Vectra Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 już duzo godzin było napisanych co do spotkania :evil_lol: :evil_lol: nikt nic nie wie :shake: :shake: ja będe na kabatach ok 19tej bo musze do tesco wpaść na zakupy :p :p :p Quote
Paula Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Ja okolo 19 wyjde z domu, wiec na Kabatach bede przed 20 i zadzwonie do Ciebie, Ewciu :p Quote
Vectra Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 To siem spotkamy w tesco lub pod :p jeszcze musze TZ uświadomić że ma sporą wycieczke do odebrania i rozwiezienia potem :siara: :evil_lol: :evil_lol: no chyba że będziemy miały kaprys wracać piechotą :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Vectra napisał(a):To siem spotkamy w tesco lub pod :p jeszcze musze TZ uświadomić że ma sporą wycieczke do odebrania i rozwiezienia potem :siara: :evil_lol: :evil_lol: no chyba że będziemy miały kaprys wracać piechotą :evil_lol: :evil_lol: haha znalazla se szofera podła baba:diabloti: :diabloti: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Vectra napisał(a):no chyba że będziemy miały kaprys wracać piechotą :evil_lol: :evil_lol: Buhahahaha.....Pika moze tak, ona lubi dlugie spacery ;) :D :D Quote
PIKA Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 paula_z napisał(a):Buhahahaha.....Pika moze tak, ona lubi dlugie spacery ;) :D :D O nie prosze mnie w to nie wciagac :shake: Ja się juz dzisiaj nalatalam i to szpileczkach ... z tyjm, ze po cmentarzach :shake: Quote
Vectra Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 PIKA napisał(a):O nie prosze mnie w to nie wciagac :shake: Ja się juz dzisiaj nalatalam i to szpileczkach ... z tyjm, ze po cmentarzach :shake: no nie przesadzaj :evil_lol: :evil_lol: po lesie dobrze ci szło chodzenie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 PIKA napisał(a):Ja się juz dzisiaj nalatalam i to szpileczkach ... z tyjm, ze po cmentarzach :shake: Juz wrocilas z tej stypy :crazyeye: Szybko :lol: Quote
PIKA Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 paula_z napisał(a):Juz wrocilas z tej stypy :crazyeye: Szybko :lol: nie bylam na stypie :diabloti: cmentarze zwiedzałam :diabloti: Quote
asher Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Dziewczęta, zaraz wychodzę do Tesco na zakupy sałatkowe i kawowe :diabloti: Więc jakby co, to proszę mnie łapać na komórkę :cool3: Sorry za spam, ale na wszelki wypadek wklejam do każdej zainteresowanej galerii, żeby nikt nie przeoczył ;) Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='PIKA']nie bylam na stypie :diabloti: cmentarze zwiedzałam :diabloti::cool3:hmmm to jak to się nazywa takie zainteresowanie ......nekromania:cool3: Quote
e.v.a Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 mamoooo wstawaj corka chce sniadanko:placz: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 evaxon napisał(a):mamoooo wstawaj corka chce sniadanko:placz: :evil_lol: corka ma dwie ręce to niech se córka zrobi :razz: a niech nie zawraca glowy przemęczonej mamci :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 PIKA napisał(a):corka ma dwie ręce to niech se córka zrobi :razz: a niech nie zawraca glowy przemęczonej mamci :evil_lol: :evil_lol: na kaca najlepsza praca:evil_lol: Quote
Paula Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Hej baby ;) Wstalam, pije :kaffee_2: W glowie mi sie kreci :huh: Nie robie zadnego sniadania :shake: :saeek: Quote
Maga100 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='paula_z']Hej baby ;) Wstalam, pije :kaffee_2: W glowie mi sie kreci :huh: Nie robie zadnego sniadania :shake: :saeek: ja musiałam zjeść, bo niedobrze mi było :lol: a potem TZ zawlókł mnie do IKEI :angryy: A słońce tak jasno świeci, ze nawet okulary słoneczne nie pomagają :placz: Raziło mnie też w sklepie to cholerne słońce :angryy: Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Maga100']ja musiałam zjeść, bo niedobrze mi było :lol: a potem TZ zawlókł mnie do IKEI :angryy: A słońce tak jasno świeci, ze nawet okulary słoneczne nie pomagają :placz: Raziło mnie też w sklepie to cholerne słońce :angryy: Magda, co ten Twój TZ't taki wredny? :razz: Quote
Paula Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Jesu :-o Ja Was podziwiam, naprawde :cool3: Jedna po sklepach jezdzi, druga na 7 do pracy, trzecia sie doskonale czuje, a ja ledwo siedze :roll: Ja tez kce nie miec kaców :placz: Quote
Paula Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 jo-jo napisał(a):To trza łyknąś 2KC:lol: Może pomoże> Za pozno :-( Wczoraj mialalm sobie kupic i brac w czasie picia kawy, ale zapomnialam :roll: Quote
PIKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 paula_z napisał(a):Za pozno :-( Wczoraj mialalm sobie kupic i brac w czasie picia kawy, ale zapomnialam :roll: jak mozna o czymś takim zapomniec :shake: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ja tam się czuje znakomicie :loveu: :loveu: :loveu: nawet warcząca wiertarka nad głową mnie nie denerwuje :evil_lol: :evil_lol: TZ rynny zakłada :roll: stuka ,wierci i łazi po dachu:roll: PS TZ przyszedł spytać czy mnie nie denerwuje jak wierci :cool3: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 PIKA napisał(a):jak mozna o czymś takim zapomniec :shake: :evil_lol: Bo, qrde, poszlam po te pileczki tenisowe, a Wy pognalyscie do kasy, a ja sie zagubilam :roll: a leki sa dalej, nie przy kasach, to mi sie zapomnialo :oops: Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Vectra napisał(a):PS TZ przyszedł spytać czy mnie nie denerwuje jak wierci :cool3: :evil_lol: Hahahahahahaha:lol: :lol: :lol: :lol: paula_z napisał(a):Bo, qrde, poszlam po te pileczki tenisowe, a Wy pognalyscie do kasy, a ja sie zagubilam :roll: a leki sa dalej, nie przy kasach, to mi sie zapomnialo :oops: Jakie piłeczki :crazyeye: Quote
Paula Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 jo-jo napisał(a):Jakie piłeczki :crazyeye: Tenisowe, dla psa do zabawy. Quote
Recommended Posts