Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Soema napisał(a):
Gisselle czy Mister był kastrowany? W BP wet odmawia kastracji.. tych młodych boksiów :( a one w podobnym wieku chyba.

No ja tez nie moge znalezc informacji o kastracji... albo slepa jestem, starosc nie radosc :evil_lol:

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):
Jaką ona cudną kufę, teraz dopiero widać :) :loveu:

ciociu i pysio tez
nie ,nie jest wykastrowany
ale jak podtuczy troszke jego Kasi to zrobimy kastracje.....

Posted

Mister spał grzecznie o 2giej podszedł do łóżka powochał czy jestem i wrócił na legowisko spał do 6tej rano,martwiłam się że noc może być cięzka bo ma biegunkę ale myślę że przejdzie,,,to bardzo grzeczny psiak.Po sąsiedzku jest śliczna boksia ale taka agresywna MISTER nawet nie zareagował na nią jak szczekała...to grzeczny psiak i ma katar z nosa sie leje ale daje grzecznie wytrzeć nos...

Posted

kach napisał(a):
Mister spał grzecznie o 2giej podszedł do łóżka powochał czy jestem i wrócił na legowisko spał do 6tej rano,martwiłam się że noc może być cięzka bo ma biegunkę ale myślę że przejdzie,,,to bardzo grzeczny psiak.Po sąsiedzku jest śliczna boksia ale taka agresywna MISTER nawet nie zareagował na nią jak szczekała...to grzeczny psiak i ma katar z nosa sie leje ale daje grzecznie wytrzeć nos...

kataru nie zauwazyłam
Kasiu zaraz cos Ci podesle
jak masz węgiel[tabletke ]to daj jemu w kiełbasce czy puszce......

Posted

Na biegunke mozna podac Smecte, pol saszetki wsypac do miski wody i dac pieskowi do picia. I obserwowac koopke, mojemu zwierzyncowi smecta pomagala. Wode trzeba zamieszac co jakis czas, bo smecta osiada na dnie.

Posted

dziewczyny dałam mu węgiel katar jest okropny co kichnie z nosa leci i to taki brzydki wycieram mu nosek ale nie wiem co na katar mu podac?????

Posted

kach,moze po kapieli jego troche przewiało......
i katar.....a moze gdzies w schronie złapał?
Jutro moze podam troche lekow przez dziewczyny...tylko zapytam jak bedą jechały:)

Posted

mam dzwonić do weta o 14tej czy dziś da rady być czy jutro leje się z nosa okropnie żółty paskudny katar także czekamy niech doktor zobaczy bo zapytałam tez ze on nie szczeka wcale i powiedział że to może być powód infekcji:placz:a mister sie męczy z tym nosem

Posted

kach napisał(a):
mam dzwonić do weta o 14tej czy dziś da rady być czy jutro leje się z nosa okropnie żółty paskudny katar także czekamy niech doktor zobaczy bo zapytałam tez ze on nie szczeka wcale i powiedział że to może być powód infekcji:placz:a mister sie męczy z tym nosem

Jak on ma taki gęsty żółty katar to już może być nawet zapalenie płuc. Musisz natychmiast udac się do weta

Posted

:lol:juz misterek jest po konsultacji dostał antybiotyk zeby sie nie lało z nosa ale jest to tylko infekcja apetyt ma :multi:pojadł popił leki dostał i będzie wszystko dobrze:loveu:

Posted

:lol:jak nieszczeka to spokój ale zmartwiłam się tym bo sąsiadów boksia to drze sie nie szczeka :roll:ale moje słoneczko leki dostało i usmiałam się jak pięknie prosi o chleb uwielbia.....nasze serducho;)

Posted

kach napisał(a):
:lol:jak nieszczeka to spokój ale zmartwiłam się tym bo sąsiadów boksia to drze sie nie szczeka :roll:ale moje słoneczko leki dostało i usmiałam się jak pięknie prosi o chleb uwielbia.....nasze serducho;)

nasza tez lubi kanapeczki...:)