ilon_n Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Kiedyś miałam sunię z podobnymi objawami. Była wcześniej niesamowicie zapchlona a jej właściciele nic z tym nie robili. Wyłysiała niemal cała, miała tylko sierść na główce. Skończyło się chronicznym problemem na tle alergicznym. Jedna pchełka ukąszeniem wywoływała lawinową reakcję skóry, łysienie i nieprzerwanie dręczący psa świąd. Czy Tamarka ma również świąd i drapie się całymi seriami? Quote
Ewa Gałązka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Czy jest zrobiona [B]aukcja cegiełkowa na Allegro[/B] na leczenie suni TAMARKI. W przypadkach chorób, operacji to te aukcje cegiełkowe naprawdę dobrze idą. Oczywiście jak pieniążki przelewane są na konto Fundacji, która opiekuje sie pieskiem, a nie na prywatne. Quote
Agucha Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Czy macie wyniki tych badań krwi? Proszę o jakiś skan! Co do uczulenia na pchły - tak, występuje też świąd... Quote
wieso Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 podnosze psinke.....bedactwo....taka delikatna.... Quote
agata51 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Uszy do góru, sunieczko. Nie takie łysolki wychodziły na psy! Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [B]Sunia potrzebuje deklaracji, zeby wylezc ze schronu !!!!!!![/B] Quote
amica Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jestem i ja! Postaram się skombinować jakieś pieniążki dla suni. Ona jest naprawdę taka biedna. Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='amica']Jestem i ja! Postaram się skombinować jakieś pieniążki dla suni. Ona jest naprawdę taka biedna.[/QUOTE] Dzieki nawet mala kwota tez robi roznice. Quote
ciapuś Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='NusiaiJa']czy mogę prosić o nr. konta?[/QUOTE] Na tą chwile zbieramy tylko deklaracje Wpłacać będziemy dopiero jak będzie szansa na wyciągnięcie suni Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='ciapuś']Na tą chwile zbieramy tylko deklaracje Wpłacać będziemy dopiero jak będzie szansa na wyciągnięcie suni[/QUOTE] Ciapus napewno bedzie :):) Quote
Ewa Gałązka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Czy mogę wystawić bazarek dla TAMARKI ? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/182992-A-YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie-BRAKUJE-200ZA-NA-hotelik"][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/913/7fcf2f252f1aeff6med1.jpg[/IMG][/URL] Quote
ciapuś Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Ewa Gałązka']Czy mogę wystawić bazarek dla TAMARKI ? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/182992-A-YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie-BRAKUJE-200ZA-NA-hotelik"][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/913/7fcf2f252f1aeff6med1.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] oczywiście że możesz Bardzo dziękuję Quote
ciapuś Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Ja wiem że szansa już jest i wierzcie mi że najchętniej już jutro bym ją wyciągnęła bo zdaję sobie sprawę że w domowych warunkach otoczona miłością ,sunia dużo szybciej doszła by do siebie.Niestety zdrowy rozsądek każe mi czekać na wiecej stałych deklaracji ,bo nie sztuka psa wyciągnąć ze schroniska ,ale trzeba myśleć o zapewnieniu mo opieki weterynaryjnej a w jej wypadku myślę że czeka nas sporo kosztownych badań. Quote
Plicha Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Hej Tamarko, podrzucę Cię troszkę. Ciężko bardzo z deklaracjami ale może znajdą się jakieś dobre cioteczki i wujkowie, którzy coś dorzucą? :) Quote
kmurdz Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 chetnie doloze na nia. dajcie prosze znak na maila gdzie Quote
kmurdz Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 deklaruje 30 misiecznie. napisz prosze na [email][email protected][/email] Quote
ciapuś Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='kmurdz']deklaruje 30 misiecznie. napisz prosze na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] [B]Bardzo dziękuję [/B] Mam nadzieje że do poniedziałku uda się jeszcze uzbierać jakieś deklaracje i w poniedziałek sunia opuści schronisko Bardzo mi sie to marzy :oops: Quote
Recommended Posts