Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haha jaką mają duuuużą budę. :evil_lol: No, no i nawet talerz, ty rozpieszczasz te psy. :eviltong: Fiu, fiu nawet trampolina. :evil_lol: Kto tam skacze Bazyl czy Panbazyl? :diabloti:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panbazyl']Golonko cielęce to było. Wchodzą 3 lub 4 sztuki na kilo. Przysmak wielki i dość długo miały co memłać. Tak z 10 minut może.
[/QUOTE]
Ale fajnie. Mój księciunio nie tknie cielęciny, drań jeden...

Posted

[quote name='panbazyl']a tak sobie pozwolę pokazać zadek Panbazyla :)
[URL="http://i53.tinypic.com/2wp17vl.jpg"]http://i53.tinypic.com/2wp17vl.jpg [/URL][/QUOTE]

Nawet kilku chwil przerwy mu nie dasz :mad:

Posted

Osz ty! :mad: Nawet chwili prywatności nie dajesz swoim psom... :mad: Nie ładnie! :diabloti: A jak Panbazyl to zobaczy i Cię do sądu pozwie? :evil_lol:

Posted

wiecie, to bardzo poważne zdjęcie, mino pozorów ;) to dokumentacja barfu, a wlaściwie tego co z niego wychodzi :) i jak wychodzi. Zdjęcia bardziej dosadne zostawiam sobie ;)

Posted

[quote name='panbazyl']a tak sobie pozwolę pokazać zadek Panbazyla :)

[URL]http://i53.tinypic.com/2wp17vl.jpg[/URL][/QUOTE]

:lol: Trzeba było jeszcze fotkę z przodu trzasnąć, miny jakie wtedy robią są czasami na wagę złota.

[quote name='panbazyl']
[url]http://i54.tinypic.com/1e0wlc.jpg[/url]

[/QUOTE]

Super chłopaki! A nie planujesz brązowego, do kompletu?

Posted

Nie, jakoś brązowe mnie nie kręcą :)
Choć jakbym go z panną o jasnych genach zmixowala to na mur beto wyszły by czekolady i to te ciemne. Ma facet lekki czekoladowy połysk - zwłaszcza w słońcu, ale jest czarnuchem :) po złotym ojcu (tu znów jego ojciec złoty a matka czarna) i czarnej matce ( a tu matka czarna a ojciec czekolad)
na razie po wystawach się lansujemy :)

Posted

Mnie się czarne podobają najbardziej :) Cud miód. I jakieś grzeczniejsze są niż inne ;) ;) W każdym razie czarna Gwen z mojego osiedla jest przemiłą suczką. Taka starsza pani z nią wychodzi i czasem narzeka, że jej trochę sił brakuje - i ja to wtedy mam zawsze ochotę wypożyczyć sobie tę sunię na trochę :D

Posted

[quote name='filodendron']Mnie się czarne podobają najbardziej :) Cud miód. I jakieś grzeczniejsze są niż inne ;) [/QUOTE]

W jakimś programie o psach wspominali, że czarne przodują w konkursach posłuszeństwa i częściej pracują w policji niż inne maści..

Posted

[quote name='panbazyl']Bo czarne to wredne :diabloti:
U mnie to raczej płciami się wszystko układa - z psami łatwiej mi sie pracuje niz z sukami[/QUOTE]

To dziwne, ja do tej pory słyszałam, że to suki się bardziej słuchają...

Posted

Chyba zależy jakie ;)

Suki raczej to wredne cholery, te opowiastki o kochających suczkach można chyba coraz częściej włożyć między bajki :evil_lol: Co prawda nie mam jeszcze porównania pies-suka (miałam do tej pory same suki, ale planuję psa samca), ale mojej suce daleko do ciepłej kluski, uwielbiającej swoich właścicieli bezwarunkowo, "trzymającej się ludzi" i takie tam... Dobrze się maskuje, bo mi panbazyl na wystawie nie chciała uwierzyć, że to czarne co przytargałam to moja patologiczna suka :D

Posted

[quote name='kavala']To dziwne, ja do tej pory słyszałam, że to suki się bardziej słuchają...[/QUOTE]

[quote name='evel']Chyba zależy jakie ;)

Suki raczej to wredne cholery, te opowiastki o kochających suczkach można chyba coraz częściej włożyć między bajki :evil_lol: Co prawda nie mam jeszcze porównania pies-suka (miałam do tej pory same suki, ale planuję psa samca), ale mojej suce daleko do ciepłej kluski, uwielbiającej swoich właścicieli bezwarunkowo, "trzymającej się ludzi" i takie tam... Dobrze się maskuje, bo mi panbazyl na wystawie nie chciała uwierzyć, że to czarne co przytargałam to moja patologiczna suka :D[/QUOTE]
odpowiem zbiorowo :)
to co evel pisze - sama prawda, az do bólu :) Zwłaszcza fragment o tym maskowaniu - bo Zu wygląda na niewinnego kochanego psa (sukę znaczy się).
Ja mam juz jakieś porownania pies-suka i z sukami pracuje mi się koszmarnie, po prostu koszmar. Jak do tej pory mialam 2 sucze i na razie basta! One mają swoje humory, wloczęgi koszmarne, inteligentne przy tym niesamowicie, zarłoczne i bez tego czegoś co się szlachectwem zwie. Zwykle małpy z najbliższego bazaru. Z psami dużo lepiej mi sie pracuje, są bardziej posluszne (no moze poza czasem rui, ale Bazyl też "bzyka" tylko jak ja mu pozwolę, czyli niezbyt często a nawet koszmarnie rzadko). Psy potrafię sobie ułożyć a sucze - jakoś średnio... Nie wiem czemu. I na pewno suka (przynajmniej moej 2 co mialam do tej pory) to nie były obiekty trzymające się ludzi i takie tam. Jedynie z wyglądu moze kluchy trochę, bo psom z misek wyżerały a psy im na to pozwalały. Stanowczo wolę pracować nad samcem psem (z Bazyla zrobiłam pantoflarza, a Młody wyczuwa wszelkie moje nastroje nawet nie muszę mu mówić że jestem wściekła a sam chowa się do swojej klatki i siedzi jak trusia cicho)