Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
chyba se strzele kiedy miniaturę jakąś , bo fajne gadżety są dla takich maleństw :p ale nie wiem czy czasem jork by mi moich pitbullii nie zjadł :evilbat: ;)

Oj mogłoby się tak zdażyć...:diabloti: twe pitbulle takie łagodne jakieś...:lol:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

AlKil napisał(a):
Oj mogłoby się tak zdażyć...:diabloti: twe pitbulle takie łagodne jakieś...:lol:

bo to nie są pitbulle , to sa łeściki w przebraniu ;) tylko ciiii :diabloti:

Posted

A któż to???

Pobiegli, chcieli być pierwsi w domku i Ballada wcale nie ciągnęła...

wstawaj leniu...

obadamy co nieznajome..

grzeczne wyspacerowane psy

Posted

Komuś szybko chciało się pić...

To nowa miseczka Ballady, odpowiednia dla jej żarłoczności...

mój biedny taras...

i śliczna wiklinka wcale nie pożarta przez Pomiota Szatana. To różowe, to reszta skarpetki Magdy, której Ballada wcale w części nie skonsumowała...

To by było na tyle...
Idę spać, bo chyba całkiem zgłupłam...:roll: Miałam sie wyspać, bo rano idę na wizytę do lekarza. Czekałam na nią od czerwca.... dodam, że to wizyta prywatna, za kasę...:angryy: Co tam, czas szybko leci....

Posted

Helloł....
Ja tu przez pół nocy ostatkiem sił wstawiam kilkadziesiąt zdjęć... a tu cisza......:placz::placz::placz:
Wróciłam od pani doktor i dalej nic nie wiem...:angryy: Chyba muszę uwierzyć, że symuluję...:diabloti: Może niedoczynność, może nadczynność tarczycy ( po objawach), a może DEPRESJA.......:mad: Czy ja wyglądam na depresję????:hmmmm::flaming:
pani doktor wymysliła, że tyję latem a chudne zimą, bo pewnie jem grille i żłopię piwo...:beerchug: a obniżone TSH to przypadek...:chainsaw:
A jakby ktoś chciał skoczyć na piwko, to zapraszam, bo latem goście przywieźli i do tej pory stoi na tarasie...:bigcry:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

foty foty foty ......widzialam cale mnostwo fotek :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='evaxon']buahahaha :grin:
mi kiedys wmawiali ze moj bol w kolanie ma podłoze psychiczne:grin: i powinnam sie leczyc na głowe hahahaha

witanko depresjo:multi::multi:

hahaha, to jak mam kłopoty z myśleniem to powinnam się leczyć na nogi??? A ja głupia poszłam do endokrynologa.....

[quote name='Pegaza']Witam Ewa:p
wiesz co Ci powiem że piękne masz te psy ale tereny gdzie stoi Twoja działeczka jeszcze piękniejsze:loveu:normalnie musze Ci to powiedzieć zazdroszczę:diabloti: Ci mieszkania tak blisko lasu:p
faktycznie mine ma nie Albinową:eviltong:
http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0090-3.jpg
Teraz to ja mieszkam praktycznie w lesie... dzięki

[quote name='madziasto4']Czołem!!

Ekstra zdjęcia, wspaniałe tereny :multi:

Czołem, kluchy pod stołem...

[quote name='Pysia']Ballada jest śliczna :loveu::loveu: Opiłam się piffffkiem i już więcej nie napiszę :evil_lol:

ja dziś postawiłam na mocniejsze trunki... w końcu mam depresję od piwa....

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

foty foty foty ......widzialam cale mnostwo fotek :loveu::loveu::loveu:
cieszkam się bardzo... ja ledwo widzę ekran... to pewnie wpływ tej cofniętej godziny...

Depresja mnie zdepresjonowała... Pocieszyłam się pierwszy raz od dawna...Tylko nie wiem dlaczego cała rodzina śpi, zamiast się cieszyć...
Acha, i moja rodzina emigracyjna powiększyła się o dzidzię płci żeńskiej!!!!
Amelka i Emilek mają siostrzyczkę, dziś urodzoną!!!!
Tknięta jakimś dziwnym przeczuciem, zaczęłam to oblewać wcześniej!!!

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='AlKil']Wróciłam od pani doktor i dalej nic nie wiem...:angryy: Chyba muszę uwierzyć, że symuluję...:diabloti: Może niedoczynność, może nadczynność tarczycy ( po objawach), a może DEPRESJA.......:mad: Czy ja wyglądam na depresję????:hmmmm::flaming:
pani doktor wymysliła, że tyję latem a chudne zimą, bo pewnie jem grille i żłopię piwo...:beerchug: a obniżone TSH to przypadek...:chainsaw:
I to Ci powiedział prywatny lekarz :-o :mdleje: No faktycznie, eureka :roll:

[quote name='AlKil']Depresja mnie zdepresjonowała... Pocieszyłam się pierwszy raz od dawna...Tylko nie wiem dlaczego cała rodzina śpi, zamiast się cieszyć...
Acha, i moja rodzina emigracyjna powiększyła się o dzidzię płci żeńskiej!!!!
Amelka i Emilek mają siostrzyczkę, dziś urodzoną!!!!
Tknięta jakimś dziwnym przeczuciem, zaczęłam to oblewać wcześniej!!!

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Tak, wyglądasz na bardzo zdepresjonowaną :evil_lol: ;)
Gratulejszyn :multi: :beerchug:

Posted

[quote name='Paula_']I to Ci powiedział prywatny lekarz :-o :mdleje: No faktycznie, eureka :roll:
i nawet zapłaciłam za to stówkę...:placz:

Tak, wyglądasz na bardzo zdepresjonowaną :evil_lol: ;)
Gratulejszyn :multi: :beerchug:
dzięki. Zdepresjonowałam się z chwilą gdy mi to pani doktor powiedziała...I normalnie z każdą chwilą widzę więcej objawów...
Wzrok mi się np. rozmywa i mambezsenność... To ns pewno depresja....

Posted

A ja tak sobie pomyślałam, że jak bym wcześniej wiedziała, że weźmiesz ode mnie sunie to nazwałabym ją DEPRESJA :evil_lol: Fajnie - no nie? :diabloti:
Gratulacje powiększenia rodzinki :multi::loveu:

Daj foty Ballady jeszcze...Daj nacieszyć wzrok - please.....