on ma króciutkie łapki i emocje go wykończyły - szkoda, że nie miałam jak wziąć klatki. Quote
evel Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='LadyS']A pamiętasz, jak był mały i po treningu agi spał mi w autobusie na rękach? :lol:[/QUOTE] No, zwisał sobie jak leniwiec, to wtedy jakiś facet go zaczepiał? :lol: Powinnaś sobie kupić stylową torbę na Jaxa na takie wypady, albo kuferek malutki :D Quote
a_niusia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) ej ale i tak mam mieszane uczucia co do tego przesiewziecia. Edited September 23, 2012 by a_niusia Quote
LadyS Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='evel']No, zwisał sobie jak leniwiec, to wtedy jakiś facet go zaczepiał? :lol: Powinnaś sobie kupić stylową torbę na Jaxa na takie wypady, albo kuferek malutki :D[/QUOTE] Hihi, powinnam sobie kupić przede wszystkim samochód :lol: Quote
catie Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Gratulacje i powodzenia w dalszym szkoleniu :) Quote
motyleqq Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='LadyS']No, nie od razu - najpierw szkolenia, egzaminy ;) Ale jak się uda, to będziemy strażakami ;)[/QUOTE] ale fajnie! zazdrocha :) Quote
a_niusia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 tez mozecie przystapic-to straz ochotnicza:)) Quote
Recommended Posts