mysza 1 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Jak tam Wisienka w śniegu się odnajduje? Mam nadzieję, że nie marznie mu ta Wiśniowa pupka ;) Marta, miałam Ci przypomnieć o umówieniu badań Wiśni ;) Quote
ronja Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 jeżeli dojadę dziś do domu z pracy i będzie szansa, że dotrzemy do weta przed zamknięciem, to umówię Wisienkę na usg i rtg;) Quote
mysza 1 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Rozliczenie allegro: 1027,66 to wpłaty na dzisiaj. Brakuje wpłat za 18 cegiełek oraz mam odebrać osobiście wpłatę za 20 szt. W sumie nie mam na razie pieniędzy za 38 cegiełek. Lista darczyńców: Dominika P, Łodź Agnieszka L, Adamówek Dagmara G, Lublin Paweł C, Toruń Ewelina S, Sandomierz Beata G, Tarnów Ewa K, Gliwice Katarzyna W, Warszawa Aleksandra R, Elbląg Ewelina F, Białystok Bożena R, Bydgoszcz Dominika G, Warszawa Anya I, Zegrze Marcin T, Warszawa Maria S, Kędzierzyn-Koźle Marta K, Poznań Kasia K, Łodź Joanna W, Suwałki Maria P, Rzeszów Magdalena B, Krzeszewice Bartosz Z, Warszawa Aleksandra M, Warszawa Monika B, Grodków Wojciech M, Szówsko Iwona R, Gdynia Elżbieta K, Warszawa Jolanta K, Dęblin Paweł D, Szprotawa Alicja B, Gdynia Krystyna T, Myszków Agnieszka N, Łodź Andrzej T, Wrocław Anna S, Gryfice Marta F, Poznań Magdalena K, Świdnik Artur C, Lipowa Iwona P, Poręba Tadeusz B, Zieleniec Judyta W, Kraków Elżbieta Kopeć Poza allegro była jedna wpłata- Sylwia i Sebastian Ł, Police- 20 zł. Dziękujemy :loveu: Quote
mysza 1 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='ronja']jeżeli dojadę dziś do domu z pracy i będzie szansa, że dotrzemy do weta przed zamknięciem, to umówię Wisienkę na usg i rtg;)[/QUOTE] Ja po sobotniej jeździe wzięłam dzisiaj taksówkę. O ile po południu uda się zamówić to jakoś dojadę do domu. Mam nadzieję, ze Piotrek uprosi kogoś i zmienią mi opony... Quote
beka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='mysza 1']Ja po sobotniej jeździe wzięłam dzisiaj taksówkę. O ile po południu uda się zamówić to jakoś dojadę do domu. Mam nadzieję, ze Piotrek uprosi kogoś i zmienią mi opony...[/QUOTE] ja w niedziele usiłowałam jeździć na letnich, ale szybko zmieniłam zdanie :)> A wczoraj nawet zimowe nie pomogły. Zasypało nas zupełnie. Quote
asiaf1 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 A do Hugusia, niedobra Ciotka [quote name='Tora&Faro']Przyszłam sobie do Wisienki....:)[/QUOTE] Quote
ronja Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Wiśnia - nowy etap:) [IMG]http://img59.imageshack.us/img59/8774/m2070.jpg[/IMG] [IMG]http://img543.imageshack.us/img543/1461/m2080.jpg[/IMG] Quote
Ellig Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Cudne , Wisienka wydaje sie na tym pontonie taki maly:) Quote
mysza 1 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Hurra :multi::loveu::multi: strasznie się cieszę. Dziękuję:loveu: Quote
mysza 1 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Moje dzisiejsze znalezisko, prawdopodobnie błąkał sie dłużej, bo obroża luźna i nie da się jej zmniejszyć czyli był grubszy. Nic dziwnego, bo teraz same kości :( [URL="http://img574.imageshack.us/i/20101130035.jpg/"][IMG]http://img574.imageshack.us/img574/5254/20101130035.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img232.imageshack.us/i/20101130036.jpg/][IMG]http://img232.imageshack.us/img232/5717/20101130036.jpg[/IMG][/URL] Quote
ronja Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Twoje znalezisko to taka poczciwina a Wiśni w domu się podoba:) podczas wieczornego siku, poleciał pod kojec, siknął kilka razy i chodu pod drzwi do domu:) w domu Wiśnia jest BARDZO grzeczny. tylko Malutka wysiudała go z dużego łóżeczka i spał na małym Quote
Nutusia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='ronja']Twoje znalezisko to taka poczciwina a Wiśni w domu się podoba:) podczas wieczornego siku, poleciał pod kojec, siknął kilka razy i chodu pod drzwi do domu:) w domu Wiśnia jest BARDZO grzeczny. tylko Malutka wysiudała go z dużego łóżeczka i spał na małym[/QUOTE] Wiśnia domowa!!!! To najlepsza wiadomość dnia (poza myszowym znaleziskiem, rzecz jasna;))! Grzeczna i potulna Wisienka kochana... Po kojcu, odosobnieniu i zmarzniętym zadku małe łóżeczko do Pan Pikuś!:evil_lol: Martuś, jak z czasem stoicie jutro ok. 17-18 (+ stan odśnieżenia), bo mam pół bagażnika prezentów od Ellig. Ewentualnie mogłabym podrzucić w sobotę. Quote
gusia0106 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ale cudownie :):) Martucha jesteście super, wiesz? Piszę, bo nie wiem czy już o tym wspominałam :) Mysza, a ten Twój to gdzie? Quote
mysza 1 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='gusia0106']Ale cudownie :):) Martucha jesteście super, wiesz? Piszę, bo nie wiem czy już o tym wspominałam :) Mysza, a ten Twój to gdzie?[/QUOTE] Wiśnia domowa jest hitem i dzięki temu humor od razu mam lepszy ;) A ten mój siedzi w garażu, mam pod domem, w piwnicy, oczywiście ogrzewany i z oknami. To jedyne miejsce, do którego Sara się nie dostanie, bo klamka jest odwrotnie zamontowana ;) Psiak ma tam wielkie posłanie po Hugusiu, ma też alternatywne posłanie. Rano był na dwóch spacerach. On jest dramatycznie wygłodzony, jak chodzi po podwórku to jedyne, co go obchodzi to szukanie jedzenia. Cały czas by jadł, wczoraj chyba 4 czy 5 razy, mniejszymi porcjami. A dzisiaj moje psiaki mają gotowane z ryżem, chłopak też się załapie, czuję, że będzie szał ;) Powiem Wam, że myśl o kolejnych kosztach hotelowania psa doprowadza mnie do lekkiej rozpaczy. Quote
gusia0106 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='mysza 1']Wiśnia domowa jest hitem i dzięki temu humor od razu mam lepszy ;) A ten mój siedzi w garażu, mam pod domem, w piwnicy, oczywiście ogrzewany i z oknami. To jedyne miejsce, do którego Sara się nie dostanie, bo klamka jest odwrotnie zamontowana ;) Psiak ma tam wielkie posłanie po Hugusiu, ma też alternatywne posłanie. Rano był na dwóch spacerach. On jest dramatycznie wygłodzony, jak chodzi po podwórku to jedyne, co go obchodzi to szukanie jedzenia. Cały czas by jadł, wczoraj chyba 4 czy 5 razy, mniejszymi porcjami. A dzisiaj moje psiaki mają gotowane z ryżem, chłopak też się załapie, czuję, że będzie szał ;) Powiem Wam, że myśl o kolejnych kosztach hotelowania psa doprowadza mnie do lekkiej rozpaczy.[/QUOTE] Jakiej on jest wielkości? Quote
ronja Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Nutusia']Wiśnia domowa!!!! To najlepsza wiadomość dnia (poza myszowym znaleziskiem, rzecz jasna;))! Grzeczna i potulna Wisienka kochana... Po kojcu, odosobnieniu i zmarzniętym zadku małe łóżeczko do Pan Pikuś!:evil_lol: Martuś, jak z czasem stoicie jutro ok. 17-18 (+ stan odśnieżenia), bo mam pół bagażnika prezentów od Ellig. Ewentualnie mogłabym podrzucić w sobotę.[/QUOTE] jutro koło 18 powinnam być. tylko drogi do nas cały czas fatalne. główna droga pokryta ubitym śniego-lodem. jedzie się 30km/h. z pracy wracam koło 2 godzin... Quote
Nutusia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='ronja']jutro koło 18 powinnam być. tylko drogi do nas cały czas fatalne. główna droga pokryta ubitym śniego-lodem. jedzie się 30km/h. z pracy wracam koło 2 godzin...[/QUOTE] Dam znać, bo nie wiadomo co jutro zaskoczy drogowców:mad:. Nasza szosa gdańska nieco lepsza - tak do 60 można się rozpędzić:razz:. Elligowe prezenty dodają takiego obciążenia, że może się nie poślizgniemy na tym śniego-lodzie :lol: Gonimy codziennie do domu na sygnale do dwóch więźniów domowych, więc może rzeczywiście sobota byłaby lepsza... Quote
Ellig Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Nutusia Ty nie siej paniki bo prezeny waza tyle co piorko raptem 3 kubraczki i cos jeszcze drobnego....:) Quote
Tora&Faro Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Strasznie się cieszę z Wisienki, wiedziałam że będzie dobrze:multi::loveu::multi: Widok Misia domowego po prostu wzrusza....:loveu: A znalezisko niczego sobie, jakoś wyobrażałam go sobie inaczej;) pysio ma takie poczciwe, szczerze mówiąc nie sądzę żeby właściciel się znalazł..... Quote
Nutusia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Ellig']Nutusia Ty nie siej paniki bo prezeny waza tyle co piorko raptem 3 kubraczki i cos jeszcze drobnego....:)[/QUOTE] Nio... i dwa "odważniczki", żeby nam się autko nie ślizgało w postaci 2 woreńków karmy:evil_lol: A z innej beczki... zagłosujecie na zdjęcie nr 34 w imię pamięci o naszej Tosince?... str. 19 [url]http://www.dogomania.pl/threads/196677-Bazarek-fotograficznY-III-Edycja-do-6.12-ZAPRASZAMY-NA-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE/page18[/url] Quote
mysza 1 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='gusia0106']Jakiej on jest wielkości?[/QUOTE] Średniak, ma dosyć długie łapy ale jest okropnie chudy, widac kości żeber i bioder :( Ze 20 kg może. Wpadłam w przelocie, ale mam dzisiaj ciężki dzień. :shake: Quote
ronja Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Wisienek zaznaczył delikatnie swoje duże łóżeczko:evil_lol: chyba po to, by Malutka się nie pchała Quote
mysza 1 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='ronja']Wisienek zaznaczył delikatnie swoje duże łóżeczko:evil_lol: chyba po to, by Malutka się nie pchała[/QUOTE] O matko ale się zachował:roll: samiec to zawsze samiec, głupie pomysły.;) Quote
Ewa Marta Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ale cudowna wiadomość!!!! Wieisienka w domu, w cieple i w doborowym towarzystwie z odgłosami domu i innych psiaków. Ale mi sie twarz śmieje:-) Quote
Recommended Posts