Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wetki w schronisku planuja jutro zrobic suni zeskrobiny (jak dobrze zrozumialam) i sprawdza co za swinstwo sie przyplatalo. Przyjrza sie tez jej rzesom, bo moze przez nie cos sie dziac z oczkami...

Zapomnialysmy zapytac o te szwy...

Posted

[quote name='magdola']Nie mam zdolności, ale...metodą prób i błędów...

Moje pierwsze.... jak ktos umie lepiej to baaardzo prosze :)
Bardzo fajne banerki :cool3: ale jeski moge sie przyczepic do technicznej strony ich wykonania. Sprobuj zrobic napisy w kontrastowym kolorze do tla, bo teraz sa niewidoczne... No i wielkosc banerkow proponuje 100x100px...

Posted

ageralion napisał(a):
Wetki w schronisku planuja jutro zrobic suni zeskrobiny (jak dobrze zrozumialam) i sprawdza co za swinstwo sie przyplatalo. Przyjrza sie tez jej rzesom, bo moze przez nie cos sie dziac z oczkami...

Zapomnialysmy zapytac o te szwy...

Tak, wetka mówiła o zeskrobinach i podejrzewają też entropium.

Mi też z głowy te szwy wyleciały...

Posted

Wlasnei mnie teraz naszlo, ze oan sie podlamuje. Pamietam ja z poczatku marca (chyba), jak boksia Lakiego wyciagalam, to sunia jeszcze chetnie wychodzila do krat i machala ogonkiem zachecajac do glaskanie przez kraty... a teraz ciezko je bylo zachecic do wyjscia...

Posted

ageralion napisał(a):
Dziewczyny a co owiecie o jej sutkach? Jak dlugo moga sie one wchlaniac? Czy to mozliwe, ze je juz tak zostanie z ta listwa mleczna, bo rodzila wielokrotnie?

podejrzewam, że się częściowo wciągnie. widziałam na dogo suki z gorszymi cycuchami, które po pewnym czasie się pięknie wciągały, np. tosia z buku od PRZECa

Posted

ageralion napisał(a):
Czyli to mogla byc jedyna ciaza?

niekoniecznie...., ale to mozliwe.... moja sunia po kilku porodach ma tylko wyciągnięte sutki....ale ona wazy 4 kg (!), pozatym, kiedy mnie nie było duzo sie dowiedziałam, widziałam rozne przypadki i mysle, ze listwa Lady sie wchłoni wczesniej czy pozniej...wiecej lub mniej....

Posted

ageralion napisał(a):
Czyli to mogla byc jedyna ciaza?

nasza Mona ma 11 miesięcy i nigdy nie rodziła a cyce ma jak karmiąca ... wiec niektóre sunie chyba też mają predyspozycje i jedna ciąza wystarczy żeby cycory wisiały