Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O dziękuję, czasem się coś uda i człowiek się cieszy jak dziecko, my dodatkowo działamy "twardą bandą" więc sukcesów mamy więcej i się wspieramy, inaczej już tego nie widzę. Dziś przyszła do mnie sąsiadka poradzić się czy zaadoptować psa, fajnie być lokalnym autorytetem od psich spraw, oczywiście, że wziąć a najlepiej dwa. Stanęło na jednym :multi: pertraktowałam do końca.

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mamy wyjścia, kierujemy się rozsądkiem, utrzymujemy kontakt, jesli pomimo tego pies wraca, jest to zalamka ale najważniejsze że pies caly i oddany do schr a nie przywiązany w lesie.

Posted

Lusia bedzie teraz miala ogloszenia na glownych forach powtarzane co 2-3 dni przez miesiac. Nie moze nie wyjsc. Przeciez ona mloda, sliczna...
Lusiu!!!

Posted

Dzisiaj wytuliłam Lusiaka strasznie, a ona przytulała się po staremu, odkleszczyłam ja, niestety chętnych do adopcji nie znalazłam, pomimo, że zaczepiam dużo osób, doradzam, pokazuję, dziś nie było komu, ludzie adoptowali szczenięta.

Posted

Spanielkowate bywają, ostatnio widzialam brązowego slicznego zwróconego bo coś tam, wczoraj w jego klatce był inny pies więc pewnie zaadoptowany, mogę sprawdzić czy są spaniele ale to dopiero w niedzielę bo do soboty pracuję, na pewno w jakiejś klatce są spanielowate tylko ja w tym momencie nie opiekuję się takim ani moje koleżanki. Kojarzę czarnego spanielowatego, starszego z IV pawilonu, wczoraj z nim byłam na spacerze, do rasowego mu brakuje sporo ale przypomina spanielka, nie mam żadnego jego foto. Jeden rudy spanielowaty byl też pod kroplówką ale w takim stanie schr nie da go do adopcji.

Posted

Hesiu napisałam, zaproponowałam, że dobierzemy psa chętnym osobom. Nie możemy zaoferować transportu psa, dlatego zapraszamy osoby chętne do nas, natomiast ze względu na rozmiar schroniska i dużą liczbę psów, jesteśmy w stanie zaproponować wile psiaków przez nas poznanych.

Posted

Alekssandra, to jest jakies wyjscie (juz to zreszta przecwiczylas) - oglaszac "chodliwe" psy, a na liczne telefony proponowac w zastepstwie inne, te mniej adopcyjne. No, zobaczymy, czy cos z tego bedzie.
Niepokoi mnie dlaczego Lusia, sliczna, mloda, madra sunia tak dlugo w schronie. Absolutnie nikt nie dzwoni?