Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, to bazarek dla Saszki i dla Leo. Prosze zagladajcie, moze cos kupicie, jesli nie to chociaż prosze o podnoszenie

[url]http://www.dogomania.pl/threads/190328-Bizuteria-i-ciuszki-na-bardzo-chor%C4%85-Saszke-i-Wieluniaka-Leo-do-13-sierpnia-br.?p=15133680#post15133680[/url]

Posted

[quote name='mikoada']Przelałam dzisiaj 20 zł, niestety tylko tyle :( 10 zł deklaracja stała za sierpień i 10 zł dodatkowo.[/QUOTE]

Dziękujemy Cioteczko :loveu:

Posted

[quote name='MagdaNS']Przypominam że Skarpeta im. Talcott przyznała dla Suni 100 zł pomocy jednorazowej dopłaty, ale czekam na pw na dane do przelewu.[/QUOTE]

Dziękujemy :) :) :)

Cioteczko dane do wpłaty są jak w pierwszym poście - już podaję :
Joanna Sieradzka
52 1240 1978 1111 0010 2995 3171 :)

Posted

Mam pytanie, ile jeszcze brakuje deklaracji miesięcznych dla Saszki? Rozumiem, że kwota z pierwszej strony to dług za sierpień. Będę próbowała coś pokombinować.

Posted

[quote name='julka1']Mam pytanie, ile jeszcze brakuje deklaracji miesięcznych dla Saszki? Rozumiem, że kwota z pierwszej strony to dług za sierpień. Będę próbowała coś pokombinować.[/QUOTE]
chyba brakuje okolo 150zl

Posted

[quote name='ewa36']Dziękujemy :) :) :)

Cioteczko dane do wpłaty są jak w pierwszym poście - już podaję :
Joanna Sieradzka
52 1240 1978 1111 0010 2995 3171 :)[/QUOTE]
OK, dzięki, po południu zrobię przelew, jak dojdzie to proszę o potwierdzenie na wątku Skarpety im.Talcott

Posted

[quote name='julka1']Mam pytanie, ile jeszcze brakuje deklaracji miesięcznych dla Saszki? Rozumiem, że kwota z pierwszej strony to dług za sierpień. Będę próbowała coś pokombinować.[/QUOTE]

Stalych deklaracji mamy 140zł.
[B]Przy okazji dziekujemy za wsparcie ze skarpety im. Talcott [/B]:)

Posted

Moim marzeniem jest, żebyśmy w Polsce dożyli takich czasów, ze u nas, tak jak np. w USA, zwierzęta, a zwłaszcza psy, mają zapewnioną opiekę całkowitą, w tym paliatywną, od państwa. Ostatnio oglądałam na Nat Geo program "Miasto psów", tam wszystkim psom zapewniają opiekę tak długo, jak tylko to jest możliwe, a zdrowe psy idą do adopcji i w ciągu kilku-kilkunastu tygodni maja nowe domy. Dwoje ludzi pracuje tylko nad tym, żeby szukać domów dla psiaków. Z jakimś psiakiem pracowali 10 lat, żeby przestał być agresywny i po tych 10 latach wreszcie zaczęli mu szukać domu. A u nas... ech, szkoda gadać, dobrze że ciotek dogo nie brakuje i jest coraz więcej.

Posted

chyba niedozyjemy takich czasow,np,jak byla likwidow umieralnia w Ligocie,to byl taki pies,uznany jakko agresywny,nie doulozenia,itd,innymi slowy czekal do uspienia,ale trafil do fund z Niemiec,i....po jakims czasie szkolen,pracy fachowcow pies pracuje w.....DOGOTERAPII!!!z dziecmi,to o czym tu mowic w tym kraju,,,

Posted

[quote name='fiorsteinbock']I podobnie jak bylo z Rockym, brak wieści od Kikou to byly dla nas dobre wiesci, to znaczy, ze jeszcze zyl :(
Saszko, moge byc z Toba tylko myslami![/QUOTE]

...nie mów tak Edytko bo mi smutno....
pisze przecież cały czas jaka Saszunia jest kochana i wspaniała.... ale i o tym smutnym muszę Was przecież informować...

nawet wczoraj przywiozłam z kliniki zoperowaną maleńką jamniczke i oczywiście Sasza zagląda mi tam w to zawiniątko i liże chociaż kocyk, taka słodka dziewuszka z niej... naprawde wyjątkowa sunia....

