Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym jeszcze podziękowała pracownikom i kierownikowi :diabloti: W końcu dali się przekonać, Tusi zawsze była wyciągana z boksu wcześniej, wczoraj nawet ją wykapali :razz:

Tusi, sikaj na dworku ;)

Z tego wszytskiego, zapomniałam podziałać w sprawie tego kociaka... kurde :shake:

Posted

Zerduszko, nie stało się nic ;)
Dzwoniłam w czwartek i powiedzieli mi, że póki co nic się nie dziej. Miał ponoć grypę i stąd te wysięki... Wyleczyli go (?) ;)
W każdym bądź razie - obserwacja się jeszcze nie skończyła...

Posted

Betta napisał(a):
Agucha, nie wyleczyli go ! on ma kk jak nic... i chyba go nie leczą ...wygląda strasznie...on tam zdechnie....

Jak zadzwoniłam i zapytałam co z jego zdrowiem, dostałam odpowiedź że w sobotę (tydzień temu, dzień po tym jak pojechał tam) był wet i zaczął leczenie tych wysięków. Że kot tych wysięków już nie ma i, że to było TYLKO NA TLE GRYPOWYM!:crazyeye: :angryy::angryy::angryy:

Posted

Agucha napisał(a):
Zerduszko, nie stało się nic ;)
Dzwoniłam w czwartek i powiedzieli mi, że póki co nic się nie dziej. Miał ponoć grypę i stąd te wysięki... Wyleczyli go (?) ;)
W każdym bądź razie - obserwacja się jeszcze nie skończyła...

No właśnie nie o tego mi chodzi... bo w tych klatakach, co jest ten kot, jest slepy jeszcze kociak... Podobno takie małe trzeba karmić często, a ja pracuję ;( a to małe tam nie przeżyje ;(

Posted

Ludzie... :(
Ten kocur kicha, prycha, charczy... nie sposób zeby czegoś nie wykichał ;/

Ps. Przepraszam za offowanie na wątku Tusi...dopiero zobaczyłam, pokićkało mi sie ze schroniskowym :)

Posted

no Agucha pusciałas tu łańcuch..przenosimy sie na schorniskowy...

Telma, nie chce meczyc ale relacje i jeszcze jakies foty pożadane : ))

Posted

Ale się cieszę , wyszłam z nimi rano i był pełny pakiet, kilka sikniec i kupa !!!! :D
Tusi troche naśladuje Bumeta i nawet podnosiła noge jak pies sikając:p Pobiegała sobie troche na dworze, widac ze jej podobało. Po przebudzeniu w naszym łóżku tarzała sie i usmiechała :) Robi się coraz pewniejsza.
Przy następnym spacerze cykne kilka fotek jak nie będzie padac.

Posted

Aż mi się ślipia spociły, słów podziękowań już mi brakuje :Rose: Tusi zachowuje się cudownie, ale przecież Telma i jej TŻ zdecydowali sie ją wziąć wystraszoną, licząc się z tym, że jej otwieranie się może potrwać miesiące. Nie wierze normalnie, ale jestem szczęśliwa :multi:

Posted

Ehh i masz babo placek:p Syndrom separacyjny :P Wyszłam na 10 minut, wracam i słysze popiskiwanie połączone z wyciem rzewne jak by ktoś psinke maltretował, myslałam ze jak zostanie z Bumetem sama będzie troche lepiej. No ale popracuje z nia spróbuje tego oduczyc.
A na dworze juz biega jak petarda, język wywieszony,machanie ogonem itp:P

Posted

No nie mogę, myślę sobie: co to za pies :question: A to księżniczka :loveu:

A jak koncerty?? Wyje nadal??

Ps. Czy ona chodzi bez smyczy?? Słucha się??

Ten pies jest zadziwiający :question:

Posted

Jak ją zapne chodzi na smyczy, tylko lekkim slalomem:P W takim małym pareczku ich puszczam i grzecznie biega za mną albo za Bumetem. Czasem Troszke dalej sama odbiegnie, ale ładnie wraca na zawołanie :) Próbuje się bawic ale chyba nie wie jak:D
Jak czasem podejdzie jakis większy pies się przywitac, Tusi stoi i tylko patrzy a Bumet się robi 2 razy większy i odstrasza intruza ostro:P Broni jej.
Jak wychodzę mała zaczyna miałczec jakby Oo. Czasem jak jest spiąca udaje sie tego uniknąc.
W domu albo się przytula , albo spi, jeszcze odsypia traume.