Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
Oj,ja mam tylko nadzieje,ze obciecie psom uszu,to nie była Wasza decyzja.

A czyja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ślicznie wyglądają z takimi uszkami:loveu:
Cud, miód i orzeszki:loveu::loveu::loveu: Bardzo dobra decyzja:p

Posted

brazowa1 napisał(a):
Oj,ja mam tylko nadzieje,ze obciecie psom uszu,to nie była Wasza decyzja.

Dzień Dobry :)
A ja mam nadzieje że dożyję kiedyś takiego dnia gdy inne psy ( te z nieciętymi uszami też)będą miały tak dobrze, były tak zadbane i tak kochane i szczęśliwe właśnie jak te dwa z kopiowanymi uchami ;)
Pozdrawiam :)

Posted

[quote name='clockwork']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/150605.jpg
fantastyczna fotka ...:evil_lol:
witanko dziewczyny ....piszę ze ......Zdroju ;)

Witaj urlopowiczko bawiąca w Zdroju :multi: A ja wróciłam dopiero z grilka i piwka :grins:

[quote name='madzia i medor']:turn-l:
http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/150605.jpg
:multi: Cześć chichotko ;)

[quote name='evaxon']hehe Axa z gryzoniami jest niesamowita:loveu:
doberek:multi:
Siemka córcia :multi:

[quote name='brazowa1']Oj,ja mam tylko nadzieje,ze obciecie psom uszu,to nie była Wasza decyzja.
Witaj brazowa1 w naszej galerii :cool1: Axa trafiła do Dreamer już z obciętymi uszami; skopiowanie uszu Maksia było decyzją mojego TZta; pies jest z pseudohodowli, kupiony w wieku 6 tygodni i na prezent dla mnie na urodziny - hmmm, wynika z tego, że już dawno powinien trafić do schronu lub odgryźć mi aortę :evil_lol: A tak troszkę poważniej, "świadomość dogomaniacką" osiągnęłam całkiem niedawno, bo dopiero około 2 lat temu, więc proszę nie krzyczeć na mnie za bardzo ;)

[quote name='madzia i medor']A czyja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ślicznie wyglądają z takimi uszkami:loveu:
Cud, miód i orzeszki:loveu::loveu::loveu: Bardzo dobra decyzja:p
[quote name='evaxon']nadzieja matka głupich :grin:
:evil_lol:

[quote name='Pysia']Dzień Dobry :)
A ja mam nadzieje że dożyję kiedyś takiego dnia gdy inne psy ( te z nieciętymi uszami też)będą miały tak dobrze, były tak zadbane i tak kochane i szczęśliwe właśnie jak te dwa z kopiowanymi uchami ;)
Pozdrawiam :)
Witaj Pysiaczku :multi: Dzięki :lol:

KWM :loveu:

Posted

Dzień dobry.
Nie mam nowych zdjęć suczy i psa; jakoś nie możemy się z Paulą spotkać w godzinach kiedy jest "odpowiednie" światło do pstrykania; może dzisiaj się uda.
Szczurzaste jeszcze raz.

Posted

paula_z napisał(a):

Witaj brazowa1 w naszej galerii :cool1: Axa trafiła do Dreamer już z obciętymi uszami; skopiowanie uszu Maksia było decyzją mojego TZta; pies jest z pseudohodowli, kupiony w wieku 6 tygodni i na prezent dla mnie na urodziny - hmmm, wynika z tego, że już dawno powinien trafić do schronu lub odgryźć mi aortę :evil_lol: A tak troszkę poważniej, "świadomość dogomaniacką" osiągnęłam całkiem niedawno, bo dopiero około 2 lat temu, więc proszę nie krzyczeć na mnie za bardzo ;)

:evil_lol:

Witaj Pysiaczku :multi: Dzięki :lol:

Witaj Paula i jej siostra :loveu:
Nie ma za co dziękować ;)

A Axa ze szczurkami jest niesamowita :loveu:

Posted

:multi::multi::multi:witanko w szczurkowo -pieskowym światku
WITANKO:loveu::loveu::loveu:
juz jestem w domeczku ....było ......................................SUPER:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='dreamer']

osz kruca bomba... AXA!! WYPLUJ SZCURKA!!!!:mad: on też ma uczucia........

HELLo... jestem TU i gdziesik jeszcze zajrze.... na NASZE BLOGASY JUTRO :evil_lol: :evil_lol:

EDITa wale: doopa... jutro niedziela... czas na kościula ... a ja myślałam że poniedziałek.... :hmmmm: jak ja wytrzymam jeszcze jutro bez dogo ... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Posted

[quote name='clockwork']
HELLo... jestem TU i gdziesik jeszcze zajrze.... na NASZE BLOGASY JUTRO :evil_lol: :evil_lol:
:razz:juterko czy w poniedziałeczek ;)bo ja myślałam ze dziś niedziela:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:juterko czy w poniedziałeczek ;)bo ja myślałam ze dziś niedziela:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

qrde... ja tż byłam przekonana że dziś niedziela... tak jakoś tak mi sie popierdasiło przez NASZĄ OSOBISTĄ dilerke- za dobry towar chiba :roll:

Posted

[quote name='clockwork']
EDITa wale: doopa... jutro niedziela... czas na kościula ... a ja myślałam że poniedziałek.... :hmmmm: jak ja wytrzymam jeszcze jutro bez dogo ... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....czyli pan Cezary miał rację ...jutro niedziela , bo ja mu to samo wmawiałam że jutro poniedzialek ...i szłam w zaparte:razz::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']qrde... ja tż byłam przekonana że dziś niedziela... tak jakoś tak mi sie popierdasiło przez NASZĄ OSOBISTĄ dilerke- za dobry towar chiba :roll: :razz:no taaa a ja dziś skończylam krakersy......:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....czyli pan Cezary miał rację ...jutro niedziela , bo ja mu to samo wmawiałam że jutro poniedzialek ...i szłam w zaparte:razz::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja tam dalej obstaje przy swoim... ALU !!!! NIGDY nie przyznawaj racji małżowinkowi :cool1:

Posted

[quote name='clockwork'] ja tam dalej obstaje przy swoim... ALU !!!! NIGDY nie przyznawaj racji małżowinkowi :cool1::cool1:toż mówię,że szłam w zaparte ...i pojszłam do kompecka ...a co tam będę z nim gadać :p......on nie musi wiedzieć żem uświadomiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ze jutro jednak niedziela:diabloti: