Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jakim cudem ale po 2 godzinach szukania ktoś znalazł! Nie wiem nawet skąd ci wszyscy ludzie się tam wzięli??Kosztowało to koleżankę chyba 2 "flaszki"no ale...warto było bo nie wiem co by biedna zrobiła...?W sobote też jedziemy ale wcześniej żeby było jasno:) no i klucz w najgłębszej kieszeni!:)

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A kilka postów wcześniej takie buziaki były z tej mordki która dziś takie pyszności zajadała:evil_lol:
Moja Majusia mi robi od czasu do czasu takie numery, jest mi wtedy słabo:shake:..zwykle lubi sie jeszcze potem wytarzać w takiej śmierdzącej koopie:mad::mad:

Posted

Pamiętam, że naszej Soni się to zdarzało od czasu do czasu. Myłam jej wtedy podle mordę szarym mydłem i przez kilka miesięcy pamiętała, że lepiej świństw nie jeść. Aż pewnego dnia połkęła mydło przy takim myciu... Na szczęście sensacji nie było.

• 2 weeks later...
Posted

Gapa przytyła 3 kg-waży 34,5.Nabrała ciałka-oby nie za dużo:) Często jeździmy do lasu gdzie biega do woli(czasem zjada pyszne kupki)No ale ...wygląda super-kawał zgrabnego psa:)24.11 minie już 7 miesięcy jak mieszka z nami.Nadal boi się mężczyzn chociaż kilku już nawt polubiła.Myślę,że ma złe wspomnienia związane z płcią męską.Mama kupuje jej ogromne pluszaki,które ma dosłownie na parę minut a potem zbieramy wate po całym mieszkaniu-no ale...czego się nie robi dla ukochanego psiaka?Jest zabawna-chwilami ma ADHD a za moment potrafi chrapać tak głośno,że szok!Jest cudowna,kochana i wprowadza radość każdego dnia.Moja Kochana GAPA.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Gapa dała dzisiaj popis! Wskoczyła za kaczkami do lodowatej rzeki! Co za pies ech...albo za sarnami ucieknie albo za zającem albo do wody wskoczy...Żyje sobie to psisko bezstresowo a ja kłębek nerwów przez nią:)Żeby tylko nie była chora..?Śpi teraz opatulona kocykiem i doopsko grzeje.Jest taka kochana ale czasem potrafi dać w kość:) Pozdrawiamy!

Posted

Gapa po wczorajszych wybrykach spała cały dzień.Dzisiaj jest już lepiej:)myślę,że choróbsko ją nie dopadło.Diablica nie z tej ziemi!Skąd u niej takie myśliwskie zapędy? Prawdę mówiąc boję się ją już gdziekolwiek puszczać bez smyczy bo zawsze coś spsoci:)))Tak co 2,3 dzień biegamy wieczorem około 4 km i naprawdę i Gapie i mi bieg wychodzi na zdrowie bo grubaski z nas się zrobiły troszeczke heh:)))Fajnie,że i Tery i Wojtas mają swoje cudowne domki.Super!!!

• 1 month later...
Posted

ale Ninka pięknie wygląda....:loveu:
Wybiegana dziewczynka widać i zadbana bardzo. Gratulacje. :loveu:
Reks - zaglądnij na nasz watek boguchwalski i zobacz jakie mamy cuda w przytulisku.
Może znajdziesz jakiś domek fajny dla jakiegoś ?

Posted

Gapa waży już 37 kg.Jest bardzo szczęśliwa i wszyscy za nią szalejemy! Oczywiście przekażemy 1% na zwierzaczki Boguchwalskie:))) Pozdrawiamy!

• 1 month later...
Posted

Dzisiaj minął rok jak Gapa zamieszkała w Krośnie.To była najlepsza decyzja w moim życiu:) Pozdrawiamy i życzymy Wesołych,Spokojnych Świąt!

• 3 months later...
Posted

Pani Ewa z Gapą odwiedziły nas w przytulisku w Boguchwale i ofiarowały 100 zł dla naszego collie Rambusia. Dziękujemy za wielkie serce :Rose:.
A Gapa wygląda pięknie i widać że jest przeogromnie zżyta ze swoją Panią.
Szczęśliwy pies u boku szczęśliwej p.Ewy :loveu:.