kinia098 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dla porządku- może te psy, które mają już dom usuwać ( tekst o psie ) i zostawiać tylko imię i zdjęcie, i podpisać, że w nowym domku? ;) Quote
mshume Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Niebieska, widzę ze wytrwale szukasz nowego psa. Quote
nika28 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Niebieska, o nowej suni nic nie wiem, dostałam tylko info że taka trafiła. Wiki jest fajna, ale nieufna. W sumie prawie nic nie mogę o niej powiedzieć bo nie miałam okazji jej poznać, nie podchodzi do obcych. Raz widziałam jak bawi się z innymi psami, więc do psów ok. Do kotów nie wiem. Trzeba by byłą ją "ucywilizować" bo chyba trochę się zasiedziała w przytulisku... Kinia, a ja bym kasowała w ogóle te które poszły do domów/nie są do adopcji, wątek jest bardziej czytelny. Ew. można założyć "psy z przytuliska w Głownie w nowych domach", taki wątek ma np. schron w Zamościu i tam umieszczać wszystkie psiaki w DS. Quote
kinia098 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 nika28 napisał(a): Kinia, a ja bym kasowała w ogóle te które poszły do domów/nie są do adopcji, wątek jest bardziej czytelny. Ew. można założyć "psy z przytuliska w Głownie w nowych domach", taki wątek ma np. schron w Zamościu i tam umieszczać wszystkie psiaki w DS. I taki pomysł jest dobry :D W ogóle psiaki do adopcji są porozrzucane po różnych stronach :/ Szkoda, że nie ma wszystkich od pierwszej strony po kolei do końca, bo tak to jest bałagan :/ Trzeba coś z tym zrobić /! :D Quote
nika28 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Kinia, ja mam tylko 3 ostatnie posty na pierwszej stronie i wszystkich psów nie pomieszczę :( Bo w jednym poście powinno być chyba max. 5 zdjęć, a ja i tak wkleiłam więcej... Quote
kinia098 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 nika28 napisał(a):Kinia, ja mam tylko 3 ostatnie posty na pierwszej stronie i wszystkich psów nie pomieszczę :( Bo w jednym poście powinno być chyba max. 5 zdjęć, a ja i tak wkleiłam więcej... Szkoda właśnie, że najpierw nie porobiono opisów i zdjęć psiaków, a dopiero potem informować o tym, że można już dyskutować. Quote
Borówka16 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 mshume napisał(a):Słuchajcie, pomóżcie zorganizować transport Reni z Głowna. Domek w Wwie czeka, ale jak długo... JSzkoda by było,żeby przez transport domek przeszedł koło nosa... No właśnie ,szkoda ,żeby straciła szansę na fajny domek... kinia098 napisał(a):Szkoda właśnie, że najpierw nie porobiono opisów i zdjęć psiaków, a dopiero potem informować o tym, że można już dyskutować. Niestety ,to w mój błąd ,bo ja wątek zakładałam :( Quote
nika28 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Jest transport dla Reni, pociągiem, Pani musiałaby ją odebrać na dworcu w Warszawie. Może być ? Quote
Andzike Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 nika28 napisał(a):Jest transport dla Reni, pociągiem, Pani musiałaby ją odebrać na dworcu w Warszawie. Może być ? Spoko, transport już dogrywamy na poniedziałek (Pani wie) :) Mshume będzie za godzinę to napisze co i jak ;) Quote
mshume Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Kochana Andzike zgodziła się pojechać z panią do Łowicza po sunie, Pani zapłaci za transport. Mamana bank: czy bedziesz mogla w poniedziałek wziąć mikrosunię Renię do Łowicza, bardzo prosimy :) Boimy sie, ze Renka troche dzikawa jest i żeby nie zwiała gdzieś na dworcu... Dziekuje za propozycje Nika :) Quote
nika28 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Wielkie dzięki mshume ! :) No to super :) A w przytulisku jest taka nowa sunia : Quote
nika28 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Andzike napisał(a):No masz... Kolejna Pchełkowata mikrosunia ??? Kolejna... :( To klon Pchełki... :( Quote
Andzike Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 nika28 napisał(a):Kolejna... :( To klon Pchełki... :( Jak klon Pchełki to mshume ją bedzie podsyłać - spory byl odzew po Pchełce :) wiecie coś więcej o niej? Quote
