ageralion Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Lady wczoraj wyszla do nas do krat bez dlugiegi proszenia. Ogonek jej chodzil oczka zrobily sie wesole, wiec chyba troche lepiej z jej depresja :lol: W niedziele ma szanse na adopcje, zobaczymy ktora z naszych sun wybierze Pani :cool3: Quote
Zofija Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Kochani- Bardzo, bardzo proszę Was o pomoc!!!!! Sunię, którą mam w Hoteliku chce adoptować Pan z Łeby. Niestety nie mogę znaleźć wolontariusza. Czy ktoś może mi pomóc, albo wskaże gdzie szukać. BARDZO WAS PROSZE O POMOC-TO JUŻ 3 DZIEŃ I NIC. Dla tej Suni to duża szansa!!!! To jest jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/144093-Sonia-owczarkowata-PIĘKNA-sunia-już-w-HOTELIKU!POTRZEBNE-OGŁOSZENIA Piszcie do mnie na pw lub maila: [email protected] mój tel.: 508-063-271 Quote
kinia098 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Znaleziono sunię w Szczecinie ! Wejdźcie, proszę. Może akurat ją znacie. Odpowiedzi proszę pisać na wątku suni. http://www.dogomania.pl/threads/183863-Znaleziono-m%C5%82od%C4%85-suni%C4%99-z-czerown%C4%85-obr%C3%B3%C5%BCk%C4%85-!-Szczecin-!?p=14506103#post14506103 Quote
fioneczka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 może dziewczynka dziś do domu pojedzie ... może to w niej zakocha się pani trzymamy kciuki Quote
ageralion Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Lady zdobyla dzisiaj serducha tych Panstwa, z ktorymi bylam umowiona. Byla grzeczna, wesola i pieknie wykonywala polecenia. Troche sie wystraszyli, ze sunia ma nuzyce ale agnieszka32 opowiedziala im o tej chorobie (jej |Fiodor na to chorowal) i zaproponowalysmy im, zeby na spokojnie poczytali o tej chorobie i ze jak cos, to maja zapewniona opieke weterynaryjna od TOZu. Jak prowadzilam ja spowrotem do boksu i zamykalam kraty.... jakby Lady mogla plakac, to lecialy by jej lzy :placz: Ona ma tak smutne oczy kiedy zostawia sie ja w klatce... Ehhhhhhh :sadCyber: Quote
pinkmoon Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Mam nadzieję że nie wystraszą się choroby i wreszcie zabiorą sunię z tej klatki :( czy będą się jeszcze odzywać? Quote
ageralion Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Oczywiscie. Panstwo sa zainteresowani Lady, Rudym i Banditem :D Quote
ageralion Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Panstwo sie odezwali ale z niepomyslna wiadomoscia dla Lady. Narazie nie biora zadnego psa :-( Quote
agnieszka32 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 A ja miałam sensowny telefon - Pani ma już pieska, starszego, spokojnego - ze schroniska. Szuka suczki amstaffki - kiedy jej mówiłam o Lady, bardzo się nią zainteresowała. Chciałaby sprawdzić, jak psy się ze sobą dogadają, bo nie ukrywała, że boi się, aby sunia nie zrobiła krzywdy jej psu. Trochę się Pani obawia choroby Lady - nużycy. Poradziłam Pani, aby przyszła ze swoim pieskiem pod schronisko, to sprawdzimy jak się z Lady dogadują. Poza tym, KONIECZNIE będziemy musiały zrobić wizytę przedadopcyjną. Quote
ageralion Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 agnieszka32 napisał(a):A ja miałam sensowny telefon - Pani ma już pieska, starszego, spokojnego - ze schroniska. Szuka suczki amstaffki - kiedy jej mówiłam o Lady, bardzo się nią zainteresowała. Chciałaby sprawdzić, jak psy się ze sobą dogadają, bo nie ukrywała, że boi się, aby sunia nie zrobiła krzywdy jej psu. Trochę się Pani obawia choroby Lady - nużycy. Poradziłam Pani, aby przyszła ze swoim pieskiem pod schronisko, to sprawdzimy jak się z Lady dogadują. Poza tym, KONIECZNIE będziemy musiały zrobić wizytę przedadopcyjną. Nuzyca nie jest zarazliwa nie? Pokazuje sie z powodu oslabienia organizmu i po wyleczeniu jak psiak bedzie zadbany, to nie bedzie nawrotow? Ja moge sprawdzic jak Lady dogada sie z jej psiakiem. To kiedy wpraszamy sie do Pani na kawe?:cool3: Pani mieszka tylko z psiakiem? PS A chudzinka nie byla zainteresowana? Ona by tez sie nadala ;) Quote
Enigma79 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 strasznie mi żal naszej Lady... jej stan zdrowotny w schronie się nie poprawi i jakoś śmiem powątpiewać w chęci zaadoptowania chorej psiny... jakby się udało znaleźć dt, to możnaby dochód z bazarków dla Enigmy podzielić między suczki Quote
ageralion Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Jak ona dzisiaj za mna wyla :placz: Jest mi coraz ciezej ja zostawiac :placz: Quote
Wala2006 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 A bym mogła prosić o jakiś email i numer telefonu do ogłoszeń dla Lady?? Quote
ageralion Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Wala2006']A bym mogła prosić o jakiś email i numer telefonu do ogłoszeń dla Lady?? Marta 517680264, [email protected] Agnieszka 600881691, [email protected] Quote
ania z poznania Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 ageralion napisał(a): :placz: Jest mi coraz ciezej ja zostawiac :placz: Wyobrażam sobie :placz::-( Quote
ageralion Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 agnieszka32 napisał(a):A ja miałam sensowny telefon - Pani ma już pieska, starszego, spokojnego - ze schroniska. Szuka suczki amstaffki - kiedy jej mówiłam o Lady, bardzo się nią zainteresowała. Chciałaby sprawdzić, jak psy się ze sobą dogadają, bo nie ukrywała, że boi się, aby sunia nie zrobiła krzywdy jej psu. Trochę się Pani obawia choroby Lady - nużycy. Poradziłam Pani, aby przyszła ze swoim pieskiem pod schronisko, to sprawdzimy jak się z Lady dogadują. Poza tym, KONIECZNIE będziemy musiały zrobić wizytę przedadopcyjną. Spotkalam sie dzisiaj z ta Pania w schronisku. Powiem Wam, ze sensowna babeczka. Ma 6 letniego psiaka w typie sznaucera sredniaka. Na wstepie opiowiedziala jej dokladnie czego moze sie spodziewac podczas wprowdzania drugiego psa do domu. Podkreslilam, ze spiecia miedzy psami moga trwac miesiac a nawet i pol roku... sluchala dokladnie i wydaje mi sie, ze zrozumiala wsio (chyba przyklady z zycia wziete podzialaly na wyobraznie). Poszlam po chudzinke, bo sunia jest fajna do innych zwierzakow. Przy spotkaniu okazalo sie to co podejrzewalam... psiak zareagowal warczeniem na sunie. Pogadalysmy jescze chwile i odradzilam narazie Pani drugiego psa (kobita 3x w tyg pracuje po 16h a z psami zostawala by jej starsza matka, ktora by panikowala przy kazdym warknieciu psow na siebie). Poniewaz jej pies ma byc niedlugo kastrowany, umowilysmy sie na telefon jakis miesiac po kastracji... Quote
magdola Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 ageralion napisał(a):Spotkalam sie dzisiaj z ta Pania w schronisku. Powiem Wam, ze sensowna babeczka. Ma 6 letniego psiaka w typie sznaucera sredniaka. Na wstepie opiowiedziala jej dokladnie czego moze sie spodziewac podczas wprowdzania drugiego psa do domu. Podkreslilam, ze spiecia miedzy psami moga trwac miesiac a nawet i pol roku... sluchala dokladnie i wydaje mi sie, ze zrozumiala wsio (chyba przyklady z zycia wziete podzialaly na wyobraznie). Poszlam po chudzinke, bo sunia jest fajna do innych zwierzakow. Przy spotkaniu okazalo sie to co podejrzewalam... psiak zareagowal warczeniem na sunie. Pogadalysmy jescze chwile i odradzilam narazie Pani drugiego psa (kobita 3x w tyg pracuje po 16h a z psami zostawala by jej starsza matka, ktora by panikowala przy kazdym warknieciu psow na siebie). Poniewaz jej pies ma byc niedlugo kastrowany, umowilysmy sie na telefon jakis miesiac po kastracji... Czy któras pamieta jak z małą i innymi psami???wiadomo???? Quote
ageralion Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 magdola napisał(a):Czy któras pamieta jak z małą i innymi psami???wiadomo???? Ja nie zauwazylam u niej agresji do psow... Quote
agnieszka32 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ja też nie... Marta - pamiętasz - ostatnio jak byłyśmy w niedziele, to gdy wyprowadzałaś ją z boksu (albo zaprowadzałaś), to super się obwąchiwała z psiakami z innych boksów. Poza boksem zwracała uwagę tylko na ludzi, zwierzaki jej kompletnie nie interesowały. Quote
ageralion Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Zapraszam na bazarek dla naszych TTB, na ktorym mozna kupic dysk zewnetrzny firmy Verbatim o pojemnosci 160GB http://www.dogomania.pl/threads/184122-2-5-calowy-przeno%C5%9Bny-dysk-twardy-USB-firmy-Verbatim-160-GB-(do-30.04) Quote
Recommended Posts