Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL=http://img15.imageshack.us/my.php?image=weer10.gif][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/4263/weer10.gif[/IMG][/URL]

to uwazajcie z tym wiatrem bo to okropienstwo:shake:
Ja ze wszystkich zywiolow natury najbardziej boje sie wiatru i wichur:shake:

Pozdroweczki serdeczne
[URL=http://img15.imageshack.us/my.php?image=tekstanimaties5.gif][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/3661/tekstanimaties5.gif[/IMG][/URL]

• 4 months later...
  • Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

WITAJCIE !!!
ło matko, nawet o moich urodzinkach pamiętałyście...:placz::placz::placz: Wzruszyłam się.....

Faktycznie brudem tu zarosło okrutnie.......:oops: Chata wciągnęła na maxa.....
Od wakacji mam padnięty aparat ( cudowny error 99) i nie mam czasu go wysłać do serwisu...
Internet był szałowy, ale teraz wdrapałam się na wyższy szczebel i mam radiowy orange. Tu akurat w mojej dolince lata lepiej od plusa.

Psy żyją. Właśnie przedwczoraj kąpałam ALberta i teraz odkurzam tak około 10 razy dziennie, bo go wyczesuję. Całe szczęście, że mam teraz centralny odkurzacz, bo zbankrutowałabym na worki no i nie lata to wszystko na wysokości lamperii, bo nic tego nie rozdmuchuje. :oops:
Pomiot zwariowany jak zwykle, teraz cieknie, więc słucham serenad Killera, bo Albert tylko raz dzisiaj zaśpiewał odę do Ballady.
Killer ma w swoim małym móżdżku już kompletny bałagan, ego wielkie jak stąd do Katowic, od dwóch miesięcy sprowadzam go na ziemię. Nie będę opisywała w jaki sposób, bo mnie odsądzą od czci i wiary...:eviltong:
Pożegnaliśmy myszoskoczki.:-(
Króliki nadal grandzą, uniknęły jakimś cudem przerobienia na świąteczny pasztet....
Dzieci są, uczą się, mało przeszkadzają. Magda zdała prawko za pierwszym razem, także teraz muszę się dzielić moim passkiem.
Michał urósł i przerósł mamunię...:roll::placz:
Tz żyje.

uff to tyle, w razie jakby komuś przyszło do głowy tu zajrzeć...:diabloti:

Posted

Ewcia wrocila...:multi::multi::multi::multi::multi:.
super ze wszystko u Was dobrze:)
zdjecia by sie przydaly..bo juz Was prawie.;).zapomnialam no ale jak macie zepsuty aparat to sie mowi trudno..
wpadnij znow tylko nie za rok ani dwa...:razz:

Posted

Witaj Kochana! Mam jeszcze tan stary, muszę go odkurzyć trochę, przypomnieć sobie gdzie się wciska guziczek, itp....itd...

Postaram się no.......

Posted

[quote name='malawaszka']o matko... :mdleje: czy Ty.... czy Ty też jesteś w ciąży??????? :icon_roc:[/QUOTE]
:evil_lol: :evil_lol:

opowiedz mi proszę o tym kilerze co spadł na ziemie , o sposobie , bardzo mnie to zaintrygowało :diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']
fajnie sie ma cora ze zdala za 1 razem..ja wlasnie czekam na egzamin moj 1 i sie go bardzo boje brrr[/QUOTE]
Ja też gratuluję :) i Ja też niedawno zdałam, a prawko odbierałam 13go w piątek^^ :) nie bój się, źle nie jest ;) pozywtywne myślenie to podstawa! :)

Posted

Ewcia witaj nam :)

[quote name='malawaszka']o matko... :mdleje: czy Ty.... czy Ty też jesteś w ciąży??????? :icon_roc:[/QUOTE]

Buhahahahaha...czy ty nie masz objawow lekkiej paranoi?? :evil_lol:

Posted

[quote name='Korenia']Ja też gratuluję :) i Ja też niedawno zdałam, a prawko odbierałam 13go w piątek^^ :) nie bój się, źle nie jest ;) pozywtywne myślenie to podstawa! :)[/QUOTE]
no wlasnie ja gdzies te pozytywne myslenie zgubilam;)
cze Ewka:)

Posted

[quote name='agbar']
Buhahahahaha...czy ty nie masz objawow lekkiej paranoi?? :evil_lol:[/QUOTE]

ale że jakiej paranoi???? że wszyscy wokół mnie są w ciąży????? kiedy to prawda!!!! :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']ale że jakiej paranoi???? że wszyscy wokół mnie są w ciąży????? kiedy to prawda!!!! :shock:[/QUOTE]

Ja nie jestem :grins:
Zwalniamy się w końcu z tej pracy Monika ??? :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Postaraj sie postaraj:)
ja zaczekam cierpliwie..
fajnie sie ma cora ze zdala za 1 razem..ja wlasnie czekam na egzamin moj 1 i sie go bardzo boje brrr[/QUOTE]

Nie bój się, po co? Szkoda tego strachu. Prawie synowa mojej psiapsióły zdała za 9 czy 10 razem. Nic a nic sie nie bała...

