Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mshume']Ale jak on zniesie zimę w budzie :( Teraz chyba był w budynku?[/QUOTE]

Nie wiem :(
Tak, Jamnisio cały czas siedział w baraku na fotelu...

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyżełka pojedzie do hoteliku k. Krakowa, dzięki Ati :loveu:
[B]Szukamy transportu Łódź/Głowno - Kraków/Wieliczka.[/B]

Blondi będzie miał DT w Warszawie :loveu: Też szukam dla niego transportu, najlepiej na 8 lipca, będzie miał już wtedy zdjęte szwy po kastracji.
Czyli [B]Łódź/Głowno - Warszawa.[/B]

Posted

[quote name='Nano']super info :) oby tak dalej :)[/QUOTE]

No i Pestka prawdopodobnie pojedzie w czwartek do Wrocławia, Państwo po nią sami przyjadą :) :) :)

Tylko na miejsce tych wyciągniętych psiaków przyjdzie pewnie kolejne 10... :(

Posted

[quote name='nika28']No i Pestka prawdopodobnie pojedzie w czwartek do Wrocławia, Państwo po nią sami przyjadą :) :) :)[/QUOTE]

Bardzo się cieszę. W końcu sie bidula doczekala... Cały czas się zastanawiam co się stało z jej niedoszłą Panią, nie wydawała się osobą, która mogłaby tak pokpić sprawę...

Posted

[quote name='Andzike']Bardzo się cieszę. W końcu sie bidula doczekala... Cały czas się zastanawiam co się stało z jej niedoszłą Panią, nie wydawała się osobą, która mogłaby tak pokpić sprawę...[/QUOTE]

Mnie tez to ciekawi... Ona błagała, dzwoniła do mnie kilka razy, czy aby na pewno zarezerwowałam jej Pestkę, bo ona jest zakochana, ma już jej zdjęcia na telefonie... i przez telefon wydawała się sensowna... a tu klops :(

Posted

[quote name='nika28']Mnie tez to ciekawi... Ona błagała, dzwoniła do mnie kilka razy, czy aby na pewno zarezerwowałam jej Pestkę, bo ona jest zakochana, ma już jej zdjęcia na telefonie... i przez telefon wydawała się sensowna... a tu klops :([/QUOTE]

na wizycie też zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie... najważniejsze, że Pestka się doczekała swojego domku :)

Posted

[quote name='Borówka16']I co z wyżełką?[/QUOTE]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/210564-Daga-wyzel-1rok-przywiazana-w-lesie-z-celi-skazanca-do-wiatru-we-wlosach[/URL]

Posted

[quote name='Anula']Post 1911 i fotka trzech psów.Ten kudłaczek jasny coś o nim wiecie?[/QUOTE]

Na stronie przytuliska jest mało informacji - [URL]http://przytulisko.glowno.pl/psy/slides/Sproket..html[/URL]

Możesz spróbować zadzwonić do kogoś z przytuliska ([URL]http://przytulisko.glowno.pl/kontakt.htm[/URL]), albo do nika28 - tel. 502 540 078.

Posted

Blondi na razie nie pojechał do DT, bo nie było transportu :(

Anula, o beżowym kudłaczku na razie niewiele wiem, bo widziałam go tylko raz, i trudno mi coś o nim powiedzieć... Ale to młody i miły psiaczek. Porobiłam mu trochę ogłoszeń, był odzew, ale nic konkretnego, i teraz coś przycichło... Muszę zrobić nowe zdjęcia i poodnawiać, i może wyprowadzić go na spacer... Pomoc ogłoszeniowa zawsze bardzo się przyda, odezwę się do Ciebie :)

Posted

Gildo się odnalazł i w poniedziałek jedzie do nowego domu w Oleśnicy :)
Agnieszka ma go przywieźć do Kalisza, a Panstwo wyjechać po niego. Miał jechać już jutro ok. 13, ale Agnieszka musiała zmienić plany i Wielki Dzień dopiero w poniedziałek.
Trzymajcie kciuki.