nika28 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='mshume']Ale jak on zniesie zimę w budzie :( Teraz chyba był w budynku?[/QUOTE] Nie wiem :( Tak, Jamnisio cały czas siedział w baraku na fotelu... Quote
nika28 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Wyżełka pojedzie do hoteliku k. Krakowa, dzięki Ati :loveu: [B]Szukamy transportu Łódź/Głowno - Kraków/Wieliczka.[/B] Blondi będzie miał DT w Warszawie :loveu: Też szukam dla niego transportu, najlepiej na 8 lipca, będzie miał już wtedy zdjęte szwy po kastracji. Czyli [B]Łódź/Głowno - Warszawa.[/B] Quote
nika28 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Nano']super info :) oby tak dalej :)[/QUOTE] No i Pestka prawdopodobnie pojedzie w czwartek do Wrocławia, Państwo po nią sami przyjadą :) :) :) Tylko na miejsce tych wyciągniętych psiaków przyjdzie pewnie kolejne 10... :( Quote
Andzike Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='nika28']No i Pestka prawdopodobnie pojedzie w czwartek do Wrocławia, Państwo po nią sami przyjadą :) :) :)[/QUOTE] Bardzo się cieszę. W końcu sie bidula doczekala... Cały czas się zastanawiam co się stało z jej niedoszłą Panią, nie wydawała się osobą, która mogłaby tak pokpić sprawę... Quote
nika28 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Andzike']Bardzo się cieszę. W końcu sie bidula doczekala... Cały czas się zastanawiam co się stało z jej niedoszłą Panią, nie wydawała się osobą, która mogłaby tak pokpić sprawę...[/QUOTE] Mnie tez to ciekawi... Ona błagała, dzwoniła do mnie kilka razy, czy aby na pewno zarezerwowałam jej Pestkę, bo ona jest zakochana, ma już jej zdjęcia na telefonie... i przez telefon wydawała się sensowna... a tu klops :( Quote
Andzike Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='nika28']Mnie tez to ciekawi... Ona błagała, dzwoniła do mnie kilka razy, czy aby na pewno zarezerwowałam jej Pestkę, bo ona jest zakochana, ma już jej zdjęcia na telefonie... i przez telefon wydawała się sensowna... a tu klops :([/QUOTE] na wizycie też zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie... najważniejsze, że Pestka się doczekała swojego domku :) Quote
Nano Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 super, że Państwo przyjadą :):):) jejku jak się cieszę :) czyli allegro już jej nie potrzebne ;p Quote
nika28 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Nano'] czyli allegro już jej nie potrzebne ;p[/QUOTE] Nie, coś czuję że to TEN domek :) Quote
Ati Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 jak wsjo bedzie dobrze,to wyzelka wyjezdza dzis do Dt, z tego przybytku Quote
kinia098 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Świetnie wiadomości !! Bardzo się cieszę, że Blondi będzie miał DT <jupi> :) Quote
Borówka16 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Ati']jak wsjo bedzie dobrze,to wyzelka wyjezdza dzis do Dt, z tego przybytku[/QUOTE] I co z wyżełką? Quote
hop! Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Borówka16']I co z wyżełką?[/QUOTE] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210564-Daga-wyzel-1rok-przywiazana-w-lesie-z-celi-skazanca-do-wiatru-we-wlosach[/URL] Quote
Anula Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Post 1911 i fotka trzech psów.Ten kudłaczek jasny coś o nim wiecie? Quote
Borówka16 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Anula']Post 1911 i fotka trzech psów.Ten kudłaczek jasny coś o nim wiecie?[/QUOTE] A jakie chcesz info? Bo gadałam o nim z niką :) Quote
hop! Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Anula']Post 1911 i fotka trzech psów.Ten kudłaczek jasny coś o nim wiecie?[/QUOTE] Na stronie przytuliska jest mało informacji - [URL]http://przytulisko.glowno.pl/psy/slides/Sproket..html[/URL] Możesz spróbować zadzwonić do kogoś z przytuliska ([URL]http://przytulisko.glowno.pl/kontakt.htm[/URL]), albo do nika28 - tel. 502 540 078. Quote
Anula Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Dzięki za linki.Może go wrzucić na kudłacze w potrzebie.Jest bardzo ładny.Ma ogłoszenia? Quote
Borówka16 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Anula']Dzięki za linki.Może go wrzucić na kudłacze w potrzebie.Jest bardzo ładny.Ma ogłoszenia?[/QUOTE] Z tego co wiem to nika go ogłaszała. Quote
Ati Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Nika jest na razie na wczasach, to dajcie jej odpoczac Quote
nika28 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Blondi na razie nie pojechał do DT, bo nie było transportu :( Anula, o beżowym kudłaczku na razie niewiele wiem, bo widziałam go tylko raz, i trudno mi coś o nim powiedzieć... Ale to młody i miły psiaczek. Porobiłam mu trochę ogłoszeń, był odzew, ale nic konkretnego, i teraz coś przycichło... Muszę zrobić nowe zdjęcia i poodnawiać, i może wyprowadzić go na spacer... Pomoc ogłoszeniowa zawsze bardzo się przyda, odezwę się do Ciebie :) Quote
olivetshka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Gildo się odnalazł i w poniedziałek jedzie do nowego domu w Oleśnicy :) Agnieszka ma go przywieźć do Kalisza, a Panstwo wyjechać po niego. Miał jechać już jutro ok. 13, ale Agnieszka musiała zmienić plany i Wielki Dzień dopiero w poniedziałek. Trzymajcie kciuki. Quote
Recommended Posts