Polari Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Haha jaką mają duuuużą budę. :evil_lol: No, no i nawet talerz, ty rozpieszczasz te psy. :eviltong: Fiu, fiu nawet trampolina. :evil_lol: Kto tam skacze Bazyl czy Panbazyl? :diabloti: Quote
panbazyl Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Panbazyl :) on nawet ma hamak. dziś mnie z niego wykopał i sam się bujał :) Quote
Polari Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 No przecież to ich buda, nie twoja. :cool3: Ty się mu beszczelnie wpychasz na hamak to musiał Ci przypomnieć kogo jest ta buda. :diabloti: Quote
filodendron Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [quote name='panbazyl']Golonko cielęce to było. Wchodzą 3 lub 4 sztuki na kilo. Przysmak wielki i dość długo miały co memłać. Tak z 10 minut może. [/QUOTE] Ale fajnie. Mój księciunio nie tknie cielęciny, drań jeden... Quote
panbazyl Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [IMG]http://i54.tinypic.com/1e0wlc.jpg[/IMG] moje chłopaki Bazyl i Panbazyl Quote
panbazyl Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 a tak sobie pozwolę pokazać zadek Panbazyla :) [IMG]http://i53.tinypic.com/2wp17vl.jpg[/IMG] Quote
filodendron Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Mógłby Cię oskarżyć o naruszenie prywatności :D Quote
*Magda* Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='panbazyl']a tak sobie pozwolę pokazać zadek Panbazyla :) [URL="http://i53.tinypic.com/2wp17vl.jpg"]http://i53.tinypic.com/2wp17vl.jpg [/URL][/QUOTE] Nawet kilku chwil przerwy mu nie dasz :mad: Quote
Polari Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Osz ty! :mad: Nawet chwili prywatności nie dajesz swoim psom... :mad: Nie ładnie! :diabloti: A jak Panbazyl to zobaczy i Cię do sądu pozwie? :evil_lol: Quote
panbazyl Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 wiecie, to bardzo poważne zdjęcie, mino pozorów ;) to dokumentacja barfu, a wlaściwie tego co z niego wychodzi :) i jak wychodzi. Zdjęcia bardziej dosadne zostawiam sobie ;) Quote
kavala Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='panbazyl']a tak sobie pozwolę pokazać zadek Panbazyla :) [URL]http://i53.tinypic.com/2wp17vl.jpg[/URL][/QUOTE] :lol: Trzeba było jeszcze fotkę z przodu trzasnąć, miny jakie wtedy robią są czasami na wagę złota. [quote name='panbazyl'] [url]http://i54.tinypic.com/1e0wlc.jpg[/url] [/QUOTE] Super chłopaki! A nie planujesz brązowego, do kompletu? Quote
panbazyl Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Nie, jakoś brązowe mnie nie kręcą :) Choć jakbym go z panną o jasnych genach zmixowala to na mur beto wyszły by czekolady i to te ciemne. Ma facet lekki czekoladowy połysk - zwłaszcza w słońcu, ale jest czarnuchem :) po złotym ojcu (tu znów jego ojciec złoty a matka czarna) i czarnej matce ( a tu matka czarna a ojciec czekolad) na razie po wystawach się lansujemy :) Quote
filodendron Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Mnie się czarne podobają najbardziej :) Cud miód. I jakieś grzeczniejsze są niż inne ;) ;) W każdym razie czarna Gwen z mojego osiedla jest przemiłą suczką. Taka starsza pani z nią wychodzi i czasem narzeka, że jej trochę sił brakuje - i ja to wtedy mam zawsze ochotę wypożyczyć sobie tę sunię na trochę :D Quote
kavala Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='filodendron']Mnie się czarne podobają najbardziej :) Cud miód. I jakieś grzeczniejsze są niż inne ;) [/QUOTE] W jakimś programie o psach wspominali, że czarne przodują w konkursach posłuszeństwa i częściej pracują w policji niż inne maści.. Quote