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]:multi: Ewunia :loveu:[/B][/COLOR][/QUOTE]

To ja....

Na rany koguta, Waszka sława Ci zaszkodziła????? Jaka ciąża, tfuj, tfuj, na psa.... urok!

[quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol:

opowiedz mi proszę o tym kilerze co spadł na ziemie , o sposobie , bardzo mnie to zaintrygowało :diabloti:[/QUOTE]

No tak, tylko to Cię mogło zaintrygować. Powiem Ci tylko tyle, że "najlepszym" przyjacielem Killera stała się miotła na długim trzonku....

[quote name='Korenia']Ja też gratuluję :) i Ja też niedawno zdałam, a prawko odbierałam 13go w piątek^^ :) nie bój się, źle nie jest ;) pozywtywne myślenie to podstawa! :)[/QUOTE]

Właśnie. Trzeba być optymistą.

[quote name='agbar']Ewcia witaj nam :)

Buhahahahaha...czy ty nie masz objawow lekkiej paranoi?? :evil_lol:[/QUOTE]

Cześć Rozpęknięta!
Też tak myślę...

[quote name='Pegaza']no wlasnie ja gdzies te pozytywne myslenie zgubilam;)
cze Ewka:)[/QUOTE]

To je szybciutko znajdź. Może pod łóżko Ci wpadło?

[quote name='malawaszka']ale że jakiej paranoi???? że wszyscy wokół mnie są w ciąży????? kiedy to prawda!!!! :shock:[/QUOTE]

No to uważaj, może to zaraźliwe.... Do mnie nie doleci, za daleko....

[quote name='Hanna R.']Ja nie jestem :grins:
Zwalniamy się w końcu z tej pracy Monika ??? :evil_lol:[/QUOTE]

Kurka wodna, to Ty Haneczko?????

[quote name='malawaszka']ale z jakiej pracy??? :roflt:[/QUOTE]

Tego to nie wiem

[quote name='Hanna R.']No z tej, co to zamiast pracować , to ..... :grins:[/QUOTE]

muszę się dowiedzieć o co biega...

[quote name='anetta']AlKil, fajnie że wpadłaś :loveu: Mniej fajnie że aparat kaput.
Brawo dla córki za zdanie za I razem:klacz:[/QUOTE]
Witaj! No szkoda, od pół roku go pakuję i wysyłam do serwisu, jakoś się zebrać nie mogę...

Posted

Znowu prałam Alberta....:roll: On posiada jakąś taką cudowną właściwość, że po różnych środkach piorących przyjmuje śliczne aromaty, do wyboru - starej cuchnącej szmaty, zbutwiałej ściery, przegniłych śmieci, itp., itd. Najlepiej pachnie po Allsystem, ale właśnie mi wyszedł. Zastosowałam patent Pysi, ale właśnie okazało się ,że wali jak z kurnej chaty. Dzisiaj uskuteczniłam pranko w szarym mydle. Pachnieć nie będzie, ale może straci ten cudny aromat.
Pranie Alberta zapewnia mi uczucie rozładowania wagonu węgla. A czeka mnie jeszcze posprzątanie łazienki. No i dosuszenie psa. Bo jak go nie dosuszę, to i tak będzie capikiem walił. Z Balladą nie mam takich problemów. Czym bym jej nie wyprała, pachnie jak normalny pies. Za to jej wykąpanie zapewnia mi uczucie rozładowania co najmniej dwóch wagonów z węglem, w dodatku takich co cały czas jadą. Rąk mam za mało, żeby tego Pomiota utrzymać w wannie.

Parę fotek najmniejszego psa

[attachment=555:3133.attach]

[attachment=556:3134.attach]

[attachment=557:3135.attach]

[attachment=558:3136.attach]

Kurka, jak się namęczyłam z tym wstawieniem zdjęć. Muszę się uczyć od nowa...:angryy:

A dlaczego mi to ostatnie ucięło?????