Alekssandra Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 O dziękuję, czasem się coś uda i człowiek się cieszy jak dziecko, my dodatkowo działamy "twardą bandą" więc sukcesów mamy więcej i się wspieramy, inaczej już tego nie widzę. Dziś przyszła do mnie sąsiadka poradzić się czy zaadoptować psa, fajnie być lokalnym autorytetem od psich spraw, oczywiście, że wziąć a najlepiej dwa. Stanęło na jednym :multi: pertraktowałam do końca. Quote
Awit Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 I miejmy nadzieję, że te psy już na zawsze pozostaną w swoich domkach Quote
Alekssandra Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Nie mamy wyjścia, kierujemy się rozsądkiem, utrzymujemy kontakt, jesli pomimo tego pies wraca, jest to zalamka ale najważniejsze że pies caly i oddany do schr a nie przywiązany w lesie. Quote
Alekssandra Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Jutro napiszę co u piesków, najważniejsze że Lusiaka mogę pokazywać i zachwalać w schr, a że mamy ladną pogodę, to szykuje się dobry weekend :) Quote
hesia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Lusia bedzie teraz miala ogloszenia na glownych forach powtarzane co 2-3 dni przez miesiac. Nie moze nie wyjsc. Przeciez ona mloda, sliczna... Lusiu!!! Quote
Alekssandra Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Dziękujemy, w ten weekend będę u Lusi dwa razy, już widzę ten zadowolony pychol, ona mnie namierza i nieustannie macha ogonem. Quote
Alekssandra Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Dzisiaj wytuliłam Lusiaka strasznie, a ona przytulała się po staremu, odkleszczyłam ja, niestety chętnych do adopcji nie znalazłam, pomimo, że zaczepiam dużo osób, doradzam, pokazuję, dziś nie było komu, ludzie adoptowali szczenięta. Quote
Alekssandra Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Dziś to samo, Lusiak wytulony ale domu brak, ludzie nie dopisali, bylo kilkoro ale się przechadzali, było bardzo mało adopcji. Quote
bea_204 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Lepiej mało udanych niż dużo nieudanych. Mam nadzieję, że te są przemyślane, chciane i odpowiedzialne. Quote
hesia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Alekssandra, sa na Paluchu spanielowate? kasiafiona na http://www.dogomania.pl/threads/182368-Spanielek-uratowany-przed-ig%C5%82%C4%85.Zbieramy-na-utrzymanie-w-DT.-Tylko-i-a%C5%BC...-100-z%C5%82-mies miala kilka telefonow, a psiak tylko 1 ;) . Quote
Alekssandra Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Spanielkowate bywają, ostatnio widzialam brązowego slicznego zwróconego bo coś tam, wczoraj w jego klatce był inny pies więc pewnie zaadoptowany, mogę sprawdzić czy są spaniele ale to dopiero w niedzielę bo do soboty pracuję, na pewno w jakiejś klatce są spanielowate tylko ja w tym momencie nie opiekuję się takim ani moje koleżanki. Kojarzę czarnego spanielowatego, starszego z IV pawilonu, wczoraj z nim byłam na spacerze, do rasowego mu brakuje sporo ale przypomina spanielka, nie mam żadnego jego foto. Jeden rudy spanielowaty byl też pod kroplówką ale w takim stanie schr nie da go do adopcji. Quote
Alekssandra Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ten, który wyglądał jak spaniel z wątku został zaadoptowany, właśnie potwierdziłam. Ten czarny spanielkowaty, ktory wyszedł ze mną wczoraj, ma 6 lat lub więcej. Quote
hesia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Moze skontaktuj sie bezposrednio z kasiafiona na PM. Zawsze mozna spytac. Quote
Alekssandra Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Hesiu napisałam, zaproponowałam, że dobierzemy psa chętnym osobom. Nie możemy zaoferować transportu psa, dlatego zapraszamy osoby chętne do nas, natomiast ze względu na rozmiar schroniska i dużą liczbę psów, jesteśmy w stanie zaproponować wile psiaków przez nas poznanych. Quote
hesia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Alekssandra, to jest jakies wyjscie (juz to zreszta przecwiczylas) - oglaszac "chodliwe" psy, a na liczne telefony proponowac w zastepstwie inne, te mniej adopcyjne. No, zobaczymy, czy cos z tego bedzie. Niepokoi mnie dlaczego Lusia, sliczna, mloda, madra sunia tak dlugo w schronie. Absolutnie nikt nie dzwoni? Quote
Alekssandra Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 No właśnie nikt nie dzwoni, był jeden mail ale dawno temu i pan już nie napisał więcej. Quote
polubek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 lusia zbieramy się na spacer z ciotką. dawno mnie nie było więc w nagrodę pobiegamy i poganiamy się Quote
morisowa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Pamela, paluchowa staruszka, z dnia na dzień przestała chodzić... od wczoraj sunia jest u mnie. Proszę o odwiedziny u suni, pomoc, rady, wsparcie: http://www.dogomania.pl/threads/186416-Pamela-z-zaawansowan%C4%85-spondyloz%C4%85-nie-chodzi...-pom%C3%B3%C5%BCcie-jej-stan%C4%85%C4%87-na-%C5%82apy! Quote
Recommended Posts