Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ladymonia0610']:) Ciesze się ze pieniązki dotarły...Za ile miesięcy mam jeszcze nie zapłacone deklaracje?[/QUOTE]

Wpłacone masz za 9 m-c , aktualnie jest 14 miesiąc w hoteliku , czyli jeszcze za 5 m-c , po 10 zł = 50 zł .

Posted

[quote name='LILUtosi']Dzis miałam obiecujący telefon w sprawie Wofika, trzymajcie kciuki. Jeśli nie będzie za duży to znajdzie dom z ogrodem i kotem ;-)[/QUOTE]
Trzymamy z całych sił

Posted

Do mnie też pisała dziewczyna w sobotę , że nie mogła się dodzwonić , a jest zainteresowana adopcją Volwa, prosiłam aby dzwoniła do skutku, też mają kota w domu, ale to chyba inny dom.

Posted

Agnieszko dzwonił przed chwilą do mnie Pan w sprawie Volwa , przekazałam mu Twój numer telefonu i powiedzialam gdzie Volw przebywa. Nie wdawałam się w szczegóły pozostawiam to Tobie ;) , jeśli będzie miał odpowiednie warunki to jestem za :) nie ukrywam że ten Pan wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie. To już 3 domek ostatnio, czekamy na efekty :)

Posted

Pan mieszka w poznaniu z bloku a w przyszłym roku chce sie przeprowadzić na swoją dzialkę z domkiem pod Poznaniem. Zwrocił uwagę na naszego Wolfa też ze względu na kota, bo niedawno został zmuszony pomóc malemu kotkowi i juz u nich został. I nie chce w domu kłótni psio kotowej. Odszedł mu pies połtora roku temu i wreszcie dojrzal do nowego przyjaciela. Dziś wyślę foty do Pana no i myślcie o wizycie adopcyjnej.

Posted

[quote name='LILUtosi']Pan mieszka w poznaniu z bloku a w przyszłym roku chce sie przeprowadzić na swoją dzialkę z domkiem pod Poznaniem. Zwrocił uwagę na naszego Wolfa też ze względu na kota, bo niedawno został zmuszony pomóc malemu kotkowi i juz u nich został. I nie chce w domu kłótni psio kotowej. Odszedł mu pies połtora roku temu i wreszcie dojrzal do nowego przyjaciela. Dziś wyślę foty do Pana no i myślcie o wizycie adopcyjnej.[/QUOTE]
Brzmi bardzo optymistycznie

Posted

[quote name='LILUtosi']Bardzo proszę o zorganizowanie wizyy przedadopcyjnej w tym tygodniu w poznaniu. Pan chce za tydzien po psa przyjechać. Podam numery na priva.[/QUOTE]
napisałam do Ania z Poznania

Posted

[quote name='Mysza2']Ania z Poznania jest umówiona na jutro na wizytę :)[/QUOTE]

Dziękuję Ci Myszko za pomoc , Ani z Poznania również za wizytę . Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku. Nie pozostaje nic innego jak czekać :)

Wpłaty
- Havanka - 10 zł
- Bazarek Pianka - 20 zł
- BasiaD - 10 zł
- Jolanta08 - 10 zł
- Pucka69 - 10 zł
-------------------------
60 zł
427 zł + 60 zł = 487 zł

Stan konta - +[B]487 zł [/B]

Posted

[quote name='Mysza2']I kciuki zaciskać:thumbs::thumbs:[/QUOTE]

To się wie :)
Agnieszko , czy ja razem z Volwerinem zostawiałam Umowę adopcyjną ? Wydaje mi się że tak , ale ja swojej pamięci do końca nie ufam . Napisz czy masz, jeśli nie , wyślę Ci na meila.