ewa36 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Jolanta08']Ja kupiłam dzisiaj 10 cegiełek na bazarku koniczynkowym.Przelew poszedł[/QUOTE] Przekochana Ciotka :loveu::loveu::loveu: Quote
bela51 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Cioteczki, to bazarek dla Saszki i dla Leo. Prosze zagladajcie, moze cos kupicie, jesli nie to chociaż prosze o podnoszenie [url]http://www.dogomania.pl/threads/190328-Bizuteria-i-ciuszki-na-bardzo-chor%C4%85-Saszke-i-Wieluniaka-Leo-do-13-sierpnia-br.?p=15133680#post15133680[/url] Quote
ania_to_ja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='ewa36']Dobranoc Saszko :) Uzbieramy dla ciebie :)[/QUOTE] to napewno :D Quote
mikoada Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Przelałam dzisiaj 20 zł, niestety tylko tyle :( 10 zł deklaracja stała za sierpień i 10 zł dodatkowo. Quote
MagdaNS Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Przypominam że Skarpeta im. Talcott przyznała dla Suni 100 zł pomocy jednorazowej dopłaty, ale czekam na pw na dane do przelewu. Quote
ewa36 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='mikoada']Przelałam dzisiaj 20 zł, niestety tylko tyle :( 10 zł deklaracja stała za sierpień i 10 zł dodatkowo.[/QUOTE] Dziękujemy Cioteczko :loveu: Quote
ewa36 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='MagdaNS']Przypominam że Skarpeta im. Talcott przyznała dla Suni 100 zł pomocy jednorazowej dopłaty, ale czekam na pw na dane do przelewu.[/QUOTE] Dziękujemy :) :) :) Cioteczko dane do wpłaty są jak w pierwszym poście - już podaję : Joanna Sieradzka 52 1240 1978 1111 0010 2995 3171 :) Quote
ewa36 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Saszka w górę :multi: Pokazuj się Cioteczkom :lol: Quote
julka1 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Mam pytanie, ile jeszcze brakuje deklaracji miesięcznych dla Saszki? Rozumiem, że kwota z pierwszej strony to dług za sierpień. Będę próbowała coś pokombinować. Quote
giselle4 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='julka1']Mam pytanie, ile jeszcze brakuje deklaracji miesięcznych dla Saszki? Rozumiem, że kwota z pierwszej strony to dług za sierpień. Będę próbowała coś pokombinować.[/QUOTE] chyba brakuje okolo 150zl Quote
MagdaNS Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='ewa36']Dziękujemy :) :) :) Cioteczko dane do wpłaty są jak w pierwszym poście - już podaję : Joanna Sieradzka 52 1240 1978 1111 0010 2995 3171 :)[/QUOTE] OK, dzięki, po południu zrobię przelew, jak dojdzie to proszę o potwierdzenie na wątku Skarpety im.Talcott Quote
giselle4 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Asiu,kase od juli1 przelalam jak otrzymasz napisz na wtku.... i jeszcze raz dziekuje juli1 Quote
fiorsteinbock Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='julka1']Mam pytanie, ile jeszcze brakuje deklaracji miesięcznych dla Saszki? Rozumiem, że kwota z pierwszej strony to dług za sierpień. Będę próbowała coś pokombinować.[/QUOTE] Stalych deklaracji mamy 140zł. [B]Przy okazji dziekujemy za wsparcie ze skarpety im. Talcott [/B]:) Quote
Mysza2 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Mogę tylko zaglądać cioteczki, ale trzymam kciuki za was żeby wam się udało dozbierać :) i za Saszkę:) Quote
MagdaNS Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Moim marzeniem jest, żebyśmy w Polsce dożyli takich czasów, ze u nas, tak jak np. w USA, zwierzęta, a zwłaszcza psy, mają zapewnioną opiekę całkowitą, w tym paliatywną, od państwa. Ostatnio oglądałam na Nat Geo program "Miasto psów", tam wszystkim psom zapewniają opiekę tak długo, jak tylko to jest możliwe, a zdrowe psy idą do adopcji i w ciągu kilku-kilkunastu tygodni maja nowe domy. Dwoje ludzi pracuje tylko nad tym, żeby szukać domów dla psiaków. Z jakimś psiakiem pracowali 10 lat, żeby przestał być agresywny i po tych 10 latach wreszcie zaczęli mu szukać domu. A u nas... ech, szkoda gadać, dobrze że ciotek dogo nie brakuje i jest coraz więcej. Quote
Inka Betinka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 chyba niedozyjemy takich czasow,np,jak byla likwidow umieralnia w Ligocie,to byl taki pies,uznany jakko agresywny,nie doulozenia,itd,innymi slowy czekal do uspienia,ale trafil do fund z Niemiec,i....po jakims czasie szkolen,pracy fachowcow pies pracuje w.....DOGOTERAPII!!!z dziecmi,to o czym tu mowic w tym kraju,,, Quote
