Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też bardzo się cieszę, że Gasparek znalazł się w takim miejscu i w tak doborowym towarzystwie. Ciałko zaokrągli mu się na pewno. Potrzeba tylko trochę czasu. A Topika nie poznałam ! Zmienił się całkowicie ! To nie ten sam pies, którego poznałam na wątku. Jak dobrze, że są takie miejsca na ziemi.

Posted

Fantastyczna akcja ! tak sie ciesze ze Psiak uciekl od igly . No i ten domek zainteresowany Gasparkiem.:multi::multi::multi::multi::multi:

Bjutka jak zawsze -Niezastapiona ! :loveu:

Posted

dzień dobry kochany Gasparku :)
ciekawe jak ci minęła pierwsza noc w nowym otoczeniu ;)
mam nadzieję, że nie sprawiasz tam żadnych problemów :)

Trzymam kicuki, żeby ta Pani co odpowiedziała na ogłoszenie Gasparka była konkretna, żeby miała fajną propozycję domku dla Gasparka i żeby w ogóle się wszystko fajnie ułożyło z tym domkiem :)

Posted

[quote name='aanka']Bjuta , podaj mi na PW nr. konta , Witaj śliczny !!!.[/QUOTE]
Bjutka chyba jest chwilowo nieobecna, zdaje się gdzięś wyfrunęla, korzystając z okazji, że chmura wulkaniczna sie rozwiała.
Nie wiem, kto ja godnie zastępuje. Ale mysle, że niedługo wróci do nas.

Posted

Cześc Gasparku :)
Ciekawe jak się czujesz w hoteliku, czy już się tak na dobre zaaklimatyzowałeś, czy nie sprawiasz żadnych problemów...
Mam nadzieję, że wszystko u ciebie dobrze :)

Posted

To dobre wiesci. Biedny Gasparek pewnie ma stresa bo ciagle jest w nowch miejscach i sytuacjach. Od teraz juz bedzie dobrze.:)

[B]Kto jeszcze potrzebuje numer konta prosze KRZYCZEC ![/B]