ageralion Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wetki w schronisku planuja jutro zrobic suni zeskrobiny (jak dobrze zrozumialam) i sprawdza co za swinstwo sie przyplatalo. Przyjrza sie tez jej rzesom, bo moze przez nie cos sie dziac z oczkami... Zapomnialysmy zapytac o te szwy... Quote
ageralion Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='magdola']Nie mam zdolności, ale...metodą prób i błędów... Moje pierwsze.... jak ktos umie lepiej to baaardzo prosze :) Bardzo fajne banerki :cool3: ale jeski moge sie przyczepic do technicznej strony ich wykonania. Sprobuj zrobic napisy w kontrastowym kolorze do tla, bo teraz sa niewidoczne... No i wielkosc banerkow proponuje 100x100px... Quote
agnieszka32 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ageralion napisał(a):Wetki w schronisku planuja jutro zrobic suni zeskrobiny (jak dobrze zrozumialam) i sprawdza co za swinstwo sie przyplatalo. Przyjrza sie tez jej rzesom, bo moze przez nie cos sie dziac z oczkami... Zapomnialysmy zapytac o te szwy... Tak, wetka mówiła o zeskrobinach i podejrzewają też entropium. Mi też z głowy te szwy wyleciały... Quote
fioneczka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ona jest tak biedna że serce pęka :( czy ona się drapie? Quote
ageralion Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 fioneczka napisał(a):Ona jest tak biedna że serce pęka :( czy ona się drapie? Ja nie widzialam zeby sie drapala... Quote
agnieszka32 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ja też tego nie zauważyłam. Niunia jest bardzo spokojną sunią, trochę wystraszoną, jest taka biedniusia, głównie leży na swoim legowisku, jest baaardzo smutna :-(:-(:-( Quote
ageralion Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wlasnei mnie teraz naszlo, ze oan sie podlamuje. Pamietam ja z poczatku marca (chyba), jak boksia Lakiego wyciagalam, to sunia jeszcze chetnie wychodzila do krat i machala ogonkiem zachecajac do glaskanie przez kraty... a teraz ciezko je bylo zachecic do wyjscia... Quote
ageralion Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dziewczyny a co owiecie o jej sutkach? Jak dlugo moga sie one wchlaniac? Czy to mozliwe, ze je juz tak zostanie z ta listwa mleczna, bo rodzila wielokrotnie? Quote
agaga21 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ageralion napisał(a):Dziewczyny a co owiecie o jej sutkach? Jak dlugo moga sie one wchlaniac? Czy to mozliwe, ze je juz tak zostanie z ta listwa mleczna, bo rodzila wielokrotnie? podejrzewam, że się częściowo wciągnie. widziałam na dogo suki z gorszymi cycuchami, które po pewnym czasie się pięknie wciągały, np. tosia z buku od PRZECa Quote
magdola Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 ageralion napisał(a):Czyli to mogla byc jedyna ciaza? niekoniecznie...., ale to mozliwe.... moja sunia po kilku porodach ma tylko wyciągnięte sutki....ale ona wazy 4 kg (!), pozatym, kiedy mnie nie było duzo sie dowiedziałam, widziałam rozne przypadki i mysle, ze listwa Lady sie wchłoni wczesniej czy pozniej...wiecej lub mniej.... Quote
fioneczka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ageralion napisał(a):Czyli to mogla byc jedyna ciaza? nasza Mona ma 11 miesięcy i nigdy nie rodziła a cyce ma jak karmiąca ... wiec niektóre sunie chyba też mają predyspozycje i jedna ciąza wystarczy żeby cycory wisiały Quote
agaga21 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ageralion napisał(a):No ba!!! :cool3: to gdzie foty mojej faworytki szczecińskiej? Quote
ageralion Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 agaga21 napisał(a):to gdzie foty mojej faworytki szczecińskiej? Pracuje nad tym. Mam jedyne 500 zdjec... ;) Quote
ania z poznania Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Alicja napisał(a):bosh ...czy ją ktoś podrzynał :( To samo mi przyszło na myśl! Quote
ageralion Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 To zaczynam...... Witam sie ze wszystkimi... A co to???? A wezme... A co tam piszesz? Napisz, ze fajna jestem, dobra? Quote
Recommended Posts