Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Widzę, że Państwo się przygotowali :loveu:

Skorzana smyczke i obroze z nitami wybrala Magdola :evil_lol: Jak wracali do domku z Lady, to dokupili reszte wyprawki :cool3:

Posted

ageralion napisał(a):
Chyba po Hangielsku jak dobrze kojarze kluby pilkarskie :evil_lol:

nie pomyslałam o klubie;) Moje dziecko ma lalki: Chellsey, Wesley i Kennedy... więc skojarzyłam w tę stronę:eviltong:

Posted

chita napisał(a):
ciotki a skoro Lady ma ds czy na jej miejsce w hoteliku zalapie sie jakis inny ascik?

Tak, jeśli będzie jakiś bardzo potrzebujący i oczywiście w miarę bezproblemowy (bo tylko takie mogą do Danusi).

Posted

A więc tak: Sunia teraz lezy na kanapie z Panią, bardzo płacze jak Pan wychodzi z domu (to bylo widac od razu:diabloti: kogo wybrala), jest mega grzeczna i juz reaguje na imię:) Niedlugo planujemy jakis wypad wspolnie...:loveu: Reasumujac kochają ją nad zycie...:cool3:

Posted

[quote name='magdola']A więc tak: Sunia teraz lezy na kanapie z Panią, bardzo płacze jak Pan wychodzi z domu (to bylo widac od razu:diabloti: kogo wybrala), jest mega grzeczna i juz reaguje na imię:) Niedlugo planujemy jakis wypad wspolnie...:loveu: Reasumujac kochają ją nad zycie...:cool3:

my też ich kochamy ;)

Posted

Info: Lady mało je, nie moga dopasowac karmy, ale moze to przez zastrzyki i zmiany....sie zobaczy... Nie widac zeby jej cos dolegało, jednak bede ja widziała dopiero w sobote....(buuuuuu jeszcze dwa i pol dnia:( ). Poza tym zmartwiłam się, ze moze coś grasuje w schronie, tfu,tfu!!!, bo Halo tez nie chce jesc:(...
Dzisiaj była ostatni raz w leczniy na zatrzyku;) Poza tym ciotki, Wy sie nie musicie o nią obawiac, bo ja za nia odpowiadam (nie interesuje mnie, ze co inneo jest w papierach;)) i nie dam jej krzywdy zrobic!!!!!Nigdy za mojego zycia......!!!!!!

Posted

magdola napisał(a):
Info: Lady mało je, nie moga dopasowac karmy, ale moze to przez zastrzyki i zmiany....sie zobaczy... Nie widac zeby jej cos dolegało, jednak bede ja widziała dopiero w sobote....(buuuuuu jeszcze dwa i pol dnia:( ). Poza tym zmartwiłam się, ze moze coś grasuje w schronie, tfu,tfu!!!, bo Halo tez nie chce jesc:(...
Dzisiaj była ostatni raz w leczniy na zatrzyku;) Poza tym ciotki, Wy sie nie musicie o nią obawiac, bo ja za nia odpowiadam (nie interesuje mnie, ze co inneo jest w papierach;)) i nie dam jej krzywdy zrobic!!!!!Nigdy za mojego zycia......!!!!!!

Cholera... a jak z jej kupami i humorem?

Posted

dopiero teraz dojrzałam fotaski :multi: szczesliwa psinka

Moze stresior z psiaków schodzi i nie jedzą , a moze faktycznie coś złapały w schronie . A jak kupalony ? Bo jeśli nie najgorsze to malutkie porcje pachnącego żarełka powinny wpłynąć na apetyt

Posted

Alicja napisał(a):
dopiero teraz dojrzałam fotaski :multi: szczesliwa psinka

Moze stresior z psiaków schodzi i nie jedzą , a moze faktycznie coś złapały w schronie . A jak kupalony ? Bo jeśli nie najgorsze to malutkie porcje pachnącego żarełka powinny wpłynąć na apetyt

Ja mysle, ze rzeczywiscie stres i zastrzyki (dzis ostatni, uff) mogly wplynąc na apetyt...obaczy sie w sobote....ew w niedziele.....i teraz nie moge sie doczekac jak agaga na Morrisa:shake::loveu:

Posted

Wiecie co, to normalne, że psy na początku nic nie jedzą ;) - jak wzięłam Piczkę ze schroniska, to przez kilka pierwszych dni nic nie chciała jeść, nawet kurczaczka z ryżem, a po 3 dniach tak zgłodniała, że w środku nocy pochłonęła całą miskę Acany.
Na pewno w końcu zacznie jeść, może niech Państwo jej mieszają suchą z puszką, albo np. z pasztecikiem, powinno zadziałać. Będzie dobrze :lol:

Koleżanka dzisiaj w TOZie mówiła mi, że widziała dziś Lady i że wygląda CUDOWNIE :loveu::loveu::loveu: