Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Kikou, dostaliscie juz omege?
Ponoc wyslali dawno.

JEEEJJJKU zdawało mi sie że ju z dawno podziękowałam, doszły oczywiście.... już używamy....
chyba jestem tak zakręcona że pomyślałam że już podziękowałam i wydawało mi sie że już napisałam....

a Saszenia niestety ciągle jeszcze ponętnie pachnie dla chłopaków, więc jeszcze spędza wiekszość czasu w kojczyku...
nie przepada za takim siedzeniem nasza Dziewuszka...no ale wydaje sie że to chyba już końcówka tej rujki....

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Bylam, obejrzalam - cuda sprzedajecie, a ja znow bez kasy :) zaplacilam za ksiazki i pustki w kieszeni :(

Saszka na pierwsza
a ja lukne tylko pustki ogromne u mnie tez:(

Posted

witam,wskutek obrazen jakie doznalam na teningu ,podczas jazdy konnej,musze zawiesic deklar moja na Saszenke,w pazdziern juz nie zrobie przelewu,( wrzesniowa dotarla?)z przyczyn zdrowotnych,przepraszam Saszka,trzymaj sie

Posted

[quote name='Inka Betinka']witam,wskutek obrazen jakie doznalam na teningu ,podczas jazdy konnej,musze zawiesic deklar moja na Saszenke,w pazdziern juz nie zrobie przelewu,( wrzesniowa dotarla?)z przyczyn zdrowotnych,przepraszam Saszka,trzymaj sie[/QUOTE]
Qrcze, Inka wracaj szybko do zdrowia, mam nadzieje, ze to nic powaznego!

Posted

Dzieki,mam nadzieje,ze bedzie ok,ale chyba jednak bez zdjecia rtg,sie nie obejdzie ,no coz,,,taki sport wybralam,,,pozdrawiam[quote name='fiorsteinbock']Qrcze, Inka wracaj szybko do zdrowia, mam nadzieje, ze to nic powaznego![/QUOTE]