Posted

[quote name='kikou']...nie mów tak Edytko bo mi smutno....
pisze przecież cały czas jaka Saszunia jest kochana i wspaniała.... ale i o tym smutnym muszę Was przecież informować...

nawet wczoraj przywiozłam z kliniki zoperowaną maleńką jamniczke i oczywiście Sasza zagląda mi tam w to zawiniątko i liże chociaż kocyk, taka słodka dziewuszka z niej... naprawde wyjątkowa sunia....[/QUOTE]

Kikou, zle zrozumialas mojego posta. Chodzilo mi tylko o to, ze spokojniejsza jestem jak nic nie piszesz, wtedy wiem, ze wszystko u was w porzadku. Czasem jak widze twoj nick to boje sie czytac. Wiem jak Ona jest cudowna, ile wnosi usmiechu w nasze zycie - Ty masz ją na codzien, jestes z nia zwiazana - podziwiam Ciebie za to, ze masz sile i odwage zajmowac sie nimi do momentu kiedy przechodza za TM. Wyobrazam sobie jakie emocje towarzysza temu, bol, placz... Jestescie wspaniali, Ty i Twoi bliscy.

Kilka dni temu znajoma powiedziala mi, ze jej suczka ma taka alergie dokuczliwa, tak strasznie sie drapie w nocy, ze ona juz myslala o uspieniu psa - bo nie moze patrzec jak sie pies meczy... I wtedy pomyslalam o nas wszystkich, ile bysmy daly, zeby nasze psy mialy tylko takie alergie - nie zmagaly sie ze smiertelnymi chorobami...paradoks!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Kikou, zle zrozumialas mojego posta. Chodzilo mi tylko o to, ze spokojniejsza jestem jak nic nie piszesz, wtedy wiem, ze wszystko u was w porzadku. Czasem jak widze twoj nick to boje sie czytac. Wiem jak Ona jest cudowna, ile wnosi usmiechu w nasze zycie - Ty masz ją na codzien, jestes z nia zwiazana - podziwiam Ciebie za to, ze masz sile i odwage zajmowac sie nimi do momentu kiedy przechodza za TM. Wyobrazam sobie jakie emocje towarzysza temu, bol, placz... Jestescie wspaniali, Ty i Twoi bliscy.

Kilka dni temu znajoma powiedziala mi, ze jej suczka ma taka alergie dokuczliwa, tak strasznie sie drapie w nocy, ze ona juz myslala o uspieniu psa - bo nie moze patrzec jak sie pies meczy... I wtedy pomyslalam o nas wszystkich, ile bysmy daly, zeby nasze psy mialy tylko takie alergie - nie zmagaly sie ze smiertelnymi chorobami...paradoks![/QUOTE]
masz racje Edi,masz racje:(

Posted

[quote name='Inka Betinka']chyba niedozyjemy takich czasow,np,jak byla likwidow umieralnia w Ligocie,to byl taki pies,uznany jakko agresywny,nie doulozenia,itd,innymi slowy czekal do uspienia,ale trafil do fund z Niemiec,i....po jakims czasie szkolen,pracy fachowcow pies pracuje w.....DOGOTERAPII!!!z dziecmi,to o czym tu mowic w tym kraju,,,[/QUOTE]
o Boziu.....:-(:shake:

Posted

[quote name='MagdaNS']OK, dzięki, po południu zrobię przelew, jak dojdzie to proszę o potwierdzenie na wątku Skarpety im.Talcott[/QUOTE]

Bardzo bardzo dziękujemy Skarpecie :loveu::loveu::loveu::loveu:
Talcott na pewno się cieszy tam gdzie teraz jest :lol:
Saszka to taka kochana sunia :loveu:

Posted

Cioteczki, brakuje nam 22zł za hotelik na sierpniowy przelew :)
Uzbieramy, wiem - ale nie moze spoczac na laurach, szukamy stalych deklaracji, mamy tylko 140zł, to za malutko zebys mogly spokojnie spac :)

Dziekuje Wam wszystkim za wsparcie!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, brakuje nam 22zł za hotelik na sierpniowy przelew :)
Uzbieramy, wiem - ale nie moze spoczac na laurach, szukamy stalych deklaracji, mamy tylko 140zł, to za malutko zebys mogly spokojnie spac :)

Dziekuje Wam wszystkim za wsparcie![/QUOTE]

Uzbieramy na pewno :lol:

Cioteczki i wujkowi bardzo prosimy !
Kto dorzuci Saszce grosik ?