clockwork Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/150605.jpg fantastyczna fotka ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko dziewczyny ....piszę ze ......Zdroju ;) Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 :turn-l: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/150605.jpg Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 hehe Axa z gryzoniami jest niesamowita:loveu: doberek:multi: Quote
brazowa1 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Oj,ja mam tylko nadzieje,ze obciecie psom uszu,to nie była Wasza decyzja. Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 brazowa1 napisał(a):Oj,ja mam tylko nadzieje,ze obciecie psom uszu,to nie była Wasza decyzja. A czyja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ślicznie wyglądają z takimi uszkami:loveu: Cud, miód i orzeszki:loveu::loveu::loveu: Bardzo dobra decyzja:p Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 brazowa1 napisał(a):Oj,ja mam tylko nadzieje,ze obciecie psom uszu,to nie była Wasza decyzja. nadzieja matka głupich :grin: Quote
Pysia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 brazowa1 napisał(a):Oj,ja mam tylko nadzieje,ze obciecie psom uszu,to nie była Wasza decyzja. Dzień Dobry :) A ja mam nadzieje że dożyję kiedyś takiego dnia gdy inne psy ( te z nieciętymi uszami też)będą miały tak dobrze, były tak zadbane i tak kochane i szczęśliwe właśnie jak te dwa z kopiowanymi uchami ;) Pozdrawiam :) Quote
Paula Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='clockwork']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/150605.jpg fantastyczna fotka ...:evil_lol: witanko dziewczyny ....piszę ze ......Zdroju ;) Witaj urlopowiczko bawiąca w Zdroju :multi: A ja wróciłam dopiero z grilka i piwka :grins: [quote name='madzia i medor']:turn-l: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/150605.jpg :multi: Cześć chichotko ;) [quote name='evaxon']hehe Axa z gryzoniami jest niesamowita:loveu: doberek:multi: Siemka córcia :multi: [quote name='brazowa1']Oj,ja mam tylko nadzieje,ze obciecie psom uszu,to nie była Wasza decyzja. Witaj brazowa1 w naszej galerii :cool1: Axa trafiła do Dreamer już z obciętymi uszami; skopiowanie uszu Maksia było decyzją mojego TZta; pies jest z pseudohodowli, kupiony w wieku 6 tygodni i na prezent dla mnie na urodziny - hmmm, wynika z tego, że już dawno powinien trafić do schronu lub odgryźć mi aortę :evil_lol: A tak troszkę poważniej, "świadomość dogomaniacką" osiągnęłam całkiem niedawno, bo dopiero około 2 lat temu, więc proszę nie krzyczeć na mnie za bardzo ;) [quote name='madzia i medor']A czyja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ślicznie wyglądają z takimi uszkami:loveu: Cud, miód i orzeszki:loveu::loveu::loveu: Bardzo dobra decyzja:p [quote name='evaxon']nadzieja matka głupich :grin: :evil_lol: [quote name='Pysia']Dzień Dobry :) A ja mam nadzieje że dożyję kiedyś takiego dnia gdy inne psy ( te z nieciętymi uszami też)będą miały tak dobrze, były tak zadbane i tak kochane i szczęśliwe właśnie jak te dwa z kopiowanymi uchami ;) Pozdrawiam :) Witaj Pysiaczku :multi: Dzięki :lol: KWM :loveu: Quote
dreamer Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Dzień dobry. Nie mam nowych zdjęć suczy i psa; jakoś nie możemy się z Paulą spotkać w godzinach kiedy jest "odpowiednie" światło do pstrykania; może dzisiaj się uda. Szczurzaste jeszcze raz. Quote
dreamer Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ^tam na brzusiu to plamka, nie brudne ^pstrykasz, a ja taka nie uczesana... Quote
dreamer Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 v Twiggy to największa rozrabiara ze wszystkich, Axę uznała za ciekawy plac zabaw Miłego wekeend'u! Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 paula_z napisał(a): Witaj brazowa1 w naszej galerii :cool1: Axa trafiła do Dreamer już z obciętymi uszami; skopiowanie uszu Maksia było decyzją mojego TZta; pies jest z pseudohodowli, kupiony w wieku 6 tygodni i na prezent dla mnie na urodziny - hmmm, wynika z tego, że już dawno powinien trafić do schronu lub odgryźć mi aortę :evil_lol: A tak troszkę poważniej, "świadomość dogomaniacką" osiągnęłam całkiem niedawno, bo dopiero około 2 lat temu, więc proszę nie krzyczeć na mnie za bardzo ;) :evil_lol: Witaj Pysiaczku :multi: Dzięki :lol: Witaj Paula i jej siostra :loveu: Nie ma za co dziękować ;) A Axa ze szczurkami jest niesamowita :loveu: Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Buhahaha:turn-l::turn-l::turn-l: Axa one Ci po głowie łażą:evil_lol: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/200720.jpg Quote
e.v.a Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Axa co te szczury z toba robia:evil_lol: witanko:multi: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 :multi::multi::multi:witanko w szczurkowo -pieskowym światku WITANKO:loveu::loveu::loveu: juz jestem w domeczku ....było ......................................SUPER:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='dreamer'] osz kruca bomba... AXA!! WYPLUJ SZCURKA!!!!:mad: on też ma uczucia........ HELLo... jestem TU i gdziesik jeszcze zajrze.... na NASZE BLOGASY JUTRO :evil_lol: :evil_lol: EDITa wale: doopa... jutro niedziela... czas na kościula ... a ja myślałam że poniedziałek.... :hmmmm: jak ja wytrzymam jeszcze jutro bez dogo ... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork'] HELLo... jestem TU i gdziesik jeszcze zajrze.... na NASZE BLOGASY JUTRO :evil_lol: :evil_lol: :razz:juterko czy w poniedziałeczek ;)bo ja myślałam ze dziś niedziela:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:juterko czy w poniedziałeczek ;)bo ja myślałam ze dziś niedziela:evil_lol::evil_lol::evil_lol: qrde... ja tż byłam przekonana że dziś niedziela... tak jakoś tak mi sie popierdasiło przez NASZĄ OSOBISTĄ dilerke- za dobry towar chiba :roll: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork'] EDITa wale: doopa... jutro niedziela... czas na kościula ... a ja myślałam że poniedziałek.... :hmmmm: jak ja wytrzymam jeszcze jutro bez dogo ... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....czyli pan Cezary miał rację ...jutro niedziela , bo ja mu to samo wmawiałam że jutro poniedzialek ...i szłam w zaparte:razz::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork']qrde... ja tż byłam przekonana że dziś niedziela... tak jakoś tak mi sie popierdasiło przez NASZĄ OSOBISTĄ dilerke- za dobry towar chiba :roll: :razz:no taaa a ja dziś skończylam krakersy......:diabloti: Quote
clockwork Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....czyli pan Cezary miał rację ...jutro niedziela , bo ja mu to samo wmawiałam że jutro poniedzialek ...i szłam w zaparte:razz::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tam dalej obstaje przy swoim... ALU !!!! NIGDY nie przyznawaj racji małżowinkowi :cool1: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork'] ja tam dalej obstaje przy swoim... ALU !!!! NIGDY nie przyznawaj racji małżowinkowi :cool1::cool1:toż mówię,że szłam w zaparte ...i pojszłam do kompecka ...a co tam będę z nim gadać :p......on nie musi wiedzieć żem uświadomiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ze jutro jednak niedziela:diabloti: Quote
Recommended Posts