malawaszka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 madziasto4 napisał(a):Cześć Ewa, oj ale długo schodzi z tą budową, urządzaniem... ;) Ale jaka radość później będzie :thumbs: u Ewci długo???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
anetta Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 :evil_lol: no właśnie :evil_lol: AlKil, dobrze że dałaś znak życia i cosik naskrobałaś :))))))) Quote
Pysia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Pomiotowi nikt zyczeń wczoraj nie złożył a gadzina skończyła 13-go 2 latka :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 To ja złożę pomiotowi trochę spóźnione życzenia, a co :loveu: I z tej okazji liczę na jakieś zdjęcia całej trójcy :loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :BIG: Quote
Pegaza Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 To juz Ballada ma 2 lata :crazyeye: jak to szybko leci...:roll: wszystkiego naj dla niej:loveu: Quote
AlKil Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Alicja']Aleś się rozpisała :razz::razz: no taaaa , ale jak ktoś się tyle czasu nie odklikuje to potem musi :p.... Ja wczoraj siadłam na doope jak mnie Klocuś podciął w biegu ....aż wyrzekłam niecenzuralne słowo :grins: Witaj Aluś! Wiem, mam straszliwe zaległości na dogo... Mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni...:p [quote name='jbk']O, to będziesz mieć piękny wypoczynek, kasa nieważna, słonko i spokój ważniejsze ;) Było cuuudownieee!!!!!!!!!!! [quote name='Pegaza']No narescie wpadlas choc na chwile:multi: to se bedziesz wypoczywac w cieplym kraju..:cool1: az Ci zazdroszcze:evil_lol: jak wrocisz to daj fotorelacje Wróciłam!!!!!!! [quote name='anitaaa i bartis']Witamy :multi: może będą niedługo zdjęcia ?? ;) Może się uda... [quote name='madziasto4']Cześć Ewa, oj ale długo schodzi z tą budową, urządzaniem... ;) Ale jaka radość później będzie :thumbs: Długo to trwa ta cholerna papierologia, a nie budowa. W końcu dostaliśmy zgodę na ogrzewanie gazem, a papiery złożyliśmy w lipcu zeszłego roku...:diabloti: Teraz zawiozłam papiery z projektami i czekamy na pozwolenie budowy instalacji gazowej....:placz: [quote name='malawaszka']u Ewci długo???? :crazyeye::crazyeye: No właśnie!!! [quote name='anetta'] no właśnie :evil_lol: AlKil, dobrze że dałaś znak życia i cosik naskrobałaś :))))))) O! Tak tak! [quote name='Pysia']Pomiotowi nikt zyczeń wczoraj nie złożył a gadzina skończyła 13-go 2 latka :loveu: JA pamiętałam i prosiłam o przekazanie Pomiotowi życzeń leżąc na leżaczku przy basenie i smażąc się na skwareczkę!!!! [quote name='Sara_i_Aris']To ja złożę pomiotowi trochę spóźnione życzenia, a co :loveu: I z tej okazji liczę na jakieś zdjęcia całej trójcy :loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :BIG: Dziękujemy ślicznie!!! [quote name='Pegaza']To juz Ballada ma 2 lata jak to szybko leci...:roll: wszystkiego naj dla niej:loveu: No postarzała mi się Niunia!!! No to powróciłam na ojczyzny łono... Jeeenyyyyy jak tu zimno!!!!!!! Kto włączył ten wiatr i klimę ustawioną na chłodzenie???? Rodzina przewidziała moje odczucia i napaliła w kominku z okazji mojego powrotu. Słuchajcie, jeśli ktoś będzie miał okazję wyruszyć na wycieczkę zorganizowaną przez Świat Książki, to niech rusza i ani minuty się nie zastanawia!!! Wszystko zorganizowane perfekt!!!! Ile ja zobaczyłam cudowności, ile zwiedziłam, jak mi nogi wchodziły w d... od tego latania po zabytkach! Jaka cudna pogoda była!!! A jakie tam piękne rzeczy można kupić!!!! Dlaczego ja nie byłam wtedy bogata....:placz:Jakie złoto, jakie diamenty, jakie skóry, jakie dywany, jakie ręczniki, jaka pościel,jakie buty, jakie torebki!!!:placz::placz::placz: Zakupiłam sobie taki jeden ręcznik bialuśki, duży, niepozorny...Poszłam z nim na basen i... cuda ludziska, cuda!!! Nim się nie trzeba wycierać, trzeć skóry, polerować do sucha...nim wystarczy się owinąć, dotknąć i ..... już! Jak sobie we dwie z matką w brodę plujemy, że tylko po jednym kupiłyśmy!!!! Trzeba było wywalić wszystko z walizek i napchać tych ręczników!!!!:wallbash: Quote
