Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczenie allegro:
1027,66 to wpłaty na dzisiaj.

Brakuje wpłat za 18 cegiełek oraz mam odebrać osobiście wpłatę za 20 szt. W sumie nie mam na razie pieniędzy za 38 cegiełek.

Lista darczyńców:
Dominika P, Łodź
Agnieszka L, Adamówek
Dagmara G, Lublin
Paweł C, Toruń
Ewelina S, Sandomierz
Beata G, Tarnów
Ewa K, Gliwice
Katarzyna W, Warszawa
Aleksandra R, Elbląg
Ewelina F, Białystok
Bożena R, Bydgoszcz
Dominika G, Warszawa
Anya I, Zegrze
Marcin T, Warszawa
Maria S, Kędzierzyn-Koźle
Marta K, Poznań
Kasia K, Łodź
Joanna W, Suwałki
Maria P, Rzeszów
Magdalena B, Krzeszewice
Bartosz Z, Warszawa
Aleksandra M, Warszawa
Monika B, Grodków
Wojciech M, Szówsko
Iwona R, Gdynia
Elżbieta K, Warszawa
Jolanta K, Dęblin
Paweł D, Szprotawa
Alicja B, Gdynia
Krystyna T, Myszków
Agnieszka N, Łodź
Andrzej T, Wrocław
Anna S, Gryfice
Marta F, Poznań
Magdalena K, Świdnik
Artur C, Lipowa
Iwona P, Poręba
Tadeusz B, Zieleniec
Judyta W, Kraków
Elżbieta Kopeć
Poza allegro była jedna wpłata- Sylwia i Sebastian Ł, Police- 20 zł.

Dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='ronja']jeżeli dojadę dziś do domu z pracy i będzie szansa, że dotrzemy do weta przed zamknięciem, to umówię Wisienkę na usg i rtg;)[/QUOTE]
Ja po sobotniej jeździe wzięłam dzisiaj taksówkę. O ile po południu uda się zamówić to jakoś dojadę do domu.
Mam nadzieję, ze Piotrek uprosi kogoś i zmienią mi opony...

Posted

[quote name='mysza 1']Ja po sobotniej jeździe wzięłam dzisiaj taksówkę. O ile po południu uda się zamówić to jakoś dojadę do domu.
Mam nadzieję, ze Piotrek uprosi kogoś i zmienią mi opony...[/QUOTE]
ja w niedziele usiłowałam jeździć na letnich, ale szybko zmieniłam zdanie :)>
A wczoraj nawet zimowe nie pomogły. Zasypało nas zupełnie.

Posted

Moje dzisiejsze znalezisko, prawdopodobnie błąkał sie dłużej, bo obroża luźna i nie da się jej zmniejszyć czyli był grubszy. Nic dziwnego, bo teraz same kości :(
[URL="http://img574.imageshack.us/i/20101130035.jpg/"][IMG]http://img574.imageshack.us/img574/5254/20101130035.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img232.imageshack.us/i/20101130036.jpg/][IMG]http://img232.imageshack.us/img232/5717/20101130036.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Twoje znalezisko to taka poczciwina

a Wiśni w domu się podoba:)
podczas wieczornego siku, poleciał pod kojec, siknął kilka razy i chodu pod drzwi do domu:)
w domu Wiśnia jest BARDZO grzeczny. tylko Malutka wysiudała go z dużego łóżeczka i spał na małym

Posted

[quote name='ronja']Twoje znalezisko to taka poczciwina

a Wiśni w domu się podoba:)
podczas wieczornego siku, poleciał pod kojec, siknął kilka razy i chodu pod drzwi do domu:)
w domu Wiśnia jest BARDZO grzeczny. tylko Malutka wysiudała go z dużego łóżeczka i spał na małym[/QUOTE]

Wiśnia domowa!!!! To najlepsza wiadomość dnia (poza myszowym znaleziskiem, rzecz jasna;))! Grzeczna i potulna Wisienka kochana... Po kojcu, odosobnieniu i zmarzniętym zadku małe łóżeczko do Pan Pikuś!:evil_lol:
Martuś, jak z czasem stoicie jutro ok. 17-18 (+ stan odśnieżenia), bo mam pół bagażnika prezentów od Ellig. Ewentualnie mogłabym podrzucić w sobotę.

Posted

[quote name='gusia0106']Ale cudownie :):)

Martucha jesteście super, wiesz? Piszę, bo nie wiem czy już o tym wspominałam :)

Mysza, a ten Twój to gdzie?[/QUOTE]
Wiśnia domowa jest hitem i dzięki temu humor od razu mam lepszy ;)

A ten mój siedzi w garażu, mam pod domem, w piwnicy, oczywiście ogrzewany i z oknami. To jedyne miejsce, do którego Sara się nie dostanie, bo klamka jest odwrotnie zamontowana ;)
Psiak ma tam wielkie posłanie po Hugusiu, ma też alternatywne posłanie. Rano był na dwóch spacerach. On jest dramatycznie wygłodzony, jak chodzi po podwórku to jedyne, co go obchodzi to szukanie jedzenia. Cały czas by jadł, wczoraj chyba 4 czy 5 razy, mniejszymi porcjami.
A dzisiaj moje psiaki mają gotowane z ryżem, chłopak też się załapie, czuję, że będzie szał ;)

Powiem Wam, że myśl o kolejnych kosztach hotelowania psa doprowadza mnie do lekkiej rozpaczy.

Posted

[quote name='mysza 1']Wiśnia domowa jest hitem i dzięki temu humor od razu mam lepszy ;)

A ten mój siedzi w garażu, mam pod domem, w piwnicy, oczywiście ogrzewany i z oknami. To jedyne miejsce, do którego Sara się nie dostanie, bo klamka jest odwrotnie zamontowana ;)
Psiak ma tam wielkie posłanie po Hugusiu, ma też alternatywne posłanie. Rano był na dwóch spacerach. On jest dramatycznie wygłodzony, jak chodzi po podwórku to jedyne, co go obchodzi to szukanie jedzenia. Cały czas by jadł, wczoraj chyba 4 czy 5 razy, mniejszymi porcjami.
A dzisiaj moje psiaki mają gotowane z ryżem, chłopak też się załapie, czuję, że będzie szał ;)

Powiem Wam, że myśl o kolejnych kosztach hotelowania psa doprowadza mnie do lekkiej rozpaczy.[/QUOTE]

Jakiej on jest wielkości?

Posted

[quote name='Nutusia']Wiśnia domowa!!!! To najlepsza wiadomość dnia (poza myszowym znaleziskiem, rzecz jasna;))! Grzeczna i potulna Wisienka kochana... Po kojcu, odosobnieniu i zmarzniętym zadku małe łóżeczko do Pan Pikuś!:evil_lol:
Martuś, jak z czasem stoicie jutro ok. 17-18 (+ stan odśnieżenia), bo mam pół bagażnika prezentów od Ellig. Ewentualnie mogłabym podrzucić w sobotę.[/QUOTE]
jutro koło 18 powinnam być. tylko drogi do nas cały czas fatalne. główna droga pokryta ubitym śniego-lodem. jedzie się 30km/h. z pracy wracam koło 2 godzin...

Posted

[quote name='ronja']jutro koło 18 powinnam być. tylko drogi do nas cały czas fatalne. główna droga pokryta ubitym śniego-lodem. jedzie się 30km/h. z pracy wracam koło 2 godzin...[/QUOTE]

Dam znać, bo nie wiadomo co jutro zaskoczy drogowców:mad:. Nasza szosa gdańska nieco lepsza - tak do 60 można się rozpędzić:razz:. Elligowe prezenty dodają takiego obciążenia, że może się nie poślizgniemy na tym śniego-lodzie :lol: Gonimy codziennie do domu na sygnale do dwóch więźniów domowych, więc może rzeczywiście sobota byłaby lepsza...

Posted

Strasznie się cieszę z Wisienki, wiedziałam że będzie dobrze:multi::loveu::multi:

Widok Misia domowego po prostu wzrusza....:loveu:

A znalezisko niczego sobie, jakoś wyobrażałam go sobie inaczej;) pysio ma takie poczciwe, szczerze mówiąc nie sądzę żeby właściciel się znalazł.....

Posted

[quote name='Ellig']Nutusia Ty nie siej paniki bo prezeny waza tyle co piorko raptem 3 kubraczki i cos jeszcze drobnego....:)[/QUOTE]

Nio... i dwa "odważniczki", żeby nam się autko nie ślizgało w postaci 2 woreńków karmy:evil_lol:

A z innej beczki... zagłosujecie na zdjęcie nr 34 w imię pamięci o naszej Tosince?... str. 19

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196677-Bazarek-fotograficznY-III-Edycja-do-6.12-ZAPRASZAMY-NA-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE/page18[/url]

Posted

[quote name='gusia0106']Jakiej on jest wielkości?[/QUOTE]
Średniak, ma dosyć długie łapy ale jest okropnie chudy, widac kości żeber i bioder :(
Ze 20 kg może.
Wpadłam w przelocie, ale mam dzisiaj ciężki dzień. :shake:

Posted

[quote name='ronja']Wisienek zaznaczył delikatnie swoje duże łóżeczko:evil_lol: chyba po to, by Malutka się nie pchała[/QUOTE]
O matko ale się zachował:roll: samiec to zawsze samiec, głupie pomysły.;)