Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Saszka czuje się dobrze, czas rekonwalescencji przebiega bardzo dobrze.

Cieszę się:)
Agdanek niestety odszedł dzisiaj za TM :(

Posted

Dodam jeszcze odnosnie kondycji Saszki, że dziewczyna jest bardzo silna i dzielna. Lisio biega ze szczeniorami np. za piłeczka ale czasem nie daje rady, wiec wówczas Saszka dostojnie podbiegnie i weźmie sobie.

qrcze, chyba cos pomieszałam - albo za piłką pobiegnie albo za szczeniorkami :/

Posted

http://allegro.pl/show_item.php?item=2391413525

Proponowałabym jednak żeby dogomaniacy NIE KUPOWALI cegiełek.
Dlaczego? Ponieważ od każdej aukcji musimy zapłacić prowizję - niby niewiele bo tylko 5% ale przy 200 cegiełkach to już się robi 50 zł, a to wcale nie jest mała kwota. Jeżeli wpłacicie swoje pieniądze bezpośrednio na konto, to dla psiaka będzie przeznaczona cała wpłacona przez was kwota, a jeśli kupicie cegiełki, to część tej kwoty zgarnie allegro. Zostawmy allegrowe cegiełki dla tych, którzy nie są na dogomanii - oni nie mają innej drogi pomocy. Albo róbcie tak jak to robią niektórzy wpłacający - kupują 1 cegiełkę ale wpisują wysoką kwotę w koszty przesyłki.

Posted

Cioteczki, wpłyneły wpłaty od:
30.05 - fiorsteinbock - 50zł
01.06 - Bartosz Z. - 30zł
04.06 - Jadwiga J. - 50zł
04.06 - brzośka - 10zł

Serdecznie dziękuję! Te pieniadze przeznaczamy na opłate dt, aby Saszka nie została bez dachu nad głową a osobno będziemy spłacać operację. Może być takie rozwiązanie?

Posted

Saszenka ma sie nieźle, chyba już nawet nie pamięta że jej doktorzy w buziaku grzebali,
ładnie je i jest bardzo pogodna... jak to zawsze nasza słodzinka...
PAMIETAM O FOTKACH! ale ostatnie dni u nas tylko leje, tylko troche obeschnie błocko na podworku to sie obfotografujemy

Posted

kikou napisał(a):
Saszenka ma sie nieźle, chyba już nawet nie pamięta że jej doktorzy w buziaku grzebali,
ładnie je i jest bardzo pogodna... jak to zawsze nasza słodzinka...
PAMIETAM O FOTKACH! ale ostatnie dni u nas tylko leje, tylko troche obeschnie błocko na podworku to sie obfotografujemy

Pozdrowienia dla Ciebie Kasiu i Saszenki:)

Posted

Kasiu, fotki prześlij mi na @ w oryginalnym rozmiarze. Przesle do Selengi a potem zmniejsze i dopiero na watek.
U nas również pogoda do kitu i sesja u michelle04 z podobnych powodów odwołana.

Saszka kolejny raz udowadnia nam jak wspaniałym jest psem. Potrafi walczyc z każdymi przeciwnościami losu! z godnościa stawia czoła!

eh, od niej to i ludzie powinni sie uczyc:)

Posted

widze, ze Edytka nie dodała wspólnych fotek naszej księżniczki na wątek....
to pewnie oznacza dla mnie, ze mam dziewczynce jeszcze solo jakies portrety "strzelić" :razz:... a juz miałam nadzieje, że narazie wystarczy foteczek... ;)

Posted

ale tak w ogóle to martwie sie jak cholera.....
minął dopiero miesiąc od zabiegu...a to paskudztwo w buziaku powieksza sie, już jest znowu na tyle duże duże że zdarza sie że Saszka dziubnie "toto" sobie ząbkiem i rozkrwawi....