AlKil Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Wyroby ze złota takie, że klękajcie narody!!!! Kurtki skórzane , płaszczyki dwustronne z takiej skóry jak jedwab zrobione! Dywany jedwabne tkane ręcznie we wzorach staro-tureckich jak i nowoczesnych. No i ta chałwa ze wszystkim i w każdej postaci!!! Tylko polizałam tą płynną, bo przecież ma dieta!!! Ale przywiozłam rodzinie, nie byłam świnią! A zabytki zapierające dech w piersiach!!! Siedziałam sobie w teatrze w Hierapolis ( Pamukkale) i patrzyłam na arenę, gdzie walczyli gladiatorzy, miejsce gdzie siedział władca i pokazywał kciuk w górę lub w dół, a koleżanka z wycieczki czytała Itakę i myślałam, że się w czasie przeniosłam... A podobno Antalya to kicha w porównaniu z Kapadocją... Ja chcę do Kapadocji!!!!!:placz: Quote
AlKil Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Zdjęć mam od groma. Na razie tylko z mamą w roli głównej, bo przyjęłyśmy taki system ona mi, ja jej. Zgramy na płytki i się wymienimy. Jestem jeszcze taka pełna wrażeń, że nie mogę odnaleźć się w tej szarej polskiej rzeczywistości. Choć nasz kraj baardzo dba o to, by sprowadzić wracającego na ziemię. Już na Centralnym trafił mnie szlag jak się okazało, że na peronach nie ma ani jednej ławki. A u góry tylko maleńki kwadracik siedzeń okupowany przez milion ludzi z walizami....A na lotnisku mama chciała skorzystać z toalety i grzecznie musiała poczekać aż pani sprzątaczka ją łaskawie wpuści razem z innymi ściskającymi nóżki, by nie popuścić, bo ONA WŁAŚNIE UMYŁA PODŁOGĘ i włączyła suszarki do rąk, by owa podłoga wyschła....:roll: Dobrze, że chociaż tą mafię taksówkową uporządkowali i nie strach wsiąść pod halą przylotów na lotnisku! Dodam tylko, że z Tucji do POlski leciałam 3 godziny, a ekspresem z Warszawy do Gdańska jechałam 5 godzin!!!!:shake: Quote
malawaszka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 po takich opowieściach strach się wybierać na wycieczkę jakąkolwiek :lol: Quote
AlKil Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='malawaszka']po takich opowieściach strach się wybierać na wycieczkę jakąkolwiek :lol: A ja chciałam zachęcić do wyjazdów... Nieźle mi to wyszło...:evil_lol: Mam jedną fotę, gdzie jesteśmy we dwie. Dam na zachętę. Tak sobie odpoczywałyśmy na tarasiku hotelu w Antalyi.... A potem poleciałyśmy dalej kurcgalopkiem zwiedzać, zwiedzać, zwiedzać.....:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 AlKil napisał(a):A ja chciałam zachęcić do wyjazdów... Nieźle mi to wyszło...:evil_lol: bhahaha przez super skaczące posty przeczytałam tylko ten post o lotnisku, pociągach itd... :evil_lol: pozostałe zachęcające - chociaż może te skóry i złoto nie ciągnie mnie, ale taki ręczniczek mmmm :lol: Quote
Vectra Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 hahahaha do reklamy , to by Cię nie zatrudnili :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ewa ile nabazgralas :lol: no taki reczniczek to cud tos miala brac na handel u nas:evil_lol: Super ze sie wycieczka udala..odpoczelas nabralas sil :p Quote
malawaszka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Pegaza napisał(a): Super ze sie wycieczka udala..odpoczelas nabralas sil :p a teraz zakasać rękawki I DO ROBOTY!!!! :diabloti: Quote
tigrunia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ale fajnie :loveu: A wapienne tarasy jak Ci się podobały? Ja leżałam i myślałam, że w raju jestem :loveu: .. basen Kleopatry .. cudooo!! :loveu: Czy ja dobrze zrozumiałam, że Kapadocji nie odwiedziłaś? Żałuj, żałuj :evil_lol: Dawaj no zdjęcia bo się doczekać nie mogę :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 :razz::razz: ręczniczek mnię zaintrygował :razz: Quote
anetta Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 :multi::multi: Wrażenia że hej :evil_lol: Foty, foty. Quote
AlKil Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='malawaszka']bhahaha przez super skaczące posty przeczytałam tylko ten post o lotnisku, pociągach itd... :evil_lol: pozostałe zachęcające - chociaż może te skóry i złoto nie ciągnie mnie, ale taki ręczniczek mmmm :lol: Uff, ulżyło mi ździebko... [quote name='Vectra']hahahaha do reklamy , to by Cię nie zatrudnili :evil_lol: Hmmmm... kiedyś pracowałam w agencji reklamowej...:evil_lol: [quote name='Pegaza']Ewa ile nabazgralas :lol: no taki reczniczek to cud tos miala brac na handel u nas:evil_lol: Super ze sie wycieczka udala..odpoczelas nabralas sil :p Odpoczęłam i strasznie się rozleniwiłam, nie chce mi się brać do roboty. [quote name='malawaszka']a teraz zakasać rękawki I DO ROBOTY!!!! :diabloti: Oooo, właśnie tego mi się nie chce! [quote name='tigrunia']Ale fajnie :loveu: A wapienne tarasy jak Ci się podobały? Ja leżałam i myślałam, że w raju jestem :loveu: .. basen Kleopatry .. cudooo!! :loveu: Czy ja dobrze zrozumiałam, że Kapadocji nie odwiedziłaś? Żałuj, żałuj :evil_lol: Dawaj no zdjęcia bo się doczekać nie mogę :loveu: :evil_lol: HA! Podobne odczucia miałam! Niestety na Kapadocję czasu nie wystarczyło.. [quote name='Alicja']:razz::razz: ręczniczek mnię zaintrygował :razz: Jest super! Wszyscy moi znajomi jak przychodzą to mogą go pogłaskać i na własne oczy przekonać się o jego cudownych właściwościach... [quote name='anetta']:multi::multi: Wrażenia że hej :evil_lol: Foty, foty. No zaraz, zaraz. Trudno mi się zorganizować. Na dziś miałam zaplanowanych parę rzeczy, ale oczywiście już mi się namieszało. Pod szkołą Michała załadowałam sobie w oponkę śrubę razem z podkładką... No więc zbieram siły do zmiany koła. Muszę zbudować jakieś utwardzenie terenu pod lewarek, bo u nas wszędzie mięciutki piaseczek...:roll: Czy już wspominałam, że się z tym autem nie lubię? Acha, dostałam pismo z PZU, ze mam szkodę całkowitą...Za tą stłuczkę. Jaja sobie robią. Wczoraj wpadli znajomi i oświadczyli, że biorą ślub.W czerwcu przyszłego roku... Wiecie co mnie najbardziej zaskoczyło? Że załatwiają już wszystko teraz, bo sal na więcej niż 70 osób u nas jak na lekarstwo i roczne terminy obowiązują....:crazyeye: Tz pojechał, a raczej poleciał w sobotę rano i od tej chwili nie miałam czasu na nic. A miałam mieć go mnóstwo. :roll: Quote
AlKil Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Foty tych, o których ta galeria jest....;) Mieszkanie na wsi ma te plusy, że na spacer z psem można wychodzić w koszuli nocnej... nie muszę mówić , który to czarnuch zagląda do kontenera na śmieci... Moczenie dupsk... Patyczek kością niezgody próba sił... Quote
AlKil Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Wszystkie trzy niufy darmowy prysznic hej, poczekaj! Jeszcze nie skończyłam!- czyli pogoń bezgłowego potwora Quote
malawaszka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 AlKil napisał(a): Wczoraj wpadli znajomi i oświadczyli, że biorą ślub.W czerwcu przyszłego roku... Wiecie co mnie najbardziej zaskoczyło? Że załatwiają już wszystko teraz, bo sal na więcej niż 70 osób u nas jak na lekarstwo i roczne terminy obowiązują....:crazyeye: hahaha u nas tak jest od dawna - na termin krótszy niż rok to można sobie tylko wesele w środku tygodnia zrobić, ew. w piątek ale to już też coraz trudniej i tym sposobem ja to chyba nigdy za mąż nie wyjdę bo nie jestem w stanie planować NIC na więcej niż tydzień do przodu :roflt: :evil_lol: nie takie foty chcielim :diabloti: Quote
AlKil Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 zaraz cię dorwę! no i jestem jednak lepszą sprinterką A teraz lecę zmieniać koło....:p Quote
Pegaza Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ewa fajnie sie masz ze sie nie musisz ubierac hihi ja sie ubieram w dresy czy to piatek czy swiatek czy niedziela:evil_lol: jee jakie one duze juz ich dawno nie widziala.. http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0169-1.jpg jak zmienilas te opone to wstawiaj nowe foty:cool1: Quote
Alicja Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 :cool1: fajnie masz na tej wsi.... też bym tak chciala :razz:.... czyżby ten kontenerowy podjadacz to ...... :hmmmm: .......Ballada :grins: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0169-1.jpg fajne ujęcie :evil_lol: killerek też lubi pływać ?? :loveu: Quote
Recommended Posts