Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Historia jakich wiele....
Młodzi ludzie upatrzyli sobie cudną boksiowatą sunię, obiecali jej ciepły domek, dobrą opiekę, miłość i bezpieczeństwo. Niestety po jakims czasie okazało się, że są inne ważniejsze sprawy, w ich życiu nie ma miejsca dla psa, co z tego, że ona ich pokochała, zaufała, to się nie liczy...Oni juz nie mają dla niej czasu, już jej nie chcą..:shake::-(
Nina - kochane, radosne słoneczko ląduje w schroniskowym boksie, prosto z kanapy trafia do drewnianej budy, z domu gdzie była blisko swojego człowieka - do boksu gdzie wciąż siedzi sama, dzień się niemiłosiernie dłuży, ręki która ja klepała po głowie nie ma, głosu który mówił, "Ninka chodź do mnie" nie słychać...A gdy w końcu zajdzie słońce psina zrezygnowana i zrozpaczona kładzie się w kącie schroniskowego boksu i ciężko wzdychając nie potrafi nawet zasnąć...Bardzo cierpi.....:-(

Nina ma to szczęście , że jest młodziutka, ma ok. 2 lat, jest śliczna, ma łagodny ,wesoły charakter, zgadza się z innymi zwierzakami, ładnie się z nimi bawi, jest nauczona czystości i chodzenia na smyczy, dlatego wierzymy, że ktoś ja wypatrzy i podaruje dom, taki prawdziwy na zawsze. To na prawdę cudowna sunia i będzie dla swoich ludzi ogromną pociechą i radością!!
Ninka jest wysterylizowana, zdrowa , zaszczepiona i odrobaczona, czeka na dom w przytulisku dla bezdomnych zwierząt w Boguchwale koło Rzeszowa.

kontakt:
[email protected]
tel. 600 401 564

NINA:

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapraszam do obejrzenia filmików w których " zagrała " Ninka:

[video=youtube;R1k-40nPS1Y]http://www.youtube.com/watch?v=R1k-40nPS1Y[/video]

[video=youtube;nJbQ8ZDKvVM]http://www.youtube.com/watch?v=nJbQ8ZDKvVM[/video]

Posted

Piękna jest, trzeba szybko ogłoszenia zrobić bo szkoda dla niej każdego dnia w przytulisku. I tak ma szczęście że nie ma śniegu,mrozów bo ona prosto z kanapy z tego co wiem....

Posted

Dziękuję Soema, Ninka to mix boksera, ale jest na prawdę świetna, juz wysterylizowana, więc to też duży plus, oczywiście w razie czego pomagamy w transporcie;)
Ja jej porobie po południu trochę ogłoszonek.

Posted

Z Ninką to było tak, że zaadoptowal ją jako szczenię młody chłopak i teraz po 2 latach jego dziewczyna spodziewa się dziecka więc sunia już im niepotrzebna.
Wspólczuje temu nienarodzonemu bo co będzie kiedy się znudzi albo kobitka drugi raz zajdzie w ciąże ? Do przytuliska przecież nie odda....

Posted

W środę przyjedzie do przytuliska pani z Krosna ze swoim psiakiem ( to jakiś mały starszy piesek bardzo grzeczny i łagodny) sprawdzić czy się z Niną zaakceptują, Pani się Nina strasznie spodobała i o takim psie marzyła, jeżeli wszystko się uda to......
Aha i ma to być mieszkanie w bloku, ale Nina mieszkała w bloku i była grzeczna więc ok, byłoby zapewnione , że zimą na pewno nie zmarznie;)
No to czekamy.....

Posted

Koło 17.30, po pracy, ja postaram się zdążyć też z pracy podjechać, Pani mi wygląda na bardzo sympatyczną i odpowiedzialną, ona pracuje, ale w domu sa wciąz rodzice, więc Ninka sama nie zostawałaby.

Posted

Była pani , ze swoim małym psiakiem, byłyśmy z nimi na spacerku, bardzo przyjaźnie nastawieni do siebie, ale Nina to jednak masa , tamten psiak malutki, trzeba na nich uważać, Nina cały czas zaczepiała go do zabawy i podczas przepychanek była bardzo delikatna, ale jednak ma siłę i energię.....w końcu zostało na tym, że :
Pani ma jechac do Krakowa do szpitala na jakies badania, wyjeżdża w najbliższą niedzielę i wraca najprawdopodobniej w piątek i wtedy chciałaby po Nine przyjechać, bo musi być z nimi na poczatku cały czas w domu i mieć ich na oku, nie chce brac Niny i zostawiać ją od razu pod opieką rodziców, mamy być cały czas w kontakcie. Właśnie przed chwila miałam SMSa że strasznie jej się Ninka spodobała i na pewno się odezwie jak już będzie wiedziała kiedy wraca z Krakowa.
Umówiłam się też z pania, że gdyby w międzyczasie zgłosił się jakiś inny super dom, Nina zostanie tam wyadoptowana, nie będziemy ryzykować żadnymi rezerwacjami....