Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Błagam, niech ktoś pomoże szukać Buni...[/B] Agnieszka tam jutro jedzie, ale ona sama jej nie znajdzie... :(

Dzisiaj do bardzo fajnego domu w Poznaniu pojechała Tina.
Ja zabrałam do siebie na DT Pol(d)ka.

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DT Iwa napisał(a):
Witam. I podnoszę opaaaaaaa wasze pieski aby znalazły przed zimą domki:cool1:

Witamy na wątku :)

Pani która adoptowała Bunię wylądowała na Czarnych Kwiatkach. Mam nadzieję że nie uda jej się adoptować już żadnego psa...

Posted

a jak się zachowuje Poldziu w domu ?
Ale wiesz na tych zdjęciach z domu wygląda niesamowicie lepiej niż w przytulisku, teraz widać, że to śliczny i z wesołą mordką psiaczek :)
Myślę, że znajdzie szybko domek :)
A co z ta kicią , którą miałaś?

Posted

Jest raczej grzeczny, chociaż jest trochę głośno, jak bawi się z moją Diną ;) Ma długie pazurki, i słychać dosyć mocno jak skacze czy biega... Ale poza tym jest ok, no i załatwia się też na dworze (chociaż w pierwszych dniach raczej wszystko lądowało w domu).

Dzisiaj zaczynam go ogłaszać :)

Co do Felicji, to znalazła domek tydzień temu. Bardzo fajni Państwo z Łodzi, zakochali się od razu, i kicia chyba zresztą też, bo Pani od razu wskoczyła na kolana i zasnęła... :) Będzie miała u nich dobrze, widać że kochają zwierzęta :)

Posted

hop! napisał(a):
A czy ktoś sprawdzał ten dom dla Buni?

Nie, to była adopcja ze schroniska... :(

Na szczęście już kilka osób zagląda na wątek Buni, ma też ukazać się ogłoszenie w gazecie.
Buniu znajdź się :(

Dobra wiadomość to taka, że Nuka jedzie do DS w sobotę, a Malwinka w następny piątek :) Są też bardzo dobre wieści z nowego domku Tiny, Państwo są nią zachwyceni :) Jednak najbardziej poruszył ich Krawat, i będą szukali dla niego domu...

Jest też DT w Jastrzębiu Zdroju dla Tosi vel Muszelki, suni która jest zupełnie w schronisku zapomniana :( Jeśli znalazłby się transport, miałaby szansę na adopcję... Może ktoś pomoże ?

Posted

W przytulisku mamy teraz 4 koty.

Fizię, Fridę, dzikiego kocura (na wiosnę będzie wypuszczony) i Bambo odkarmionego butelką.

Bambo rośnie jak na drożdżach, i za chwilę nie będzie miał szans na adopcję... :(

A to Fizia, też pilnie szuka chociaż DT.

3 koty są w DT w Głownie, w tym taki fajny przytulak Bolek :

Bardzo przydałby się dom dla niego... Chodzi za człowiekiem jak pies i jest kochany...

Ostatnio na spacerze był Flip (albo Flap, nie rozróżniam ich :oops:)

Żabka

Perła

Posted

mshume napisał(a):
Czy Flip i Flap są ogłaszani, to małe, adopcyjne psiaki :)

Flip i Flap nie mają ogłoszeń :oops:

W następną sobotę spróbuję im zrobić ładne zdjęcia (oby była ładna pogoda...), i można zacząć ogłaszać :) Niestety ten gładkowłosy nie daje się wyprowadzić z boksu, boi się smyczy :( Ale może jakoś się uda wziąć go na spacer.

Posted

Hej Nika prześlij mi na maila zdjątka Flipa i Flapa i jakiś krótki opis to zrobię im ogłoszenia na allegro i alegratce . Ten wchłochaty jest chyba łagodniejszy i bardziej przyjacielski prawda? A krótkowłosy bardziej nieufny ?

Posted

monanew napisał(a):
Hej Nika prześlij mi na maila zdjątka Flipa i Flapa i jakiś krótki opis to zrobię im ogłoszenia na allegro i alegratce . Ten wchłochaty jest chyba łagodniejszy i bardziej przyjacielski prawda? A krótkowłosy bardziej nieufny ?

Ok, zaraz wyślę. Tak, gładkowłosy podobno jest bardziej nieufny, i pokazywał ząbki jak dziewczyny chciały założyć mu smycz. Ale do mnie jak miałam parówki pchał się pierwszy, i wcale nie wyglądał na groźnego :)