nika28 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Andzike napisał(a):wiecie coś więcej o niej? Nie, na razie nie... O ile wiem, to trafiła wczoraj, więc nie wiadomo nawet jaki ma charakter, nic nie wiadomo :( Quote
Andzike Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 nika28 napisał(a):Nie, na razie nie... O ile wiem, to trafiła wczoraj, więc nie wiadomo nawet jaki ma charakter, nic nie wiadomo :( Taka malizna na pewno szybko znajdzie dom, tylko trzeba się czegoś o niej dowiedzieć, obfocić, zrobić wątek i szukamy domu !!! :) Quote
Madallena Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 ciesze sie, ze Renia juz sie pakuje :) A klon Pchelki...rany, jaka wystraszona :(:( mshume, dawaj ja do tej babki ktora chciala 4kg! Quote
mshume Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Zadzwonię jutro do P.Barańskiej i się dowiem. Niewątpliwie siostra Pchełci :( Quote
jagoda1403 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Witam wszystkich poznalam wątek Waszych psiaków dzięki nika28 w sprawie transportu Reni do Wawy, ale jak się szybko okazało już ma to załatwione. W razie kolejnych transportów do Warszawy bardzo chetnie pomogę bo od poniedziałku do piątku jeżdże tam pociągiem i jednego psiaka już mi się udało spokojnie dowieżć do samego centrum, a nawet dotarłam do domu nowych właścicieli, a po drodze przekazałam im wszytskie informacje jakie powinni znać przy posiadaniu psiątka ze schroniska. Bilet dla pieska kosztuje 15zl i ma on wtedy cały fotel do swojej dyspozycji :) Pozdrawiam i służe pomocą Quote
mamanabank Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 mshume napisał(a):Kochana Andzike zgodziła się pojechać z panią do Łowicza po sunie, Pani zapłaci za transport. Mamana bank: czy bedziesz mogla w poniedziałek wziąć mikrosunię Renię do Łowicza, bardzo prosimy :) Boimy sie, ze Renka troche dzikawa jest i żeby nie zwiała gdzieś na dworcu... Dziekuje za propozycje Nika :) Ja nie będę mogła ale tatanabank się zgodził :-) przyjeżdżajcie, tylko powiedzcie mi, którego psa ma zabrać. Pani w przytulisku będzie wiedziała o co chodzi? Quote
Borówka16 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='mshume']Zadzwonię jutro do P.Barańskiej i się dowiem. Niewątpliwie siostra Pchełci :( No ,to faktycznie jej klon :) Suńka ma 2 latka i ma imię Balbinka :) [quote name='jagoda1403']Witam wszystkich poznalam wątek Waszych psiaków dzięki nika28 w sprawie transportu Reni do Wawy, ale jak się szybko okazało już ma to załatwione. W razie kolejnych transportów do Warszawy bardzo chetnie pomogę bo od poniedziałku do piątku jeżdże tam pociągiem i jednego psiaka już mi się udało spokojnie dowieżć do samego centrum, a nawet dotarłam do domu nowych właścicieli, a po drodze przekazałam im wszytskie informacje jakie powinni znać przy posiadaniu psiątka ze schroniska. Bilet dla pieska kosztuje 15zl i ma on wtedy cały fotel do swojej dyspozycji :) Pozdrawiam i służe pomocą Świetnie ! :) To niech teraz domki z Wawy się ustawiają ;) Quote
Madallena Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 no pięknie pięknie się wszystko układa :) jagoda dzięki za propozycje. Skorzystamy! oj, pewnie nie raz :p ps. czy Saga (ta leonkowata) jest jeszcze ? Co z domkiem? Czy kontaktowalyscie sie z E.Derek? Quote
Borówka16 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Madallena napisał(a): ps. czy Saga (ta leonkowata) jest jeszcze ? Co z domkiem? Czy kontaktowalyscie sie z E.Derek? Z domkiem du*** niestety :( Bo ten dom już "nieaktualny" :( Quote
mamanabank Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 a pokażecie mi Renię, czy mamy brać, co się pierwsze nawinie :-D albo chociaż powiedzcie, czy mała jest czy duża, bo ciekawość mnie zżera. Renia ma jakiś wątek? Quote
Andzike Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 mamanabank napisał(a):Ja nie będę mogła ale tatanabank się zgodził :-) przyjeżdżajcie, tylko powiedzcie mi, którego psa ma zabrać. Pani w przytulisku będzie wiedziała o co chodzi? Rodzinonabank widzimy się w poniedziałek ;) Quote
Recommended Posts