kikou Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='fiorsteinbock']I podobnie jak bylo z Rockym, brak wieści od Kikou to byly dla nas dobre wiesci, to znaczy, ze jeszcze zyl :( Saszko, moge byc z Toba tylko myslami![/QUOTE] ...nie mów tak Edytko bo mi smutno.... pisze przecież cały czas jaka Saszunia jest kochana i wspaniała.... ale i o tym smutnym muszę Was przecież informować... nawet wczoraj przywiozłam z kliniki zoperowaną maleńką jamniczke i oczywiście Sasza zagląda mi tam w to zawiniątko i liże chociaż kocyk, taka słodka dziewuszka z niej... naprawde wyjątkowa sunia.... Quote
fiorsteinbock Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='kikou']...nie mów tak Edytko bo mi smutno.... pisze przecież cały czas jaka Saszunia jest kochana i wspaniała.... ale i o tym smutnym muszę Was przecież informować... nawet wczoraj przywiozłam z kliniki zoperowaną maleńką jamniczke i oczywiście Sasza zagląda mi tam w to zawiniątko i liże chociaż kocyk, taka słodka dziewuszka z niej... naprawde wyjątkowa sunia....[/QUOTE] Kikou, zle zrozumialas mojego posta. Chodzilo mi tylko o to, ze spokojniejsza jestem jak nic nie piszesz, wtedy wiem, ze wszystko u was w porzadku. Czasem jak widze twoj nick to boje sie czytac. Wiem jak Ona jest cudowna, ile wnosi usmiechu w nasze zycie - Ty masz ją na codzien, jestes z nia zwiazana - podziwiam Ciebie za to, ze masz sile i odwage zajmowac sie nimi do momentu kiedy przechodza za TM. Wyobrazam sobie jakie emocje towarzysza temu, bol, placz... Jestescie wspaniali, Ty i Twoi bliscy. Kilka dni temu znajoma powiedziala mi, ze jej suczka ma taka alergie dokuczliwa, tak strasznie sie drapie w nocy, ze ona juz myslala o uspieniu psa - bo nie moze patrzec jak sie pies meczy... I wtedy pomyslalam o nas wszystkich, ile bysmy daly, zeby nasze psy mialy tylko takie alergie - nie zmagaly sie ze smiertelnymi chorobami...paradoks! Quote
giselle4 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Kikou, zle zrozumialas mojego posta. Chodzilo mi tylko o to, ze spokojniejsza jestem jak nic nie piszesz, wtedy wiem, ze wszystko u was w porzadku. Czasem jak widze twoj nick to boje sie czytac. Wiem jak Ona jest cudowna, ile wnosi usmiechu w nasze zycie - Ty masz ją na codzien, jestes z nia zwiazana - podziwiam Ciebie za to, ze masz sile i odwage zajmowac sie nimi do momentu kiedy przechodza za TM. Wyobrazam sobie jakie emocje towarzysza temu, bol, placz... Jestescie wspaniali, Ty i Twoi bliscy. Kilka dni temu znajoma powiedziala mi, ze jej suczka ma taka alergie dokuczliwa, tak strasznie sie drapie w nocy, ze ona juz myslala o uspieniu psa - bo nie moze patrzec jak sie pies meczy... I wtedy pomyslalam o nas wszystkich, ile bysmy daly, zeby nasze psy mialy tylko takie alergie - nie zmagaly sie ze smiertelnymi chorobami...paradoks![/QUOTE] masz racje Edi,masz racje:( Quote
giselle4 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Inka Betinka']chyba niedozyjemy takich czasow,np,jak byla likwidow umieralnia w Ligocie,to byl taki pies,uznany jakko agresywny,nie doulozenia,itd,innymi slowy czekal do uspienia,ale trafil do fund z Niemiec,i....po jakims czasie szkolen,pracy fachowcow pies pracuje w.....DOGOTERAPII!!!z dziecmi,to o czym tu mowic w tym kraju,,,[/QUOTE] o Boziu.....:-(:shake: Quote
ewa36 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='MagdaNS']OK, dzięki, po południu zrobię przelew, jak dojdzie to proszę o potwierdzenie na wątku Skarpety im.Talcott[/QUOTE] Bardzo bardzo dziękujemy Skarpecie :loveu::loveu::loveu::loveu: Talcott na pewno się cieszy tam gdzie teraz jest :lol: Saszka to taka kochana sunia :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Cioteczki, brakuje nam 22zł za hotelik na sierpniowy przelew :) Uzbieramy, wiem - ale nie moze spoczac na laurach, szukamy stalych deklaracji, mamy tylko 140zł, to za malutko zebys mogly spokojnie spac :) Dziekuje Wam wszystkim za wsparcie! Quote
ewa36 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, brakuje nam 22zł za hotelik na sierpniowy przelew :) Uzbieramy, wiem - ale nie moze spoczac na laurach, szukamy stalych deklaracji, mamy tylko 140zł, to za malutko zebys mogly spokojnie spac :) Dziekuje Wam wszystkim za wsparcie![/QUOTE] Uzbieramy na pewno :lol: Cioteczki i wujkowi bardzo prosimy ! Kto dorzuci Saszce grosik ? Quote
Recommended Posts