Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Plakat ;-) , tylko nie wiem czy ktoś da rade go pobrać , czy tylko można go obejrzeć , ja jestem ciężko kapująca w tych sprawach. :oops:

[URL]http://i36.tinypic.com/3131506.jpg[/URL]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PObrać z tego to nie bo to scan w PDFie jest . Jak ktoś chce to mogę przesłać na maila w wordzie.
Kolory w tym scanie są przekłamane. Wydrukowany naprawdę wygląda o wiele lepiej

Posted

[quote name='Mysza2']PObrać z tego to nie bo to scan w PDFie jest . Jak ktoś chce to mogę przesłać na maila w wordzie.
Kolory w tym scanie są przekłamane. Wydrukowany naprawdę wygląda o wiele lepiej[/QUOTE]

I wychodzi moja znajomość rzeczy :oops: , ale chociaż mniej więcej widać jak plakacik wygląda .

Posted

Wyściskałam od wszystkich Volwerinka, ma się bardzo dobrze, jest po ostatniej dawce zastrzyku. Poprawa jest dość widoczna, całkiem nieźle sobie radzi :) Bardzo się z tego cieszę , zastanawiam się nad wyjazdem do kliniki, dr. Fabisz mówił że nie trzeba już jeździć jak będzie dobrze. Jest nieźle ale czy całkiem dobrze? Samej trudno mi to ocenić , według naszego weterynarza też widać wyraźną poprawę :) Ale jak mnie zapytali jak długo ma brać Enkorton , niestety nie umiałam odpowiedzieć :oops: . Myślę że w poniedziałek jeszcze pojedziemy do kliniki , pokazać się doktorowi i niech sam zdecyduje czy już zakończymy leczenie i podawanie Enkortonu, czy jeszcze coś podajemy i jeszcze mamy jeździć .

Posted

Ze wstydem przyznaje, ze coraz rzadziej tu zaglądam. Mialam stała deklaracje na Volvika, ale nie wiem, czy wpłaty sa dalej zawieszone, czy tez nalezy w dalszym ciagu wpłacac?

Posted

[quote name='bela51']Ze wstydem przyznaje, ze coraz rzadziej tu zaglądam. Mialam stała deklaracje na Volvika, ale nie wiem, czy wpłaty sa dalej zawieszone, czy tez nalezy w dalszym ciagu wpłacac?[/QUOTE]

Jak na razie zawieszone, nadal jeździmy do kliniki , ale to już ma się ku końcowi , być może ten wyjazd po niedzieli będzie ostatni ;)

Posted

kaa pisała kilka razy, ze deklaracje wpłacacie od momenty kiedy Volw będzie w hotelu, bo przeciez deklarowaliściena hotel. A on w hotelu nie jest.
jak pojedzie do hotelu to wtedy będziecie wpłacać :)

Posted

Napisze jeszcze raz , Volwerin przebywa nadal w schronisku , jest leczony u dr. Fabisza w Chorzowie , dopóki jest leczony , nie może na razie wyjechać do hotelu z dala od Chorzowa , leczenie ma się ku końcowi . Po zakończeniu leczenia będzie można go wysłać do hotelu bądź DT. Prosiłam o wstrzymanie się z wpłatami , bo uważam że to nie w porządku żeby gromadzić na jego kącie wielkie kwoty , jak można przez ten czas pomóc innemu potrzebującemu psiakowi ,choćby okresowo. Volwerin powinien w tym tygodniu być na kontroli, sytuacja się pokomplikowała bo zachorowałam , na tyle poważnie że jestem nie na chodzie ( nerki, serce, stawy, kręgosłup , dlatego jestem rzadko na dogo) . Na kontrolę ( mam nadzieję że ostatnią ) Volwerin pojedzie z Justyną wolontariat w poniedziałek bądź wtorek. Kto chce wpłacać może wpłacać , kto chce może na razie przenieśc deklaracje. Wieczorem wstawię wpłaty które doszły.

Posted

Wybaczcie że spoślizgiem . Co do włat to jak kto uważa niech tak zrobi. Pieniądze które zostaną po Volwerinie gdyby znalazł dom i tak pójdą na potrzebującego psa lub psy które wybierzecie , więc tak czy siak cel wciąż będzie ten sam. ;)

Wpłaty
- Mikado - 5 zł
- Monika55 - 20 zł
- Pola53 - 10 zł
- Slay - 30 zł
-------------------
65 zł

2367zł 27gr + 65 zł = 2432 zł 27.gr

Posted

cioteczki megabazar na megadługi trzech cudownych psów.
może któraś z Was zechce pomóć...
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/192130-Na-zad%C5%82u%C5%BCone-psiaki-megabazarek-wielemaj%C4%85cy-%29-do-21-wrze%C5%9Bnia.?p=15308166#post15308166"][IMG]http://i54.tinypic.com/ojqvq9.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Na konto Volwerina wpłyneło
- Agnieszka 103 - 5 zł

Razem na koncie - 2437 zł

Pomału wracam do żywych , wczoraj byłam z Justyną i Volwerinem u Dr. Fabisza .We wtorek go nie było . Stan psa jest dobry,teraz chodzi o to żeby ten stan utrzymał się po odstawieniu sterydów . Niestety nadal mamy wyznaczony termin kolejnego przyjazdu. Aktualnie Volwerin będzie miał stopniowo odstawiany Enkorton tzn. będzie dostawał połowę dawki przez 10 dni. Po ok. 10 dniach mamy przyjechać do kliniki na kontrolę , czy uzyskana poprawa jest trwała i czy się utrzymuje , po kontroli znów będzie miał zredukowaną dawkę o połowę . Po odstawieniu leku całkowicie będzie najprawdopodobniej ostatnia kontrola , na której dr. stwierdzi czy bez jakichkolwiek leków , stan psa będzie nadal zadowalający. Volwerin trochę utyka ale już taka drobna niedyspozycja zostanie mu na stałe. Byle tylko bez tych leków stan się nie pogorszył , to nie będzie źle .;) Jak się zrobi pogoda to zrobię mu nowe fotki, on się roztył na tych sterydach niestety. Postaram się o filmik jak on teraz sobie radzi . :) Za wizytę nic nie płaciłyśmy.

Scan z lecznicy.

[IMG]http://i56.tinypic.com/24pcih4.jpg[/IMG]

Posted

Super człowiek z tego doktora Fabisza. Przekaż mu od nas następnym razem serdeczne pozdrowienia i podziękowania:)
To pobyt Volwerina w schronisku, jeszcze się przedłuży.

Posted

Doktorowi się właśnie wnuczka urodziła i do pracy w kratkę chodzi :)
Przykro mi że się ten pobyt tak wydłuża, no ale ja na decyzję lekarza wpływu nie mam , a wydaje mi się że jak tyle już Volwek wytrzymał w schronisku to nie ma co przerywać tylko już zakończmy to leczenie . Chyba że uważacie inaczej , dostosuję się do decyzji sponsorów, bo za wasze pieniążki Volw jest leczony i będzie utrzymywany w hoteliku.

• 2 weeks later...
Posted

We wtorek wybieramy się na mam nadzieję ostatnią kontrolę :) Volwerin strasznie przytył po sterydach ale chodzi moim zdaniem bardzo fajnie. Na wtorek też umówiliśmy się z Pianką na sesję zdjęciową Volwerina i może jakiś filmik ;)