Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:hey siostry sisters , Aniu i piesy ...no szczuraski tesz

Jak tam po świętojańskiej nocce;)

Heloł Alu :p

Teraz już lepiej ;)

[quote name='madzia i medor']Paula mi macha:diabloti::diabloti::diabloti::hand:
Cześć Madzia :p

[quote name='evaxon']cesc mamusia:multi:
Hej córcia :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:mi tes:eviltong:
[quote name='madzia i medor']Nie kłam, przeca widze, że to do mnie:diabloti::diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti::diabloti:do NAS łapką merdoli:eviltong:
[quote name='evaxon']:grin: ale wy jestescie naiwne:grin:
przeciez widac ze Paula macha i woła czesc córeczko:loveu:
:grin:

Witajcie wiedźminki :hand: :hand: :hand:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti::diabloti:do NAS łapką merdoli:eviltong:
Niech Ci będzie:roll::roll::diabloti:
[quote name='evaxon']:grin: ale wy jestescie naiwne:grin:
przeciez widac ze Paula macha i woła czesc córeczko:loveu:
Dlaczego się tak oszukujesz:-(:diabloti::diabloti:
[quote name='clockwork']a teraz ty machasz tu mi do mnie czy tu mi do nich???

w razie czego ja zamaczam tu ju do ciebie :hand: :hand: :hand:
Machała do mnie:diabloti: Ale jak cesz to ja Ci pomacham:hand::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']a teraz ty machasz tu mi do mnie czy tu mi do nich???
w razie czego ja zamaczam tu ju do ciebie :hand: :hand: :hand:
;) Machałam tu ju du ju i tu ju du nich:
[quote name='madzia i medor']Machała do mnie:diabloti: Ale jak cesz to ja Ci pomacham:hand::diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Paula DO NAS macha:loveu::loveu::loveu:
:hand::hand::hand:

Maksiowi zrobiła się jakaś gulka na udzie wielkości fasolki :placz: Jutro znowu do weta :angryy:

Posted

paula_z napisał(a):

Maksiowi zrobiła się jakaś gulka na udzie wielkości fasolki :placz: Jutro znowu do weta :angryy:

O żesz cholera... :kciuki:

Posted

madzia i medor napisał(a):
O żesz cholera... :kciuki:

Dzięki :loveu: Ala kazała dać mu wapno, ale zostało mi jeszcze tylko na rano :roll: Po pracy pójdziemy do weta.

bonita napisał(a):
Witanko :)
Może coś go ugryzło?

Witaj :lol:
Mam nadzieję, bo wyskoczyło mu po spacerze, rano tego nie miał :roll:

Posted

Mojej Szelmie jak wlezie kleszcz to od razu wiem bo się robią takie gule....I co z tego że kleszcz od Advantixu usycha i odpada zaraz jak gula pozostaje przez kilka dni :angryy: Ale to nic poważnego ;) Pewnie Maxiu tez tak ma :)

Posted

Dzięki Pysiu :loveu: Na razie poobserwuję tę gulkę, nie jest cieplejsza, nie rośnie, nie widzę dobrze, ale chyba jest w kolorze skóry, zobaczymy ... :roll:

Posted

paula_z napisał(a):

nosz kurde... czy ten Max sie nudzi?? czy testuje twoja cierpliwosc i pojemnosc portwela??? czy co on odpierdziela??? poszczuj go mna... moze da se spokoj....

Posted

bonita napisał(a):
No t o dobrze że nie tylko mi:diabloti: :evil_lol:

Niewielkie to pocieszenie, ale zawsze ;) :diabloti:

clockwork napisał(a):
nosz kurde... czy ten Max sie nudzi?? czy testuje twoja cierpliwosc i pojemnosc portwela??? czy co on odpierdziela??? poszczuj go mna... moze da se spokoj....

Taa, chyba sobie myśli, że za mało wrażeń mi dostarcza ;)
Powiedziałam mu: "Słyszysz" to się głupecek zaczął za muchą rozglądać :grin: :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Taa, chyba sobie myśli, że za mało wrażeń mi dostarcza ;)
Powiedziałam mu: "Słyszysz" to się głupecek zaczął za muchą rozglądać :grin: :evil_lol:

szukal tej co to mnie tak nawiedza?? co nie dala mi spac w domu i teraz tu mi bzyka.... czy czemu sobie mnie skojarzyl z mucha... ide sie umyc bo muchi do mnie lgnom :diabloti:

Posted

paula_z napisał(a):

:shake: ło boze z Tym Maxiem co chwila cos:shake: bidula malusia:shake: wymiziaj go od siostrzyczki:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']szukal tej co to mnie tak nawiedza?? co nie dala mi spac w domu i teraz tu mi bzyka.... czy czemu sobie mnie skojarzyl z mucha... ide sie umyc bo muchi do mnie lgnom :diabloti:
:grin: Może skojarzył z bzykaniem ;) :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']Paula , napewno w trawce cos dziabnęło chłopaczka ...będzie oki ...cioteczka Alicja czuwa;)...
Dzięki Alu za rady :loveu: Chyba jednak go coś dziabło, bo robiłam mu okład z altacetu i nie mogłam tej gulki znaleźć, już prawie zeszła :lol: Wiem, panikarka jestem :oops:

[quote name='evaxon']:shake: ło boze z Tym Maxiem co chwila cos:shake: bidula malusia:shake: wymiziaj go od siostrzyczki:loveu:
:loveu: Wymiziam go jutro, bo już ma mnie chyba dość na dzisiaj :roll:

Dobranoc :bye: Macham do wszystkich :evil_lol:

Posted

ooo
i nadrobiłam, i nawet szybko mi poszło:diabloti:

a gdzie są uchi..............maksiego????

obciełaś?? i nic mu nie zostawiaś???:diabloti::diabloti::diabloti: