Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

O qrcze...już dzwonię - może bedziemy mogli jakos pomoc :/

Edit: rozmawiałam z Kasią i powoli wszystko wraca do normy.
Najważniejsze, że woda nie dotarła bezpośrednio do domu Kasi.

Jeśli chodzi o Saszkę to mam nie dobrych wieści. Guz nadal rosnie i już osiągnął rozmiary większe niż przed operacją... :/

Edited by fiorsteinbock
  • Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock'](...)
Jeśli chodzi o Saszkę to mam nie dobrych wieści. [B]Guz nadal rosnie i już osiągnął rozmiary większe niż przed operacją...[/B] :/[/QUOTE]
to jakaś masakra :( :( :(

jeszcze jedna cioteczka dokonała wpłaty (ze sporą nadpłatą :Rose:) za fant zakupiony na bazarku, więc dodatkowe 16 zł zasili konto Saszeńki :)

Posted

Wpłata od brzośki już zaksięggowana! Bardzo serdecznie dziękuję i zapisuję.
Mari23 przelała 150zł - cegiełki z allegro. Jest jeszcze jedna wpłata, na którą czekamy i wtedy całość zapiszę na koncie.

Cioteczki, nic chyba nei możemy zrobić.
Najwazniejsze, że do tej pory je i zachowuje się normalnie. Nie wygląda na to aby ją bolał :(

Posted

Qrcze, troche zaniedbałam rozliczenie - wszystkie lipcowe wpłaty:
02.07 - Bartosz Z. - 30zł
03.07 - wikarek - 60zł (dekl. do końca roku)
03.07 - na leczenie od wikarek - 40zł
03.07 - brzośka - 10zł
04.07 - Jadwiga J - 50zł
11.07 - brzośka bazarek - 16zł

Cioteczka wikarek wpłacała 40zł na leczenie, wiec przelałam tę kwotę do Kasi i ona kupi na miejscu Omegi. Tak bedzie najszybciej i najtaniej, ominiemy Pocztę :/

Posted

[quote name='fiorsteinbock'] Cioteczki, nic chyba nei możemy zrobić.
Najwazniejsze, że do tej pory je i zachowuje się normalnie. Nie wygląda na to aby ją bolał :([/QUOTE]
I oby jak najdłużej tak zostało.

Posted

Przepraszam ,ze zasmiecam watek kochanej Saszuni ,ale dumamy nad pomoca temu onkowi .Wejdziecie?Malutko nas tam ,pomoc pilnie potrzebna

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229363-Cezar-starszy-ONek-potrzebuje-ratunku!!-Fundusze-na-transport-i-leczenie-!-DS[/url]!

Posted

Cioteczki, Stowarzyszenie Animals przelało całość za cegielki + nadwyżka, za, która serdecznie dziękujemy!!!
Saszka dostała łącznie 200zł :)

Mysle, że na razie bez zmian - inaczej Kasia by alarmowała. Brak wieści to dobre wieści.

Posted

[quote name='Cantadorra']Nieustannie życzę Saszce, żeby to świństwo jak najmniej jej przeszkadzało i aby nigdy nie bolało. Saszko, trzymaj się dzielnie dziewczynko.[/QUOTE]

Dołącze się do tych życzeń !!!!!!!! Saszeńko dużo dużo zdrówka i jak najmniej bólu!!!!!!!!

Posted (edited)

Cioteczki, przelałam za kolejny miesiac pobytu. Dziękuję wszystkim za darowizny, dzięki nim nie musimy sie martwić o spokój Saszki :)
Kikou przesłała mi r-ek za zakup omegi oraz lnu:

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/35/p1070300c.jpg/"][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/9213/p1070300c.jpg[/IMG][/URL]

Edited by fiorsteinbock
Posted

guzior jest obecny i wielki niestety... ale sama niunia jest pogodna i dzielna jak to ona... ostatnio jest unas nowy piesio - duży jak Saszunia.... i najbardziej ją lubi ze wszystkich... ciągle za nią biega, troszke zagląda jej "pod spodniczke", a troche zacheca ją do zabawy... także dziewuszka nie ma czasu myśleć o chorobie... ;)

...no i Saszunia ciągle jeszcze poluje z Franczeską... już nie tylko na myszki .ale nawet na kreciki, jaszczurki i ptaszki.... znaczy Franczeska biega np. po drzewie i goni ptaszki... a Saszeńka czeka pod drzewkiem czy coś spadnie.... ja nawet nie chcę patrzeć... ale kumpelki 3kilowa z 35kilową mają z tego wyraźną uciechę...

Posted

[quote name='kikou']guzior jest obecny i wielki niestety... ale sama niunia jest pogodna i dzielna jak to ona... ostatnio jest unas nowy piesio - duży jak Saszunia.... i najbardziej ją lubi ze wszystkich... ciągle za nią biega, troszke zagląda jej "pod spodniczke", a troche zacheca ją do zabawy... także dziewuszka nie ma czasu myśleć o chorobie... ;)

...no i Saszunia ciągle jeszcze poluje z Franczeską... już nie tylko na myszki .ale nawet na kreciki, jaszczurki i ptaszki.... znaczy Franczeska biega np. po drzewie i goni ptaszki... a Saszeńka czeka pod drzewkiem czy coś spadnie.... ja nawet nie chcę patrzeć... ale kumpelki 3kilowa z 35kilową mają z tego wyraźną uciechę...[/QUOTE]

Dziekujemy Kasiu za dobre wiesci:)

Posted

Zagladam do Saszenki z bolącym sercem.:-(
Nie ukrywam, ze wiazałam wielkie nadzieje z tą operacją guza, a nawet Was namawialam.
Po prostu mialam pozytywne doswiadczenia z moja poprzednia sunią... a teraz tak mi przykro, ze Saszence błyskawicznie odroslo to swinstwo:-(

Posted

Spróbować ponownie operacji?
Wydaje mi sie, że to juz za duże obciążenie dla Niej. Ja nie chce kolejny raz aby przechodziła przez to, długa droga do Wrocławia, narkoza a potem ponowny rozrost guza.
Pani Teresa nie pisała nic ws. Saszki.