Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdarza mu się zapomnieć biegnąc i stawia na moment. Przynajmniej raz widziałam jak biegnie na czterech:-) Poza tym nawet, jak biega na trzech, to nie widać, żeby mu to przeszkadzało...
Tylko jak się położy i wstaje, to potrafi zapiszczeć z bólu:-( Raz pisnął mocno, ale zaraz radośnie pobiegł dalej:-) On jest tak niesamowicie pozytywny, że nie sposób go nie kochać:-)

Posted

Kochani, oto Misiaczek kochany:-)
Pierwsze zdjęcie nieostre, ale biega na nim na czterech:-)

[img]http://img195.imageshack.us/img195/5558/misiek1.jpg[/img]

Na tej budowie wydawało się chyba niemożliwe, żeby się tak umial zachować, co?
[img]http://img413.imageshack.us/img413/9710/misiek2.jpg[/img]

Słodziak kochany:-)
[img]http://img337.imageshack.us/img337/6797/misiek3.jpg[/img]

Posted

[quote name='mysza 1']Misio uwielbia turlać się na pleckach:loveu:[/QUOTE]

Misio uwielbia turlać się na pleckach, ganiać z patykiem, bawić się z Majeczką, przytulać do ludzi, dawać im mokre buziaki, uwielbia głaskanie, towarzystwo człowieka, lubi dostawać smakołyki i leżenie w cieniu:-) To psi ideał:-) Wielki, czarny, a w środku serce łagodnego psiaka:-)

Siedzimy sobie w niedziele przy stoliku, pijemy herbatę i nagle Marta woła "Misiu, Misiu, zejdź..." Okazało się że maleńki piesio stanął swoją zgrabną łapka na nogę Marty:-) Jedno jest pewne - odczuła to boleśnie:-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']
Siedzimy sobie w niedziele przy stoliku, pijemy herbatę i nagle Marta woła "Misiu, Misiu, zejdź..." Okazało się że maleńki piesio stanął swoją zgrabną łapka na nogę Marty:-) Jedno jest pewne - odczuła to boleśnie:-)[/QUOTE]
to nie pierwszy raz;)
Miś od wczoraj ma nową zabawę - gania nas i wali kołnierzem w nogi...

Posted

oby tylko kołnierz wytrzymał;)

Misiowi szwy zdejmiemy w piątek. 10 dni mija co prawda w sobotę, ale ja jadę z moimi uczniami na weekend i Bartek będzie sam z psiakami

Posted

Witam, dostałam informację na pw o wątku Misia, muszę przyznać piękne psisko, czy jeszcze potrzebuje deklaracji stałych. Moge niestety tylko 5 zł miesięcznie przez 6 miesięcy do listopada. Proszę mi jednak przypomnieć i podać numer konta.Niestety z mojej skromnej pensji tylko tyle mogę...

Posted

[quote name='shirrrapeira']Witam, dostałam informację na pw o wątku Misia, muszę przyznać piękne psisko, czy jeszcze potrzebuje deklaracji stałych. Moge niestety tylko 5 zł miesięcznie przez 6 miesięcy do listopada. Proszę mi jednak przypomnieć i podać numer konta.Niestety z mojej skromnej pensji tylko tyle mogę...[/QUOTE]
Bardzo dziękuję :loveu: Misio nie ma ani jednej stałej deklaracji, kazda złotówka się przyda.

A Misio dostał 10 zł od Anonima :loveu: Dziekuję.

Posted

Miś wczoraj obszczekiwał intruzów zza płotu. Pierwszy raz, tak zaciekle bronił naszego ogródka;)
na szczęście daje łatwo się odwołać.

Miś dziś :) Miś nie lubi upałów. Siknie trochę i kładzie się pod naszym domem.
[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/7941/m67j.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='jola_li']Takim czarnuszkom okropnie gorąco w upały; moja czarnopieska na spacerach ledwo zipie. Przed wyjściem moczę ją wodą ;-).[/QUOTE]

Ja moje oba psy moczę dwa - trzy razy dziennie od łebka do ogona. Woda musi dojść do skóry i wtedy schładza je. Kiepskie są te wysokie temperatury dla nich. Semik ledwie żyje, szuka cienia na każdym spacerze.

Posted

[quote name='shirrrapeira']Wpłaciłam 10 zł. Deklaracja stała.[/QUOTE],
Dziękuję bardzo.

Dzisiaj upał jeszcze gorszy niż wczoraj chyba, Misio nam się ugotuje.