panbazyl Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Bo czarne to wredne :diabloti: U mnie to raczej płciami się wszystko układa - z psami łatwiej mi sie pracuje niz z sukami Quote
kavala Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='panbazyl']Bo czarne to wredne :diabloti: U mnie to raczej płciami się wszystko układa - z psami łatwiej mi sie pracuje niz z sukami[/QUOTE] To dziwne, ja do tej pory słyszałam, że to suki się bardziej słuchają... Quote
evel Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Chyba zależy jakie ;) Suki raczej to wredne cholery, te opowiastki o kochających suczkach można chyba coraz częściej włożyć między bajki :evil_lol: Co prawda nie mam jeszcze porównania pies-suka (miałam do tej pory same suki, ale planuję psa samca), ale mojej suce daleko do ciepłej kluski, uwielbiającej swoich właścicieli bezwarunkowo, "trzymającej się ludzi" i takie tam... Dobrze się maskuje, bo mi panbazyl na wystawie nie chciała uwierzyć, że to czarne co przytargałam to moja patologiczna suka :D Quote
panbazyl Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='kavala']To dziwne, ja do tej pory słyszałam, że to suki się bardziej słuchają...[/QUOTE] [quote name='evel']Chyba zależy jakie ;) Suki raczej to wredne cholery, te opowiastki o kochających suczkach można chyba coraz częściej włożyć między bajki :evil_lol: Co prawda nie mam jeszcze porównania pies-suka (miałam do tej pory same suki, ale planuję psa samca), ale mojej suce daleko do ciepłej kluski, uwielbiającej swoich właścicieli bezwarunkowo, "trzymającej się ludzi" i takie tam... Dobrze się maskuje, bo mi panbazyl na wystawie nie chciała uwierzyć, że to czarne co przytargałam to moja patologiczna suka :D[/QUOTE] odpowiem zbiorowo :) to co evel pisze - sama prawda, az do bólu :) Zwłaszcza fragment o tym maskowaniu - bo Zu wygląda na niewinnego kochanego psa (sukę znaczy się). Ja mam juz jakieś porownania pies-suka i z sukami pracuje mi się koszmarnie, po prostu koszmar. Jak do tej pory mialam 2 sucze i na razie basta! One mają swoje humory, wloczęgi koszmarne, inteligentne przy tym niesamowicie, zarłoczne i bez tego czegoś co się szlachectwem zwie. Zwykle małpy z najbliższego bazaru. Z psami dużo lepiej mi sie pracuje, są bardziej posluszne (no moze poza czasem rui, ale Bazyl też "bzyka" tylko jak ja mu pozwolę, czyli niezbyt często a nawet koszmarnie rzadko). Psy potrafię sobie ułożyć a sucze - jakoś średnio... Nie wiem czemu. I na pewno suka (przynajmniej moej 2 co mialam do tej pory) to nie były obiekty trzymające się ludzi i takie tam. Jedynie z wyglądu moze kluchy trochę, bo psom z misek wyżerały a psy im na to pozwalały. Stanowczo wolę pracować nad samcem psem (z Bazyla zrobiłam pantoflarza, a Młody wyczuwa wszelkie moje nastroje nawet nie muszę mu mówić że jestem wściekła a sam chowa się do swojej klatki i siedzi jak trusia cicho) Quote
kavala Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 To jakie tym masz teraz psy? Sukę i psa? Kto jest kto? Quote
panbazyl Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Mam 2 psy samce i 1 sukę bez jaj. To u mnie w domu. a oprócz tego sukę z mojego miotu na współwłasność u koleżanki. Quote
Polari Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 A Ja mam dwie suki i jakoś nie narzekam. ;) Ale jak bede miała samojeda to już psa. :-D Panbazyl dawaj tu fotki! :-D Quote
panbazyl Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 na razie pada tak od ponad tygodnia i nawet psy na podworko nie mają za bardzo zamiaru wychodzić. Poczekam na lepsza aurę. Quote
Polari Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ech... U mnie też pada. :( Zobacz w mojej galerii jak Mycha w taką pogodę odpoczywa. ;) Quote
Recommended Posts