Nikus Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 To ja spróbuję w tym czasie zorganizować banerek ok? Quote
kamilawa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Banerek też mogę zrobić, ale pewnie ktoś zrobi ładniejszy ;) Quote
Nikus Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 kamilawa napisał(a):Banerek też mogę zrobić, ale pewnie ktoś zrobi ładniejszy ;) rób rób...zrobimy konkurs:) przecież każdy moze brać inny...ważny jest ruch i by się coś działo:) Quote
kamilawa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 W tej chwili muszę uciekać, ale pomyślę nad tym i jutro będzie na wątku ;) Mam nadzieję, że jak jutro tu wejdę będzie dużo więcej cioteczek i wujków ;) Quote
Basia1968 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 na pewno dużo więcej wejdzie - ja dzisiaj po prostu nie ma juz głowy do niczego Quote
danka1234 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Wstawie Feliksa z powrotem na watek jamników i jamnikowatych. Najważniejsze ze żyje,jest cały i zdrowy wiec nadal ma szanse trafic do dobrego domku a Ty Basiu nie masz powodu się obwiniać. Quote
rita60 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Basiu,to ten jamnis ???????? Bosze,co za historia:shake:obrzydliwe babsko:angryy: Quote
Kar0la Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 O kurczę... Najważniejsze, że nic mu się nie stało. Quote
polubek Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 nikuś jestem tak jak mnie zawołałeś. zaraz będę kołować banerek :hmmmm: Quote
Monika z Katowic Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Basiu! Gonia66 prosi o kontakt. Opisz Jej tą sprawę. Gonię66 znajdziesz na wątku Topika (ostatni post). Quote
Nikus Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 polubek napisał(a):nikuś jestem tak jak mnie zawołałeś. zaraz będę kołować banerek :hmmmm: bardzo Ci dziękuję:) ekspresssssssowo jesteś:) Quote
bumel Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Basiu, błagam nie czuj się podle i nie obwiniaj się. Takie jest ryzyko wpisane w pomoc bezdomnych psom...na szczęście znakomita większość domów, które się zgłaszają to dobre domy. Ja zawsze będę pamiętać Homera i to jaki fajny dom znalazł:-) Trzymam kciuki za jamnisia, żeby szybko znalazł dobry dom. Quote
ala123 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 O mój boże! Zeby tylko schronisko nie wydało go ani tej babie, ani żadnej innej nie sprawdzonej przez kogoś związanego z dogo... Quote
Basia1968 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 ja jutro rano zadzwonię do schroniska i poprosze Panie, aby nie wydały go tej kobiecie Quote
xmartix Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 jestem na zawołanie Nikusia Ulv pisała że jutro idzie tam Iwa i ma załatwiać, myślę, ze będzie dobrze i nikt tej babie nie da tego biednego pieska ja jestem do dyspozycji w kwestiach informacyjnych, ale zdjęć nie zrobię bo z domu się ruszyć w godzinach otwarcia schronu nie mogę (małe dziecko..) Quote
Basia1968 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 dziękuję bardzo - ja poprosze o allegro Marlenkę - Quote
Olga7 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Losy tego jamnika Feliksa -nieco przypominają wątek jamnika Robaka od Cudak -z Pomorza. Tam okazalo się ,że pies po ciezkich przejściach-trafił do adopcji do rodziny niebyt właściwej oraz odpowiedniej - wynikly z tego potem problemy. Psa nie udalo się odebrać -na dzien dzisiejszy jest tam chyba nadal. Nie można nigdy nikogo prześwietlić i przewidzieć prawdziwych charakterów i zachowań obcych ludzi. Prawda na jaw wychodzi dopiero po tym ,gdy pies trafi do takich ludzi -bo nikt tego nie przewidzi wcześniej. I choć Basia czy każda inna cioteczka stara się jak może zapewnić dobry dom u dobrych ludzi -dla każdego psa -to nie da się uniknąć takich nietrafionych adopcji . /To wątek jamnika Robaka/Filipa : http://www.dogomania.pl/threads/142740-Jamnik-Robak./ Quote
Nikus Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 xmartix napisał(a):jestem na zawołanie Nikusia Ulv pisała że jutro idzie tam Iwa i ma załatwiać, myślę, ze będzie dobrze i nikt tej babie nie da tego biednego pieska ja jestem do dyspozycji w kwestiach informacyjnych, ale zdjęć nie zrobię bo z domu się ruszyć w godzinach otwarcia schronu nie mogę (małe dziecko..) Dzięki że jesteś:)...zabezpieczmy go przed tym wydaniem...a fotki to może zrobi Iwa? da radę? Quote
IraKa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Gdy zajdzie potrzeba mogę jamniorka przetrzymać u siebie ale max tydzień (ze względu na obłożenie własnymi psami) lub gdzieś dowieźć : jeżdżę na zawody agility średnio raz w miesiącu. Quote
andzia69 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Basia - ale czemu ty się obwiniasz!!! mało to na dogo było wypadków, ze dom nawet sprawdzony od podszewki po paru dniach okazywał sie do d..y!??? mało to zwrotów z adopcji ostatnio??? no weź przestań:) byle podać debilkę na cz i żadnego piesa już nie weźmie...przynajmniej z dogo... przydałyby sie takie listy w schronach....ale to nierealne...:( Quote
Recommended Posts