Paula Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:hey siostry sisters , Aniu i piesy ...no szczuraski tesz Jak tam po świętojańskiej nocce;) Heloł Alu :p Teraz już lepiej ;) [quote name='madzia i medor']Paula mi macha:diabloti::diabloti::diabloti::hand: Cześć Madzia :p [quote name='evaxon']cesc mamusia:multi: Hej córcia :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:mi tes:eviltong: [quote name='madzia i medor']Nie kłam, przeca widze, że to do mnie:diabloti::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti::diabloti:do NAS łapką merdoli:eviltong: [quote name='evaxon']:grin: ale wy jestescie naiwne:grin: przeciez widac ze Paula macha i woła czesc córeczko:loveu: :grin: Witajcie wiedźminki :hand: :hand: :hand: Quote
clockwork Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Witajcie wiedźminki :hand: :hand: :hand: a teraz ty machasz tu mi do mnie czy tu mi do nich??? w razie czego ja zamaczam tu ju do ciebie :hand: :hand: :hand: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti::diabloti:do NAS łapką merdoli:eviltong: Niech Ci będzie:roll::roll::diabloti: [quote name='evaxon']:grin: ale wy jestescie naiwne:grin: przeciez widac ze Paula macha i woła czesc córeczko:loveu: Dlaczego się tak oszukujesz:-(:diabloti::diabloti: [quote name='clockwork']a teraz ty machasz tu mi do mnie czy tu mi do nich??? w razie czego ja zamaczam tu ju do ciebie :hand: :hand: :hand: Machała do mnie:diabloti: Ale jak cesz to ja Ci pomacham:hand::diabloti: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Paula DO NAS macha:loveu::loveu::loveu: :hand::hand::hand: Quote
Paula Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='clockwork']a teraz ty machasz tu mi do mnie czy tu mi do nich??? w razie czego ja zamaczam tu ju do ciebie :hand: :hand: :hand: ;) Machałam tu ju du ju i tu ju du nich: [quote name='madzia i medor']Machała do mnie:diabloti: Ale jak cesz to ja Ci pomacham:hand::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Paula DO NAS macha:loveu::loveu::loveu: :hand::hand::hand: Maksiowi zrobiła się jakaś gulka na udzie wielkości fasolki :placz: Jutro znowu do weta :angryy: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 paula_z napisał(a):;) Machałam tu ju du ju i tu ju du nich: Maksiowi zrobiła się jakaś gulka na udzie wielkości fasolki :placz: Jutro znowu do weta :angryy: O żesz cholera... :kciuki: Quote
Paula Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 madzia i medor napisał(a):O żesz cholera... :kciuki: Dzięki :loveu: Ala kazała dać mu wapno, ale zostało mi jeszcze tylko na rano :roll: Po pracy pójdziemy do weta. bonita napisał(a):Witanko :) Może coś go ugryzło? Witaj :lol: Mam nadzieję, bo wyskoczyło mu po spacerze, rano tego nie miał :roll: Quote
bonita Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Właśnie, wapno będze dobre, Moja sister się zna :) Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='bonita']Właśnie, wapno będze dobre, Moja sister się zna :);)bo Alicja to stary wyga:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Mojej Szelmie jak wlezie kleszcz to od razu wiem bo się robią takie gule....I co z tego że kleszcz od Advantixu usycha i odpada zaraz jak gula pozostaje przez kilka dni :angryy: Ale to nic poważnego ;) Pewnie Maxiu tez tak ma :) Quote
Paula Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Dzięki Pysiu :loveu: Na razie poobserwuję tę gulkę, nie jest cieplejsza, nie rośnie, nie widzę dobrze, ale chyba jest w kolorze skóry, zobaczymy ... :roll: Quote
bonita Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 A tak z innej beczki, dogo Wam też tak muli:motz: :p ? Quote
Paula Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 bonita napisał(a):A tak z innej beczki, dogo Wam też tak muli:motz: :p ? Też :angryy: Ślimaczy się jak żółw ;) Quote
bonita Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 paula_z napisał(a):Też :angryy: Ślimaczy się jak żółw ;) No t o dobrze że nie tylko mi:diabloti: :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 paula_z napisał(a):;) Machałam tu ju du ju i tu ju du nich: Maksiowi zrobiła się jakaś gulka na udzie wielkości fasolki :placz: Jutro znowu do weta :angryy: nosz kurde... czy ten Max sie nudzi?? czy testuje twoja cierpliwosc i pojemnosc portwela??? czy co on odpierdziela??? poszczuj go mna... moze da se spokoj.... Quote
Paula Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 bonita napisał(a):No t o dobrze że nie tylko mi:diabloti: :evil_lol: Niewielkie to pocieszenie, ale zawsze ;) :diabloti: clockwork napisał(a):nosz kurde... czy ten Max sie nudzi?? czy testuje twoja cierpliwosc i pojemnosc portwela??? czy co on odpierdziela??? poszczuj go mna... moze da se spokoj.... Taa, chyba sobie myśli, że za mało wrażeń mi dostarcza ;) Powiedziałam mu: "Słyszysz" to się głupecek zaczął za muchą rozglądać :grin: :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 paula_z napisał(a):Taa, chyba sobie myśli, że za mało wrażeń mi dostarcza ;) Powiedziałam mu: "Słyszysz" to się głupecek zaczął za muchą rozglądać :grin: :evil_lol: szukal tej co to mnie tak nawiedza?? co nie dala mi spac w domu i teraz tu mi bzyka.... czy czemu sobie mnie skojarzyl z mucha... ide sie umyc bo muchi do mnie lgnom :diabloti: Quote
clockwork Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 bonita napisał(a):A tak z innej beczki, dogo Wam też tak muli:motz: :p ? tja... ja mam dogo zamulone jak stuletni staw.... ide z kompka bo moja cierpliwosc sie konczy Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Paula , napewno w trawce cos dziabnęło chłopaczka ...będzie oki ...cioteczka Alicja czuwa;)... Quote
e.v.a Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 paula_z napisał(a): Maksiowi zrobiła się jakaś gulka na udzie wielkości fasolki :placz: Jutro znowu do weta :angryy: :shake: ło boze z Tym Maxiem co chwila cos:shake: bidula malusia:shake: wymiziaj go od siostrzyczki:loveu: Quote
Paula Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='clockwork']szukal tej co to mnie tak nawiedza?? co nie dala mi spac w domu i teraz tu mi bzyka.... czy czemu sobie mnie skojarzyl z mucha... ide sie umyc bo muchi do mnie lgnom :diabloti: :grin: Może skojarzył z bzykaniem ;) :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']Paula , napewno w trawce cos dziabnęło chłopaczka ...będzie oki ...cioteczka Alicja czuwa;)... Dzięki Alu za rady :loveu: Chyba jednak go coś dziabło, bo robiłam mu okład z altacetu i nie mogłam tej gulki znaleźć, już prawie zeszła :lol: Wiem, panikarka jestem :oops: [quote name='evaxon']:shake: ło boze z Tym Maxiem co chwila cos:shake: bidula malusia:shake: wymiziaj go od siostrzyczki:loveu: :loveu: Wymiziam go jutro, bo już ma mnie chyba dość na dzisiaj :roll: Dobranoc :bye: Macham do wszystkich :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ooo i nadrobiłam, i nawet szybko mi poszło:diabloti: a gdzie są uchi..............maksiego???? obciełaś?? i nic mu nie zostawiaś???:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 paula_z napisał(a): Dobranoc :bye: Macham do wszystkich :evil_lol: :loveu::loveu::hand::diabloti: Quote
Recommended Posts