Angelka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 :multi: Właśnie czytam MP i co widzę? [URL]http://www.filo.com.pl/zapowiedzi.php[/URL] dostępna już od 15 kwietnia, [url]http://www.empik.com/ja-albo-moj-pies-czyli-jak-miec-idealnego-psa-ksiazka,prod56440037,p[/url] Quote
megi82 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 właśnie czytałam i chciałam na dogo napisac o tym,ale widze że już temacik jest. Ciesze się,że jest ksiązka,bo bardzo lubię Viktorię i jej szkolenie-jutro mam zamiar udać się do księgarni Quote
Angelka Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Nie byłabym sobą gdybym nie była już w Mpiku książka stoi jako nowość na półce więc na próżno jej szukałam wśród starszych pozycji. Oczywiście ją kupiłam :) Tak na pierwszy rzut oka co zdążyłam przejrzeć książka w dużym formacie A4 dużo zdjęć na całą stronę ,tak że nie jest ona ani trochę podobna do książek typu "Pies i człowiek", "Drugi koniec smyczy" w formie raczej podobna do "101 psich sztuczek " , w treści to chyba pigułka wszystkich odcinków także całkiem spoko ale szału nie ma. Quote
engelina_88 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Dziś wybieram się do eMpiku. Mam nadzieję, że warto 35 zł wydać. I tak znów będę słuchać od starego, że po co pieniądze w błoto wyrzucam, skoro pies jest grzeczny, a to to sie bedzie na półce kurzyć i takie tam, jak to z chłopami bywa... Quote
Angelka Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='debova47909']Dziś wybieram się do eMpiku. Mam nadzieję, że warto 35 zł wydać. I tak znów będę słuchać od starego, że po co pieniądze w błoto wyrzucam, skoro pies jest grzeczny, a to to sie bedzie na półce kurzyć i takie tam, jak to z chłopami bywa...[/QUOTE] Ona kosztuje 39,99 w sklepie :/ Jak wyda ci się ona mało ciekawa to polecam "Z miłości do psa" Patricia McConnell 448stron bitego druku w tej samej cenie a książka świetna jak dla mnie :eviltong: 1 Quote
engelina_88 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Faktycznie, cena ta sama. To może nawet od tej zacznę, bo do Victorii w wersji papierowej cos nie jestem przekonana ;) Dzięki wielkie Angelka Quote
Angelka Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='debova47909']Faktycznie, cena ta sama. To może nawet od tej zacznę, bo do Victorii w wersji papierowej cos nie jestem przekonana ;) Dzięki wielkie Angelka[/QUOTE] Ona ma jeszcze jedna równie świetną pozycje "Drugi koniec smyczy" :D Tak sobie zaczęłam czytać tą książkę Stilwell i naszła mnie refleksja, dlaczego tak późno została wydana ,REWELACJA dla początkujących !!! Powiem tak związała wszystkie pojęcia do kupy rozumienie psa jako zwierzęcia, budowę więzi, rolę człowieka jako przewodnika psa,sposób karmienia i podstawowe komendy w jednej książce. Plus potencjalne problemy związane z wychowaniem. Quote
megi82 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ja do eMpiku mam20km,więc zamówiłam u siebie w księgarni-na jutro lub najpózniej w pn będę mieć.Musze ocenić książkę,zresztą ostatnio co miesiąc zamawiając karme i kosmetyki kupuję dodatkowo jakąś ksiązkę-raz o danej rasie,drugim razie na temat szkolenia itp.więc ksiązka Viktorii bedzie do kolekcji Quote
Olka_Olga Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [SIZE=2]Ogólnie przeraził mnie sam tytuł "... Czyli Jak Mieć Idealnego Psa". To działą na mnie trochę odpychająco. Ale zddecyduję się dopiero wtedy, gdy znajdę w niej odpowiedzi NA MOJE PYTANIA.[/SIZE] Quote
Sylwia i Ares Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ja zamówiłam na allegro. Ogólnie zaszalałam, bo zamówiłam jeszcze 'powiedz, gdzie cię boli" Nicka Trout[B][SIZE=1]. [/SIZE][/B] [SIZE=1]Mam nadzieję, że nie będę żałować. Ja też polecam "drugi koniec smyczy". Świetna książka.[/SIZE] Quote
Axela_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Także kupuję tę książkę ;) W sklepie zaczęłam czytać kilka tematów i mnie się bardzo spodobała ;] Quote
Sylwia i Ares Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Moim zdaniem książka jest ok, ale mogłaby mieć 80 stron, a nie ponad 200. Ile tam jest zdjęć i jaka dużo czcionka. Moja mama bez okularów czyta tą książkę :-) Quote
Pocahontas Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 :mad:no dobra to teraz jak na spowiedzi:opłaca się kupić książkę Victorii? oglądam odcinki w tv i nie powiem pare rzeczy udało mi się wprowadzić do życia codziennego z psem(mam haszczaka więc tym bardziej sukces:razz:). a ja polecam książkę-sygnały uspakajające!!! Quote
Pocahontas Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 dzięki.no to zaraz sobie na allegro zamówię. Quote
Stevie Rae Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Jedynie, to piękna obróbka i grafika, oraz czcionka. Gigantyczna zresztą, poza tym Victoria strzasznie się rozpisuje, i mam wrażenie, że, (tak jak wspomniała poprzedniczka) książka mogłaby miec znacznie mniej stron. W skali 1-10 oceniam ją na 6. Quote
Pocahontas Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 jakby było mało stron i mało opisowo to by ludzie narzekali że drogo i mało rzeczowo.myślę że książka jest ok. Quote
Stevie Rae Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Tak, bo najlepiej wstawic więcej zdjęc niż tekstu, po czym cenę jak najwyższą ;-/ Quote
engelina_88 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Są droższe książki. Uważam, że treść nie ustępuje oprawie, dlatego jest warta swojej ceny. Quote
1w0na Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ja chętnie odkupię książeczkę za przyzwoitą cenę. Najlepiej z odbiorem osobistym w Warszawie :p Quote
Gonitwa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Też posiadam tę książkę i jestem zadowolona ;) Quote
Olq Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 nawet nie wiedziałam, że Victoria wydała książkę. Oglądam programy i kilka rzeczy wprowadziliśmy w zycie, chociaż czasem denerwowało mnie to, że Victorii w programie wszystko przychodzi tak łatwo (nie jest pokazany cały proces, ale może to moje wrażenie). Teraz jestem na etapie poszukiwań "psiej" książki i może się w nią zaopatrzę. Quote
Kasia&Mela Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 książka ok, ale nic więcej :-( Szkoda, bo mogła być ciekawa... [B]Tylko[/B] dla bardzo początkujących w psich sprawach :mad: Quote
dkf385 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Całkiem niezła, stosując się do niej jako początkujący właściciel nie można narobić błędów, ale niestety nic ponad to co wiedziałam nie pisze tam. Jak dla mnie aż nadzbyt ugrzeczniona i łagopdnie napisana. Quote
Recommended Posts