kizimizi Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Sylwio w 1 poście możesz umiesci do 5 zdjec (tak ok. do 500 piks.) Quote
marta0731 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Bella i Bilbo... Fiu fiu:):):) Ładnie wyglądają, a jak się muszą bawić: D U Sylwii warunki przywracające psu radość życia są najlepsze:) Quote
kora78 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Blood dzis w poludnie byla na dogomanii. tak ma w profilu wiec skoncz te sciemy z brakiem internetu, bo i tak nigdy w to nie wierzylam Blood boi sie konfrontacji. I lepiej. spokoj jest na watku przynajmneij. Dziwi mnie,ze i K.S siedzi cicho, adwokat. Czy ktos popiera moja propozycje, ze za taki dt nie zwracamy kosztow wyzywienia do Blood? Ona sama sie nie upomina, a widziala,ze pytam, czy placic. O ten dlug 50zl mi chodzi, za pol miesiaca, czyli od 23 lipca do jakos 8 sierpnia, trzeba tam wpisow odszukac, kiedy dokladnie Bella wyjechala Albo Sylwia powie, od kiedy ma Belle u siebie :) Quote
sylwiaso Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Bellunia jest u mnie od 6.08!ja nie wiem co ja robię żle bo wklejam zdjęcia a potem mi giną i pisze pod nimi tekst a on wchodzi pod inne zdjecie.Dziś przesle następne Belluni. Quote
kora78 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 ja zawsze daje kilka enterow, by tekst byl dalej, niz foto, by sie nie zlewaly do 6stego mamy czas na wplate za ubiegly miesiac hotelowania. Jesli zostawimy te 50zl to prawie na miesiac bedzie razem z ok 40zl z bazarku. Ale co za miesiac? pomozcie z kasa!!!! :(((((( klaudiaaaa dzis pooglasza Belle na wielu, wielu stronach :) wspaniale, prawda? Quote
kora78 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 dzis o 7 rano blood tez byla na dogo :) nie upomina sie o kase, ma choc tyle..... czego? Quote
marta0731 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Nie wiem co z tą kasą dla Blood... W sumie miała obiecane za jakąś tam opiekę... Ale skoro się nie upomina... Myślę żeby narazie nie wysyłać, dopóki Blood się nie upomni Ale nie to, że się nie upomni przez 3 dni, i poczujesz że kasa zostaje... ale trochę dłużej, żeby w razie czego było... A na PM też nie odpisuje jaka jej decyzja? Quote
kizimizi Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Kora dopisz proszę ze z jednorazówek jest 23zł z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/184036-Wyeksploatowana-sponiewierana-be%C5%BCowa-sunia-z-deszczu-pod-rynn%C4%99-b%C5%82aga-o-wsparcie Quote
kora78 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 kizi dalas linka do obecnego watku belli, nie do bazarku to byl ciuchowy, od Ciebie i mamy?? dziekujemy :) ja po dlugiej rozmowie tel z Sylwia wlasnie. Bella jest spokojna, stateczna. Nie bawi sie z zadnymi psami, ale bawi sie zabawkami, wypruwa im flaki, trzyma w lapach i rozrywa zebami :D na smyczy ideal. nie gryzie sie z psami, ale ptrafi sobie ustawic, tylko spojrzy, warknie i juz jest po jej mysli ;) wg mnie nie moze isc do domu z innymi psami Quote
kizimizi Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 kora78 napisał(a):kizi dalas linka do obecnego watku belli, nie do bazarku to byl ciuchowy, od Ciebie i mamy?? Kurcze zmeczona bylam i takie bledy porobilam. To jest link do bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/190547-Ciuchowisko-zamykam-i-rozliczam Bella, slicznoto ciesze sie ze ty taki fajowy psiak jestes. tylko czemu masz te cyce takie powyciagane? ja nie pamietam,. żeby takie miala. Quote
kora78 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 miala, miala ale ona bez sterylki to uwazac trzeba!!! tyle sie wczoraj napisalam i mi dogo nawalilo, wiec sie wyprodukuje od nowa marta, nie. nie bedzie tak,ze za miesiac Blood sie obudzi i upomni o kase. ja musze rozliczenia miec, wszytsko jasne. nie bede wisiala z kasa miesiac, bo nie wiem,czy oddawac,czy nie. blood wchodzi na dogo, watek pewnie tez widzi, tylko glupio jej sie odezwac. o kase sie nie upomina. czyli moze jednak jest skruszona. wg mnie sama powinna cos ofiarowac na hotel belli, zeby sie psu zrewanzowac, albo oddac kase, jaka brala za utrzymanie psa. bo choc brala za zywienie, a nie jak hotel za miejsce i zajmowanie sie nim. bo tego bella nie miala. dobrego miejsca i odpowiedniego zajecia sie psem. nie bedzie tak,ze jak ja wysilkiem kase uzbieram, blood zobaczy,ze mamy kase i nagle sobie przypomni o dlugu. bo zobaczy,ze mam z czego dac. a ja teraz nie mam z czego i pracuje nad tym,by na hotel bylo. nikt mi sam nie da, nie oplaci dobra, kora uspokoj sie. nie ma co sie pienic, dopoki dziewczyna nie zaczni tego robic. tylko ja wicznie nie bede czekac i wisiec z niewiadoma dotyzaca 50zl, bo to kupa kasy. to 5 dni zycia belli w godziwych warunkach a jak jeszcze Bella zaciazyla to ja kogos wlasnymi rekami przeswiece! Quote
koosiek Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Niestety finansowo nie pomogę, sama mam u Sylwiaso psa, na którego nie ma żadnych stałych deklaracji... Co do Blood - dobrze by było, żeby trafiła na Czarne Kwiatki, przecież ten kojec jest po prostu niebezpieczny... Sunia mogła zaklinować sobie łapę między tymi paletami robiącymi za podłogę, belki mogły na nią spaść... Quote
kora78 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 do gory kochana, prosic o kaske!!!! Quote
marta0731 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Kora co Ty tu wyjeżdżasz z tekstami "zaciążyła"...:crazyeye: Ty nas nie strasz U Blood ciągle taka chuda była, a teraz wygląda porządniej:roll: Sylwia jak Ty ją widzisz? Quote
sylwiaso Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 A tak Martusia0731!!![IMG]http://img251.imageshack.us/img251/2069/dscn2333p.jpg[/IMG][IMG]http://img693.imageshack.us/img693/9931/dscn2416j.jpg[/IMG] Quote
sylwiaso Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Nasza bellunia!!!!!!!![IMG]http://img690.imageshack.us/img690/2904/dscn2414j.jpg[/IMG] Quote
marta0731 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Taka dama i świńskie łyka?:cool3: A nie prosi o wątróbeczki drobiowe?:eviltong: :lol::lol::lol: Quote
sylwiaso Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 O dziś miały świńskie ogony,skórki i kaszkę!!!Ja wieczorem z michom jedzenia a za mną cała zgraja na kolacje, raz w tygodniu lubię im ugotować,bo wtedy wszystkie wchodzą bez problemu do kojcy za zapachem!!! Quote
Recommended Posts