Ewa Marta Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 To dziwne, przecież do budy nie siusiał łobuziak... Może pranie pomoże, oby! Quote
lilk_a Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 chyba nie pomoże .... powinien dużo leżeć na posłaniu , jak przejdzie jego zapachem , powinien przestać Quote
ronja Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 pranie wstawione, zobaczymy jutro. dziś dostanie tylko kocyk polarowy a tymczasem:) [IMG]http://img826.imageshack.us/img826/8325/m211.jpg[/IMG] [IMG]http://img580.imageshack.us/img580/8861/m212.jpg[/IMG] [IMG]http://img828.imageshack.us/img828/5797/m213.jpg[/IMG] Quote
ronja Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 z Loluśką - swoją miniaturką;) [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/4610/m214.jpg[/IMG] i z Malutką [IMG]http://img52.imageshack.us/img52/1319/m2150.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ech, Wiśniowiecki - taki hrabia i leje do łóżka?!?!?! :) Przeczytałam gdzieś, że na zasikanie, po praniu, najlepszy jest olejek cytrynowy. Psom ponoć ten zapach nie pasuje bardzo. Wypróbowałam, gdy Lesio z Krecikiem na zmianę lali na róg fotela, bo każdy uważał, że jego musi być na wierzchu. Samo pranie nie pomagało - wciąż znaczyli. Po potraktowaniu olejkiem cytrynowym przestali! Ja mam taki skondensowany, do wkraplania do wody w odkurzaczu. Quote
mysza 1 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Ale fajny śnieżny Wiśnia :loveu: Z tym siusianiem to mogę mu nowe posłanie kupić, chociaż nie wiem czy wtedy nie będzie chciał zaznaczyć, że to jego :evil_lol: Wiele psów siusiało u Was na początku i wszystkie nauczyliście, że nie tędy droga ;) Mam nadzieję, że i z Wisienką się uda, bo to i w przypadku adopcji może być kłopot i teraz... Ja dzisiaj poznałam mojego tymczasa z Brunkiem, ale Bruno był wkurzony, że na JEGO podwórku jest intruz. Chciałam, żeby sobie razem biegały, bo Bruno jest niewyżyty i lubi ruch a Maxio musi sam wychodzić. Ale zapoznanie średnio się udało i gdyby nie to, że Max czuje się jeszcze niepewnie, to by chyba pogryzł Brunka. Bruno cały czas skakał dookoła i szczekal to tamten strasznie się denerwował. Piotrek woła na niego Eugeniusz :evil_lol: ten to zawsze coś wymyśli. Założę Eugeniuszowi wątek ale ledwo te ogarniam a co dopiero kolejny... Quote
Tora&Faro Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Załóż Eugeniuszowi (imię kapitalne:evil_lol:) wątek koniecznie:) fotek się doczekać nie mogę;) Quote
mysza 1 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='Tora&Faro']Załóż Eugeniuszowi (imię kapitalne:evil_lol:) wątek koniecznie:) fotek się doczekać nie mogę;)[/QUOTE] Założę, dzisiaj kupiłam nową kartę (jednak karta mi padła poprzednia :( ) i zrobiłam mu kilka ;) Wreszcie bazarki będę mogła wystawić, bo jest czym zdjęcia robić :) Zaczął na mnie szczekać, wariat jeden ;) Quote
ronja Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 czyli karta jednak zepsuta:( Bartek będzie zmartwiony a odzyskałaś zdjęcia? Eugeniusz - fajowe imię. Quote
Neigh Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Eugeniusz jest po byku:-) Gdyby nie fakt, ze moja Babcia była Eugenia;-) zaraz bym tak kota nazwała...... Quote
mysza 1 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='ronja']czyli karta jednak zepsuta:( Bartek będzie zmartwiony a odzyskałaś zdjęcia? Eugeniusz - fajowe imię.[/QUOTE] Chyba karta, bo z tamtą aparat nie działa a z nową wszystko ok. Bartek nie ma powodów do zmartwień ;) To karta się popsuła i pewnie z mojej winy (musiałam coś zrobić) Albo sama wiesz dlaczego ;) Spróbuję mu zaraz zalożyć skoro tak czekacie na Eugeniusza ;) Quote
mysza 1 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Zapraszam do Gienka ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/197625-Znaleziony-w-Wawrze-w-czasie-mroz%C3%B3w-Max-szuka-swojego-w%C5%82a%C5%9Bciciela-lub-nowego-domu?p=15865587#post15865587[/url] Quote
mysza 1 Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Wiśnię witam i wierzę, że nie będzie dzisiaj siku w domu ;) Quote
ronja Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='mysza 1']Wiśnię witam i wierzę, że nie będzie dzisiaj siku w domu ;)[/QUOTE] dziś nie ma na co;) posłanie jeszcze nie wyschło... Quote
Tora&Faro Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Czyli że jak posłania nie ma to Wiśnia nie sika? Quote
ronja Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 nie nasikał, ale piszczał ze 2 godziny po porannym spacerze (w tych okolicach czasowych podlewał właśnie swoje posłanie). został wypuszczony, posikał sobie choinki, wrócił do domu i był spokój. poslanie dostanie jutro, bo poduchy się wietrzą. ciekawe czy obleje... Quote
Tora&Faro Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='ronja']nie nasikał, ale piszczał ze 2 godziny po porannym spacerze (w tych okolicach czasowych podlewał właśnie swoje posłanie). został wypuszczony, posikał sobie choinki, wrócił do domu i był spokój. poslanie dostanie jutro, bo poduchy się wietrzą. ciekawe czy obleje...[/QUOTE] No ciekawe....może uprane posłanko już nie będzie takie atrakcyjne do obsikiwania;) Quote
ronja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Wisniowa Wiśnia na razie ok - test posłankowy będzie później;) Quote
Nutusia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Tora&Faro']No ciekawe....może uprane posłanko już nie będzie takie atrakcyjne do obsikiwania;)[/QUOTE] Obawiam się, że będzie. No, chyba że Marta wyprała łoże w niezwykłym proszku! :) Quote
ronja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Wisnia ma zapowiedziane, że jak będzie podłym lejem, będzie marzł w kojcu,o!;) Quote
mysza 1 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='ronja']Wisnia ma zapowiedziane, że jak będzie podłym lejem, będzie marzł w kojcu,o!;)[/QUOTE] Ale jesteście...;) A Kaluchny to mógł:eviltong: [COLOR=Silver](ciastusio ma wiele innych smaków i wariantów;))[/COLOR] Quote
Nutusia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ronja']Wisnia ma zapowiedziane, że jak będzie podłym lejem, będzie marzł w kojcu,o!;)[/QUOTE] Aż czuję jak się boi! :) Lepiej olejek cytrynowy wypróbuj od razu :) Quote
Ewa Marta Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='mysza 1']Ale jesteście...;) A Kaluchny to mógł:eviltong: [COLOR=Silver](ciastusio ma wiele innych smaków i wariantów;))[/COLOR][/QUOTE] Kaluchny jest psem specjalnej troski:-) Nikt, kto go zna nie powie, że z nim tak do końca wszystko jest w poprządku;-) A jak specjalnej troski, to i na więcej może sobie pozwolić. Mam nadzieję jednak, że już nie leje w domu, co Marta? Quote
Recommended Posts