Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niebieska, o nowej suni nic nie wiem, dostałam tylko info że taka trafiła.
Wiki jest fajna, ale nieufna. W sumie prawie nic nie mogę o niej powiedzieć bo nie miałam okazji jej poznać, nie podchodzi do obcych. Raz widziałam jak bawi się z innymi psami, więc do psów ok. Do kotów nie wiem. Trzeba by byłą ją "ucywilizować" bo chyba trochę się zasiedziała w przytulisku...

Kinia, a ja bym kasowała w ogóle te które poszły do domów/nie są do adopcji, wątek jest bardziej czytelny. Ew. można założyć "psy z przytuliska w Głownie w nowych domach", taki wątek ma np. schron w Zamościu i tam umieszczać wszystkie psiaki w DS.

Posted

nika28 napisał(a):

Kinia, a ja bym kasowała w ogóle te które poszły do domów/nie są do adopcji, wątek jest bardziej czytelny. Ew. można założyć "psy z przytuliska w Głownie w nowych domach", taki wątek ma np. schron w Zamościu i tam umieszczać wszystkie psiaki w DS.

I taki pomysł jest dobry :D W ogóle psiaki do adopcji są porozrzucane po różnych stronach :/ Szkoda, że nie ma wszystkich od pierwszej strony po kolei do końca, bo tak to jest bałagan :/ Trzeba coś z tym zrobić /! :D

Posted

Kinia, ja mam tylko 3 ostatnie posty na pierwszej stronie i wszystkich psów nie pomieszczę :(
Bo w jednym poście powinno być chyba max. 5 zdjęć, a ja i tak wkleiłam więcej...

Posted

nika28 napisał(a):
Kinia, ja mam tylko 3 ostatnie posty na pierwszej stronie i wszystkich psów nie pomieszczę :(
Bo w jednym poście powinno być chyba max. 5 zdjęć, a ja i tak wkleiłam więcej...

Szkoda właśnie, że najpierw nie porobiono opisów i zdjęć psiaków, a dopiero potem informować o tym, że można już dyskutować.

Posted

mshume napisał(a):
Słuchajcie, pomóżcie zorganizować transport Reni z Głowna. Domek w Wwie czeka, ale jak długo... JSzkoda by było,żeby przez transport domek przeszedł koło nosa...

No właśnie ,szkoda ,żeby straciła szansę na fajny domek...
kinia098 napisał(a):
Szkoda właśnie, że najpierw nie porobiono opisów i zdjęć psiaków, a dopiero potem informować o tym, że można już dyskutować.

Niestety ,to w mój błąd ,bo ja wątek zakładałam :(

Posted

nika28 napisał(a):
Jest transport dla Reni, pociągiem, Pani musiałaby ją odebrać na dworcu w Warszawie.

Może być ?

Spoko, transport już dogrywamy na poniedziałek (Pani wie) :) Mshume będzie za godzinę to napisze co i jak ;)

Posted

Kochana Andzike zgodziła się pojechać z panią do Łowicza po sunie, Pani zapłaci za transport.
Mamana bank: czy bedziesz mogla w poniedziałek wziąć mikrosunię Renię do Łowicza, bardzo prosimy :) Boimy sie, ze Renka troche dzikawa jest i żeby nie zwiała gdzieś na dworcu... Dziekuje za propozycje Nika :)

Posted

nika28 napisał(a):
Kolejna... :(

To klon Pchełki... :(

Jak klon Pchełki to mshume ją bedzie podsyłać - spory byl odzew po Pchełce :) wiecie coś więcej o niej?

Posted

Andzike napisał(a):
wiecie coś więcej o niej?

Nie, na razie nie...
O ile wiem, to trafiła wczoraj, więc nie wiadomo nawet jaki ma charakter, nic nie wiadomo :(

Posted

nika28 napisał(a):
Nie, na razie nie...
O ile wiem, to trafiła wczoraj, więc nie wiadomo nawet jaki ma charakter, nic nie wiadomo :(

Taka malizna na pewno szybko znajdzie dom, tylko trzeba się czegoś o niej dowiedzieć, obfocić, zrobić wątek i szukamy domu !!! :)

Posted

Witam wszystkich
poznalam wątek Waszych psiaków dzięki nika28 w sprawie transportu Reni do Wawy, ale jak się szybko okazało już ma to załatwione.
W razie kolejnych transportów do Warszawy bardzo chetnie pomogę bo od poniedziałku do piątku jeżdże tam pociągiem i jednego psiaka już mi się udało spokojnie dowieżć do samego centrum, a nawet dotarłam do domu nowych właścicieli, a po drodze przekazałam im wszytskie informacje jakie powinni znać przy posiadaniu psiątka ze schroniska. Bilet dla pieska kosztuje 15zl i ma on wtedy cały fotel do swojej dyspozycji :)
Pozdrawiam i służe pomocą

Posted

mshume napisał(a):
Kochana Andzike zgodziła się pojechać z panią do Łowicza po sunie, Pani zapłaci za transport.
Mamana bank: czy bedziesz mogla w poniedziałek wziąć mikrosunię Renię do Łowicza, bardzo prosimy :) Boimy sie, ze Renka troche dzikawa jest i żeby nie zwiała gdzieś na dworcu... Dziekuje za propozycje Nika :)

Ja nie będę mogła ale tatanabank się zgodził :-) przyjeżdżajcie, tylko powiedzcie mi, którego psa ma zabrać. Pani w przytulisku będzie wiedziała o co chodzi?

Posted

[quote name='mshume']Zadzwonię jutro do P.Barańskiej i się dowiem. Niewątpliwie siostra Pchełci :(
No ,to faktycznie jej klon :)
Suńka ma 2 latka i ma imię Balbinka :)

[quote name='jagoda1403']Witam wszystkich
poznalam wątek Waszych psiaków dzięki nika28 w sprawie transportu Reni do Wawy, ale jak się szybko okazało już ma to załatwione.
W razie kolejnych transportów do Warszawy bardzo chetnie pomogę bo od poniedziałku do piątku jeżdże tam pociągiem i jednego psiaka już mi się udało spokojnie dowieżć do samego centrum, a nawet dotarłam do domu nowych właścicieli, a po drodze przekazałam im wszytskie informacje jakie powinni znać przy posiadaniu psiątka ze schroniska. Bilet dla pieska kosztuje 15zl i ma on wtedy cały fotel do swojej dyspozycji :)
Pozdrawiam i służe pomocą
Świetnie ! :)
To niech teraz domki z Wawy się ustawiają ;)

Posted

no pięknie pięknie się wszystko układa :)

jagoda dzięki za propozycje. Skorzystamy! oj, pewnie nie raz :p

ps. czy Saga (ta leonkowata) jest jeszcze ? Co z domkiem? Czy kontaktowalyscie sie z E.Derek?

Posted

mamanabank napisał(a):
Ja nie będę mogła ale tatanabank się zgodził :-) przyjeżdżajcie, tylko powiedzcie mi, którego psa ma zabrać. Pani w przytulisku będzie wiedziała o co chodzi?

Rodzinonabank widzimy się w poniedziałek ;)