Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Blood dzis w poludnie byla na dogomanii. tak ma w profilu
wiec skoncz te sciemy z brakiem internetu, bo i tak nigdy w to nie wierzylam

Blood boi sie konfrontacji. I lepiej. spokoj jest na watku przynajmneij. Dziwi mnie,ze i K.S siedzi cicho, adwokat.

Czy ktos popiera moja propozycje, ze za taki dt nie zwracamy kosztow wyzywienia do Blood? Ona sama sie nie upomina, a widziala,ze pytam, czy placic. O ten dlug 50zl mi chodzi, za pol miesiaca, czyli od 23 lipca do jakos 8 sierpnia, trzeba tam wpisow odszukac, kiedy dokladnie Bella wyjechala

Albo Sylwia powie, od kiedy ma Belle u siebie :)

Posted

Bellunia jest u mnie od 6.08!ja nie wiem co ja robię żle bo wklejam zdjęcia a potem mi giną i pisze pod nimi tekst a on wchodzi pod inne zdjecie.Dziś przesle następne Belluni.

Posted

ja zawsze daje kilka enterow, by tekst byl dalej, niz foto, by sie nie zlewaly

do 6stego mamy czas na wplate za ubiegly miesiac hotelowania. Jesli zostawimy te 50zl to prawie na miesiac bedzie razem z ok 40zl z bazarku. Ale co za miesiac?

pomozcie z kasa!!!! :((((((

klaudiaaaa dzis pooglasza Belle na wielu, wielu stronach :) wspaniale, prawda?

Posted

Nie wiem co z tą kasą dla Blood... W sumie miała obiecane za jakąś tam opiekę... Ale skoro się nie upomina...
Myślę żeby narazie nie wysyłać, dopóki Blood się nie upomni
Ale nie to, że się nie upomni przez 3 dni, i poczujesz że kasa zostaje... ale trochę dłużej, żeby w razie czego było...
A na PM też nie odpisuje jaka jej decyzja?

Posted

kizi dalas linka do obecnego watku belli, nie do bazarku
to byl ciuchowy, od Ciebie i mamy??

dziekujemy :)

ja po dlugiej rozmowie tel z Sylwia wlasnie. Bella jest spokojna, stateczna. Nie bawi sie z zadnymi psami, ale bawi sie zabawkami, wypruwa im flaki, trzyma w lapach i rozrywa zebami :D na smyczy ideal.
nie gryzie sie z psami, ale ptrafi sobie ustawic, tylko spojrzy, warknie i juz jest po jej mysli ;) wg mnie nie moze isc do domu z innymi psami

Posted

miala, miala
ale ona bez sterylki to uwazac trzeba!!!

tyle sie wczoraj napisalam i mi dogo nawalilo, wiec sie wyprodukuje od nowa

marta, nie. nie bedzie tak,ze za miesiac Blood sie obudzi i upomni o kase. ja musze rozliczenia miec, wszytsko jasne. nie bede wisiala z kasa miesiac, bo nie wiem,czy oddawac,czy nie. blood wchodzi na dogo, watek pewnie tez widzi, tylko glupio jej sie odezwac. o kase sie nie upomina. czyli moze jednak jest skruszona. wg mnie sama powinna cos ofiarowac na hotel belli, zeby sie psu zrewanzowac, albo oddac kase, jaka brala za utrzymanie psa. bo choc brala za zywienie, a nie jak hotel za miejsce i zajmowanie sie nim. bo tego bella nie miala. dobrego miejsca i odpowiedniego zajecia sie psem.
nie bedzie tak,ze jak ja wysilkiem kase uzbieram, blood zobaczy,ze mamy kase i nagle sobie przypomni o dlugu. bo zobaczy,ze mam z czego dac. a ja teraz nie mam z czego i pracuje nad tym,by na hotel bylo. nikt mi sam nie da, nie oplaci

dobra, kora uspokoj sie. nie ma co sie pienic, dopoki dziewczyna nie zaczni tego robic.
tylko ja wicznie nie bede czekac i wisiec z niewiadoma dotyzaca 50zl, bo to kupa kasy. to 5 dni zycia belli w godziwych warunkach

a jak jeszcze Bella zaciazyla to ja kogos wlasnymi rekami przeswiece!

Posted

Niestety finansowo nie pomogę, sama mam u Sylwiaso psa, na którego nie ma żadnych stałych deklaracji...

Co do Blood - dobrze by było, żeby trafiła na Czarne Kwiatki, przecież ten kojec jest po prostu niebezpieczny... Sunia mogła zaklinować sobie łapę między tymi paletami robiącymi za podłogę, belki mogły na nią spaść...

Posted

O dziś miały świńskie ogony,skórki i kaszkę!!!Ja wieczorem z michom jedzenia a za mną cała zgraja na kolacje, raz w tygodniu lubię im ugotować,bo wtedy wszystkie wchodzą bez problemu do kojcy za zapachem!!!