Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamilawa napisał(a):
Banerek też mogę zrobić, ale pewnie ktoś zrobi ładniejszy ;)

rób rób...zrobimy konkurs:) przecież każdy moze brać inny...ważny jest ruch i by się coś działo:)

Posted

W tej chwili muszę uciekać, ale pomyślę nad tym i jutro będzie na wątku ;)
Mam nadzieję, że jak jutro tu wejdę będzie dużo więcej cioteczek i wujków ;)

Posted

Wstawie Feliksa z powrotem na watek jamników i jamnikowatych.
Najważniejsze ze żyje,jest cały i zdrowy wiec nadal ma szanse trafic do dobrego domku a Ty Basiu nie masz powodu się obwiniać.

Posted

polubek napisał(a):
nikuś jestem tak jak mnie zawołałeś. zaraz będę kołować banerek :hmmmm:

bardzo Ci dziękuję:) ekspresssssssowo jesteś:)

Posted

Basiu, błagam nie czuj się podle i nie obwiniaj się.

Takie jest ryzyko wpisane w pomoc bezdomnych psom...na szczęście znakomita większość domów, które się zgłaszają to dobre domy. Ja zawsze będę pamiętać Homera i to jaki fajny dom znalazł:-)

Trzymam kciuki za jamnisia, żeby szybko znalazł dobry dom.

Posted

jestem na zawołanie Nikusia
Ulv pisała że jutro idzie tam Iwa i ma załatwiać, myślę, ze będzie dobrze i nikt tej babie nie da tego biednego pieska
ja jestem do dyspozycji w kwestiach informacyjnych, ale zdjęć nie zrobię bo z domu się ruszyć w godzinach otwarcia schronu nie mogę (małe dziecko..)

Posted

Losy tego jamnika Feliksa -nieco przypominają wątek jamnika Robaka od Cudak -z Pomorza. Tam okazalo się ,że pies po ciezkich przejściach-trafił do adopcji do rodziny niebyt właściwej oraz odpowiedniej - wynikly z tego potem problemy. Psa nie udalo się odebrać -na dzien dzisiejszy jest tam chyba nadal.
Nie można nigdy nikogo prześwietlić i przewidzieć prawdziwych charakterów i zachowań obcych ludzi. Prawda na jaw wychodzi dopiero po tym ,gdy pies trafi do takich ludzi -bo nikt tego nie przewidzi wcześniej.
I choć Basia czy każda inna cioteczka stara się jak może zapewnić dobry dom u dobrych ludzi -dla każdego psa -to nie da się uniknąć takich nietrafionych adopcji .
/To wątek jamnika Robaka/Filipa : http://www.dogomania.pl/threads/142740-Jamnik-Robak./

Posted

xmartix napisał(a):
jestem na zawołanie Nikusia
Ulv pisała że jutro idzie tam Iwa i ma załatwiać, myślę, ze będzie dobrze i nikt tej babie nie da tego biednego pieska
ja jestem do dyspozycji w kwestiach informacyjnych, ale zdjęć nie zrobię bo z domu się ruszyć w godzinach otwarcia schronu nie mogę (małe dziecko..)

Dzięki że jesteś:)...zabezpieczmy go przed tym wydaniem...a fotki to może zrobi Iwa? da radę?

Posted

Gdy zajdzie potrzeba mogę jamniorka przetrzymać u siebie ale max tydzień (ze względu na obłożenie własnymi psami) lub gdzieś dowieźć : jeżdżę na zawody agility średnio raz w miesiącu.

Posted

Basia - ale czemu ty się obwiniasz!!! mało to na dogo było wypadków, ze dom nawet sprawdzony od podszewki po paru dniach okazywał sie do d..y!??? mało to zwrotów z adopcji ostatnio??? no weź przestań:) byle podać debilkę na cz i żadnego piesa już nie weźmie...przynajmniej z dogo...

przydałyby sie takie listy w schronach....ale to nierealne...:(