kizimizi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='kora78'] Uploaded with ImageShack.us iu tak w nocy spac? Nawet jak jest zimno albo burza?! Quote
kora78 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Mod zmienil 1 posta na nie :D dzieki, dzieki :) wczoraj przyszly papiery do Sylwii :) piszemy umowe o hotel trzeba watek rozsylac po prosbie Quote
marta0731 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Wiedziałam, że tam kiepsko, ale te zdjęcia................ :crazyeye: Kizimizi jak ona tam spała? Miała jak w schronie w kojcu prawie.... ale schronie nic nie groziło że jej na głowę jakieś barachło poleci!!! Masakra po prostu...:mad::-( Porozsyłam wątek... Ale najpierw Kora jak już masz dostęp to musisz 1post zmienić. Musi być bardziej czytelny. Wielkie czerwone litery, duża czcionka z informacjami, że Bella na takim a nie innym dt była. To w tej chwili najważniejsze na wątku, żeby innych ściągnąć. I zdjęcie pierwsze z dt jakie miała warunki!!! Jednorazowe 20zł ode mnie dla Belli narazie... I wpisz w 1poście jakie ma deklaracje Quote
kora78 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 dopisalam, foty dalam w 1 poscie jednorazowych nie da sie dokladnie wyliczyc, bo one byly dozbierane juz czesciowo, te stare czesciowo na transport wydane i nie polecze, od kogo poszlo na co, bo sie nie da. wpisalam, ile oglnie zostalo, plus Twoje jednorazowe nowe :D Quote
sylwiaso Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Chciałam przesłać fotki Belluni aparat zrobił kaput!!!Bellunia sunia z klasą kocha moją całą rodzinę toleruje Bilbusia,Maksia moją Babunie i Fionkę.Ona nie toleruje wszystkich psiaków.Ale dla ludzi jest cudowna nawet jak idzie to widać,że to prawdziwa dama!!!fotki prześle jutro!!!! Quote
kizimizi Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Moze nie toleruje bo jeszcze sie nei oswoila i nei przyzwyczaila do was. A grzeczna jest, warczy na was jak sie boi itp? Quote
Poker Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 zaprosiła mnie tu kora,ale ja sama teraz żebrzę o fundusze na hotelik dla Lady.Jeżeli sunia zostanie u mnie w DT, to zwolnią mi się środki.Na razie nie mogę wspomóc finansowo, przykro mi.Trzymam za nią kciuki, a poprzedni DT to chyba na czarne kwiatki trzeba zapisać. Quote
sylwiaso Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Kizimizi Bellunia nas bardzo lubi czasami lubi ustawić inne psy jak się do niej nie chcą dostosować to złapie za ucho,ale delikatnie jest przywódcza.Ale my jesteśmy koleżanki i się bardzo lubimy uwielbia jak ją drapę szczotką.Za chwilkę prześlę zdjęcia Quote
kora78 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 poprzednie zdjecia z hotelu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sylwiaso Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 A oto nasza Bellunia patrzy się na mnie!zobaczcie jaka gracja!!! Quote
mamanabank Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Przybywam na zaproszenie kory78 :-) Miałam okazję poznać Bellę osobiście, bardzo mądra i inteligentna psina i bardzo dobrze czuje się u Sylwiaso Quote
kora78 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 dziekuje wszystkim za przybycie :) choc smuci mnie,ze tak malo licznie :( Bellunia pomocy potrzebuje czy ktos moze chocby jednorazowo wspomoc oplate hotelowa? albo ogloszenia porobic sunce?? Quote
kajkoowa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Dziękuję za zaproszenie. Niestety z pieniążkami nie mogę pomóc ale zapisuję. Quote
argusiowa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 a znam tę panienke :) poznałyśmy się jak Florcia zawożona była do swylwiaso:) pojawiam się na zaproszenie, podrzucam i obiecuję jutro wymiziać :) bo jedziemy do Florci z Romką :) Quote
argusiowa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 a jak się uda to jeszcze i foteczki będą :) Quote
kora78 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 dziekujemy za miezianko :):) a jak kaske zbieram oto bazarek kolejny dla suni. ksiazki ze starej szafy. moze cos wybierzecie?? www.dogomania.pl/threads/191781-BILLIOTEKA-mojej-mamy-klasyka-na-htel-Belli-do-13.09 Quote
kmurdz Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 dorzucam 20 pln miesiecznie. piekna jest! mam nadzieje, ze glosno poinformujecie wszytskich o warunkach w tym DT! jakis koszmar! zeby juz kolejny biedaczek tam nie trafil! przeslijcie prosze numer konta na priva. Quote
kizimizi Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 kmurdz napisał(a):dorzucam 20 pln miesiecznie. piekna jest! mam nadzieje, ze glosno poinformujecie wszytskich o warunkach w tym DT! jakis koszmar! zeby juz kolejny biedaczek tam nie trafil! przeslijcie prosze numer konta na priva. DZiekujemy. Kora na pewno prześle. A na bazarek dla suczki zapraszamy :) Quote
kora78 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 dziekujemy kmurdz :) ale Bella ladnie biegnie!! a jak smiesznie sie sznurkiem bawia. super fotki!! Quote
Recommended Posts