Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Betta']to co ktoś zrobił jakies ogłoszonka czy allegro ??
Zamówiłam tekst, także czekamy. Wrzuć może ogłoszenia do jednego postu.

Przydałoby się ją gdzieś umieścić, tylko gdzie takie spokojne miejsce znaleźć? Może u Kikou? Pytanie tylko czy znajdziemy deklaracje?? :(

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
sunia promienna i piękna. zapisuję coś znajdę tam ja bym też gryzła i widocznie wie słodzizna kogo ugryżć a kogo nie.,

Ja w to gryzienie to nawet nie wierzę. Miałam już gryzącego psa ze strachu i na pewno by sobie nie pozwolił na tyle ile Tusi pozwoliła.

Prawda taka, że przy takim info i jej wieku, to szanse ma malutkie.

Posted

zerduszko napisał(a):
Nikt do Ciebie laleczko nie zagląda :(

Bo tyle się dzieje dzisiaj ... kolega Tusinki kudłaczek Pompon ma dom, Lolek 5 kg kudłaczek z Lublina - domki się pytają i trza je sprawdzać, kudłaczka Rodosa po 2 latach Pani znalazła, no dobre rokowania dla kudłaczy, dla Tusinki ślicznej też przyjdzie TEN dzień :)

Posted

E-S napisał(a):
Bo tyle się dzieje dzisiaj ... kolega Tusinki kudłaczek Pompon ma dom, Lolek 5 kg kudłaczek z Lublina - domki się pytają i trza je sprawdzać, kudłaczka Rodosa po 2 latach Pani znalazła, no dobre rokowania dla kudłaczy, dla Tusinki ślicznej też przyjdzie TEN dzień :)

Najgorsze to czekanie :(
Ale dobrze, że inne psiutki mają już domki.

Posted

Dzisiaj pierwszy raz w życiu zrobiłam banerek:
[quote name='E-S']Pierwszy raz w życiu, nie wiem, czy dobrze, przez 47 minut kminiłam jak zrobić nowy banerek z moim ulubionym zdjęciem Amisia. I wykminiłam. Nie jest może super total, ale działa, jakby ktoś chciał:

Nie wiem tylko czemu literki się rozmazują ...

ale jak wklejam go normalnie na innych wątkach to nie działa ... bo zrobiłabym, ale coś robię źle :(

Posted

tu działa : ) literkli chyba sie rozmazuja bo zmniejszasz zdjecie juz po ich wstawieniu... moze najpierw zmniejsz zdjecie a potem wstaw napis...

ps jakby ktoś zechciał zrobic banerek dla tusi to poprosze o napis " potrzebny dt"

Posted

Betta napisał(a):
tu działa : ) literkli chyba sie rozmazuja bo zmniejszasz zdjecie juz po ich wstawieniu... moze najpierw zmniejsz zdjecie a potem wstaw napis...

ps jakby ktoś zechciał zrobic banerek dla tusi to poprosze o napis " potrzebny dt"

Bede próbować. To może potrwać .... ale już jutro

Posted

Uwaga, pierwsza próba :

proszę zgłaszać uwagi, zastrzeżenia, może kolory zmienić albo co, trzeba sprawdzić, czy po wklejeniu na inny watek to w ogóle działa, bo Ami nie działa :oops: w takiej formie w jakiej ja go zrobiłam, działa tylko jeśli jest cytowany i nadal nie wiem co robię źle.
Ewa

Posted

[quote name='Agucha']Podlinkowany banerek dla Tusi :)
Prosze się częstować kto chce :)

O, i to jest profesjonalny banerek :)
Nie mogę niczego na razie z podpisu wywalić.

Posted

[quote name='Agucha']

Jeszcze jeden, może któryś się spodoba... Uczę się dopiero :)

Zdolniacha, ja się uczę od wczoraj, a zobacz jaka przepaść, jakbym 2 lewe ręce miała :(

Posted

Fajne banerki - dzięki wielkie :) Szkoda, ze mi się nie zmieści. A może ktoś mi zrobi z króliczkiem? Taki na 80 szeroki?? :modla:

Czekam na tekst, czekam na info o jakimś miejscu dla niej.

Posted

a ja bym jeszcze zapytała u kogo i jakie warunki i kto miałby zbierac pieniadze nakonto i rozliczac sie z dt?

ps dla takiej mikuski to o 50 zł za dużo : P

Posted

Betta napisał(a):
a ja bym jeszcze zapytała u kogo i jakie warunki i kto miałby zbierac pieniadze nakonto i rozliczac sie z dt?

Rozliczenia biorę na siebie. Dom taki jaki dla niej chciałam: z ogrodem, nie zostawałaby sama przez wiele godzin. Szczegółowych szczegółów dowiem się jak zadzwonię, na razie to jest propozycja z obu stron.
Betta napisał(a):
ps dla takiej mikuski to o 50 zł za dużo : P

Tez tak myślę, tym bardziej że hotele wystawiające faktury tyle biorą za takiego psa. Zapytałam czy możliwa zniżka.

Beata zmienisz tytuł??