Cajus JB Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 I ja jestem. Bardzo dziękuję za zaproszenie do Gasparka. Znajdziemy Mu wspólnie dom. Quote
obraczus87 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Maluszek potrzebuje deklaracji stałych :( Quote
ketunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jestem i ja. Dorzucę jednorazowo coś Gasparkowi. Bjutko przypomnij proszę. Quote
Cajus JB Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dopiero wieczorem mogę zrobić banerek. Chciałbym też wrócić do robienia ogłoszeń. Niech Gasparek będzie tym, na którym zacięcie mi minie. Poproszę o namiary do ogłoszeń. Jutro będą. Quote
obraczus87 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='ketunia']Jestem i ja. Dorzucę jednorazowo coś Gasparkowi. Bjutko przypomnij proszę.[/QUOTE] Dziekuje KETUNIO za przybycie :) i wszystkim innym rowniez dziekuje!!!! Quote
mysza 1 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 I ja przyszłam. Macie jakiś hotel na myśli? Ile trzeba uzbierać? Czy można porozmawiać ze schroniskiem żeby mieć pewność, że zdążymy z pomocą? Ja już nie mam skąd brać kasy :( Quote
obraczus87 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='mysza 1']I ja przyszłam. Macie jakiś hotel na myśli? Ile trzeba uzbierać? Czy można porozmawiać ze schroniskiem żeby mieć pewność, że zdążymy z pomocą? Ja już nie mam skąd brać kasy :([/QUOTE] Hotelik nie problem. Jest miejsce w zaufanym Hotelu w Przebieczanach za 350zł miesiecznie... tylko oczywiscie wiadomo, kasy brak, a za darmo nikt jej nie daje :( Quote
wiq Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 biedny staruszek :( niestety deklaracji dorzucić nie mogę, chyba, że któryś z "moich" (Fiona, Niko) znajdzie dom... :( Quote
anawa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Trzeba zrobić pospolite ruszenie. Zawiadamiajcie, kogo się da. Ten pies musi być znany wszystkim na Dogo :) Quote
obraczus87 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='anawa']Trzeba zrobić pospolite ruszenie. Zawiadamiajcie, kogo się da. Ten pies musi być znany wszystkim na Dogo :)[/QUOTE] zawiadomiłam kilkanaście osób, ale ostatnio wiele psów potrzebuje szczególnej pomocy ehh Quote
halbina Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 no to ja zadeklaruję stałą... ale tylko 10 zł. miesięcznie... Quote
Mysia_ Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='mysza 1']I ja przyszłam. Macie jakiś hotel na myśli? Ile trzeba uzbierać? Czy można porozmawiać ze schroniskiem żeby mieć pewność, że zdążymy z pomocą? Ja już nie mam skąd brać kasy :([/QUOTE] Jeśli chodzi o schronisko to pracuję w nim... Już przedstawiam na czym konkretnie polega problem. Gaspar zamknięty w boksie popada w depresję, chudnie w oczach, jest otłumaniony, warczy na pracowników - wszystko ze stresu, gdyż pewnie dotychczas żył na otwartym terenie, najprawdopodobniej pilnował, a teraz kiedy zestarzał się i stracił wzrok stał się po prostu nie potrzebnym przedmiotem. Niestety nie mogę Gaspara dać na żaden stały wybieg do innych psiaków, bo one wyczują jego słabość i go rozszarpią, zresztą na dzień dzisiejszy nie mam miejsca na wybiegach. Jednak w boksie było z Gasparam tak źle, że teraz cały czas jest na wybiegu wymiennym, czyli na takim wybiegu gdzie co godzine powinny biegać wszystkie boksy z prawej strony drugiego pawilonu po koleji.. Od kiedy Gaspar tam mieszka psy nauczone, że codziennie przez godzinkę mogą pobiegać nie mają tej możliwości... Narasta frustracja, dochodzi do pogryzień, chociaż psiaki życją z sobą latami i są w boksach dobierane do siebie na prawde bardzo starannie :-( W schronisku mamy potworne przepełnienie, psy mieszkają w gabinecie lekarskim, w ubikacji, w łazience, w kuchni, w kociej kwarantannie, a w budynku administracyjnym jest ich koło 30! Każdy pies zasługę na swoją szansę, ale po prostu nie możemy pozwolić na to, żeby inne psiaki cierpiały :-( On musi opuścić schronisko jak najszybciej. Tak bardzo bym chciała, żeby mu się udało... To cholernie niesprawiedliwe, że pies, który całe swoje życie służył człowiekowi ląduje w schronisku. Quote
bela51 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='bela51']:placz:O , Jezu... Jak nie przestane tu zaglądac to wpadne w głęboka depresję.[/QUOTE] Na pewno bede musiała cos dorzucic, chociaż jeszcze nie wiem ile i skąd. Quote
Bjuta Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='mysza 1']I ja przyszłam. Macie jakiś hotel na myśli? Ile trzeba uzbierać? Czy można porozmawiać ze schroniskiem żeby mieć pewność, że zdążymy z pomocą? Ja już nie mam skąd brać kasy :([/QUOTE] Jak pisała Anawa - mamy bardzo dobry hotelik w Przebieczanach - 350 zł/miesiąc Ze schroniska jest Mysia - ona nam Gaspara przypilnuje! [quote name='wiq']biedny staruszek :( niestety deklaracji dorzucić nie mogę, chyba, że któryś z "moich" (Fiona, Niko) znajdzie dom... :([/QUOTE] Obecność i pomysły są na wagę złota! [quote name='anawa']Trzeba zrobić pospolite ruszenie. Zawiadamiajcie, kogo się da. Ten pies musi być znany wszystkim na Dogo :)[/QUOTE] [quote name='obraczus87']zawiadomiłam kilkanaście osób, ale ostatnio wiele psów potrzebuje szczególnej pomocy ehh[/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję!!! Quote
Bjuta Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Zanim odpisałam - już się pojawiły nowe wpisy. DZIĘKUJĘ!!!!! DEKLARCJE STAŁE potrzeba 350 10 - Halbina:loveu: 10 - Bjuta brakuje 330 Quote
Bjuta Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='Cajus JB']Dopiero wieczorem mogę zrobić banerek. Chciałbym też wrócić do robienia ogłoszeń. Niech Gasparek będzie tym, na którym zacięcie mi minie. Poproszę o namiary do ogłoszeń. Jutro będą.[/QUOTE] Już wklejam w pierwszy post - jakoś zapomniałam sierota. Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Bjuta przyszlam, ale jestem obdeklarowana ........... Quote
Cantadorra Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Bjutka, warto szukac pomocy dla niego. Jak zwykle problemem jest kasa. To duzy problem. Uważam, że trzeba go szybko wyciągnąć i jak najwięcej ogłaszać, ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać. Deklaruje mała kwote 20 zł miesiecznie. Quote
anawa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Szarotka']Bjuta przyszlam, ale jestem obdeklarowana ...........[/QUOTE] Dobrze, że przyszłaś.............. Goła ale wesoła...........Pomóż ściagać ludzi........... Quote
Bjuta Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='Szarotka']Bjuta przyszlam, ale jestem obdeklarowana ...........[/QUOTE] Ale nie chodzi o deklaracje! Obecność, pomysły, energia, dobry banerek, ogłoszenia - to wszystko się liczy! (A Tamarka mi się zgubiła). [quote name='Cantadorra']Bjutka, warto szukac pomocy dla niego. Jak zwykle problemem jest kasa. To duzy problem. Uważam, że trzeba go szybko wyciągnąć i jak najwięcej ogłaszać, ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać. Deklaruje mała kwote 20 zł miesiecznie.[/QUOTE] Dziękuję bardzo!! Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jak sie troche ogarne to bede pomyslowa :):) Tu jest watek Tamarki: brakuje jej 140 zl a ja juz nie mam skad ugryzc :(:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/182992-A-YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie-BRAKUJE-140ZA-NA-hotelik[/url] Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='anawa']Dobrze, że przyszłaś.............. Goła ale wesoła...........Pomóż ściagać ludzi...........[/QUOTE] Chyba musimy zaczac uzywac sily :):) bo na Tamarke wyslalam wczoraj co najmniej 50 pw i malo co przyszlo nie mowiac o pieniadzch. Bedziemy lac :):) Quote
anawa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Szarotka']Chyba musimy zaczac uzywac sily :):) bo na Tamarke wyslalam wczoraj co najmniej 50 pw i malo co przyszlo nie mowiac o pieniadzch. Bedziemy lac :):)[/QUOTE] Szarlotka :evil_lol:........... Ty i przemoc? Przyszło dużo ludzi a bedzie jeszcze więcej.............. Raczej jakiś bank przydałoby się obrobić - dla szczytnego celu.....:diabloti: Quote
mysza 1 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 A nie można dac Gaspara do jadnego z pomieszczeń, o których Mysia pisze? Bo z drugiej strony żal tych innych psiaków, które nie mogą wyjśc i dostają szału. Musimy mu pomóc, dorzucę 30 zł miesięcznie. Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='anawa'][B]Szarlotka [/B]:evil_lol:........... Ty i przemoc? Przyszło dużo ludzi a bedzie jeszcze więcej.............. Raczej jakiś bank przydałoby się obrobić - dla szczytnego celu.....:diabloti:[/QUOTE] Anawa i Ty tez ?? to juz 3 osoba przerabia moja kotka -Szarotke na jabczana szarlotke:-o:-o:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts