Havanka Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Paulinken - piękny pakiecik ogłoszeń !!! Serdecznie dziękujemy !!!! Quote
Havanka Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 giselle4 napisał(a):...mam prosbe pomozcie nam zbierac finanse kazy grosz na wage jej zdrowia:( moze ktos zrobi bazarek? bardzo prosze:) Przyłączam się do prośby giselle. Sarunia nie ma właściwie żadnych pieniędzy na leczenie. Quote
wujek & ciocia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 hej jestem na zaproszenie Havanki :) proszę o konto to wpłacę na bieżące wydatki 50 zł ... pozdrawiam wszystkie cioteczki .... i wujków :evil_lol: Quote
Havanka Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 wujek & ciocia napisał(a):hej jestem na zaproszenie Havanki :) proszę o konto to wpłacę na bieżące wydatki 50 zł ... pozdrawiam wszystkie cioteczki .... i wujków :evil_lol: Jestem ogromnie wdzięczna. Myślę, że daśka nie pogniewa się, że podam jej konto do wpłaty. Oczywiście na PW. Quote
giselle4 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Havanka napisał(a):Jestem ogromnie wdzięczna. Myślę, że daśka nie pogniewa się, że podam jej konto do wpłaty. Oczywiście na PW. Hawanko ,pisałam do Ciebie na pv pisze teraz na watku jest osoba prowadząca finanse Sawy wiec nie rozumiem dlaczgo pieniedze z bazarku i darczyncow wysyłasz do daski to jest dziwne na dogomani działamy ineczej a moze to mi sie zle wydaje... dostałam takie pv i takie przytaczam ...do czasu normalej zbiorki pieniedzy i wpłacania na konto osoby z pierwszego postu.... jezeli tak nie bedzie nikt nie wpłaci zlotowki,, szkoda ze wprowadzasz nowe rządy z Daska:( tracimy tylko darczyncow:( Quote
wujek & ciocia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 giselle4 napisał(a):Hawanko ,pisałam do Ciebie na pv pisze teraz na watku jest osoba prowadząca finanse Sawy wiec nie rozumiem dlaczgo pieniedze z bazarku i darczyncow wysyłasz do daski to jest dziwne na dogomani działamy ineczej a moze to mi sie zle wydaje... dostałam takie pv i takie przytaczam ...do czasu normalej zbiorki pieniedzy i wpłacania na konto osoby z pierwszego postu.... jezeli tak nie bedzie nikt nie wpłaci zlotowki,, szkoda ze wprowadzasz nowe rządy z Daska:( tracimy tylko darczyncow:( pieniążki wpłaciłem na konto Daśki, ale jesli chcecie to mogę jeszcze przelew anulować i przesłać komuś innemu ... nie chcę być "powodem" sprzeczki :shake: Quote
giselle4 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 wujek & ciocia napisał(a):pieniążki wpłaciłem na konto Daśki, ale jesli chcecie to mogę jeszcze przelew anulować i przesłać komuś innemu ... nie chcę być "powodem" sprzeczki :shake: DZIEKUEJMY ZA WSPARCIE:loveu: mysle ze od poczatku nie moge sie porozumiec z ciotkami..... ale widocznie tak musi byc Quote
wujek & ciocia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 giselle4 napisał(a):DZIEKUEJMY ZA WSPARCIE:loveu: mysle ze od poczatku nie moge sie porozumiec z ciotkami..... ale widocznie tak musi byc a jak tam czuje się Lisek ? Quote
Havanka Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Giselle, nie dostałam od Ciebie żadnego pw w tej sprawie. To nie jest wprowadzanie nowych rządów z daśką. Chciałam pomóc, bo byłam załamana losem Sary. Daśka ofiarowała biżuterię na bazarek, ja ją sprzedałam a pieniądze zostały przeznaczone dla Sary, która właśnie u niej przebywa (transport - 350 zł, karma za m-c - 200 zł). Poza tym wydawało mi się, że pierwszy post, jak również tytuł nie są aktualizowane. Wątek został założony dosyć dawno - 30 marca, a jest na nim tylko kilka wpłat bez dat. Sorry wujek&ciocia, że tak wyszło. Quote
giselle4 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Havanka napisał(a):Giselle, nie dostałam od Ciebie żadnego pw w tej sprawie. To nie jest wprowadzanie nowych rządów z daśką. Chciałam pomóc, bo byłam załamana losem Sary. Daśka ofiarowała biżuterię na bazarek, ja ją sprzedałam a pieniądze zostały przeznaczone dla Sary, która właśnie u niej przebywa (transport - 350 zł, karma za m-c - 200 zł). Poza tym wydawało mi się, że pierwszy post, jak również tytuł nie są aktualizowane. Wątek został założony dosyć dawno - 30 marca, a jest na nim tylko kilka wpłat bez dat. Sorry wujek&ciocia, że tak wyszło. Dziewczyna ktora odpowiada za finanse jest na urlopie,pisalam Tobie o tym a adkaaaa5 nie moze pierwszego postu uaktualnic..... edytowac ja tez tak często mam:( Quote
giselle4 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 wujek & ciocia napisał(a):a jak tam czuje się Lisek ? najwazniejsze ze je mamy nadzieje ze z czasem strach zniknie wiemy tez ze tego czasu na szczescie nie ma juz tak duzo:( ale bedzie ok....bedzie:loveu: Quote
daśka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ojjjj zamieszanie się zrobiło:-(:-(:-( nie dobrze ,nie po to ratujemy psa,żeby się rozczulać nad zbieraniem kasy!!! Ustalcie,kto zbiera i już po problemie... Na dzień dzisiejszy konto niuńki wygląda tak............. z cegiełkowego 68 zł z bazarku 567 zł WPŁYNĘŁO 644 Koszty przewiezienie niuńki 350 zł,miesieczny pobyt od 5 lipca do 4 sierpnia 200zł Wizyta u weterynarza 86 zł WYDATKI 636 ZŁ NA KONCIE 8 ZŁ...ZAUFAJCIE MI,ŻE NIE ZDEFRAUDUJĘ TYCH 8 ZYBLI W przyszłym tygodniu pobieranie krwi,przewidywany koszt ok 100 zł Quote
giselle4 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 daśka napisał(a):ojjjj zamieszanie się zrobiło:-(:-(:-( nie dobrze ,nie po to ratujemy psa,żeby się rozczulać nad zbieraniem kasy!!! Ustalcie,kto zbiera i już po problemie... Na dzień dzisiejszy konto niuńki wygląda tak............. z cegiełkowego 68 zł z bazarku 567 zł WPŁYNĘŁO 644 Koszty przewiezienie niuńki 350 zł,miesieczny pobyt od 5 lipca do 4 sierpnia 200zł Wizyta u weterynarza 86 zł WYDATKI 636 ZŁ NA KONCIE 8 ZŁ...ZAUFAJCIE MI,ŻE NIE ZDEFRAUDUJĘ TYCH 8 ZYBLI W przyszłym tygodniu pobieranie krwi,przewidywany koszt ok 100 zł ======================== nie rozumem rozliczenia:shake: albo jest za mało ?albo zle policzyłas? Poki zastepuje Edytke bede rygorystyczna od dzisiaj konto podane jest w pierwszym poscie i tylko tam wpłacamy pieniazki:crazyeye: nikt ich nie zdefrauduje[ tez]:shake: i prosimy o wydruki z kasy fiskalnej weta..... na tej podstawie będa wypłacane pieniazki jakie nazbieramy Quote
giselle4 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ZAPRASZAM DO KOLEGI SAWY http://www.dogomania.pl/threads/188846-Bizu-i-cos-jeszcze-na-Jantarka-20lipca Quote
giselle4 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 prosze wklejcie link do bazarku cegiełkowego:) Quote
giselle4 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 adkaaaaa5 ,jak dasz rade edytuja pierwszy post please:) Quote
daśka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 http://www.allegro.pl/item1084234052_przezylam_dobrocin_nowy_dom_mnie_zaglodzil.html link do allegro nie dotarła wpłata od osoby,która zakupiła 1 cegiełkę czyli 68 zł z bazarku wpłynęło tyle ile napisałam 2010-07-09 2010-07-09 E****** ****** Dochód z bazarku na Sarę, Havanka 567,00 Wczesniej były wpłaty na niunie,ponieważ sama deklarowałam 10 zł i wpłaciłam,ale ja tych pieniędzy nie mam.Ja wysyłałam na konto podane na początku wątku,o ile dobrze pamiętam do Ewy Tracz,ale zaraz to sprawdzę. WIĘC KOLEJNY RAZ PODLICZAM 68 ZŁ CEGIEŁKOWE 567 ZŁ Z BAZARKU RAZEM 635 (TAK POLICZYŁAM WYŻEJ ZA DUŻO) WYDATKI: 350 ZŁ PRZEJAZD NIUŃKI 200 ZŁ ZA POBYT U MNIE 86 ZŁ WIZYTA U WETA RAZEM 636 STAN -1 ZŁ Jak już pisałam sama delkarowałam i wpłaciłam 10 zł,ale te pieniądze nie wpływały na moje konto!!!!!!!!!!!!!!! więc ja ich nie liczę!!!!!!!!!!!!!!! Quote
daśka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 A teraz pare słówek jak maleńka się miewa..... Dzisiaj przywitała mnie wchodząc na stół,ale co tam,może jej się to podoba:-) Bałam się tylko,że jak weszła,to nie będzie mogła zejść,ale ładnie po krzesełku dała się sprowadzić:-) Zjadła wieczorem prawie całą duża puchę,tyle tylko,że musiałam ją karmić z ręki....to jeden z niewielu psiaków,które tak delikatnie biorrze jedzonko z ręki...i tak pieknie ogonkiem przy tym merdała:-) za momencik ostatni spacerek,zakropienie uszu i kłade maleńką spać do vipowskiej cząstki mojego domu..... Quote
daśka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 rachunki fiskale,a od kiedy lekarze mają obowiązek posiadania kas fiskalnych tak wogóle? Quote
daśka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Będę w przyszłym tygodniu u weta i powiem,żeby zamiast karty informacyjnej,wystawił mi fakturę,taki obowiązek na życzenie klienta mają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma problemu!!!!!!!!!!!!! Póki co wszyscy zainteresowani niech wpłacają na podane przez GISELL4 konto!!!!! Quote
daśka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 nie rozumem rozliczenia albo jest za mało ?albo zle policzyłas? giselle4 błąd faktycznie za dużo policzyłam....ale o jakie za mało... chodzi? Quote
daśka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 to niesamowite,cudowne,fantastyczne,rewelacyjne,w 100% odlotowe:-) dzisiaj niuńka obudziła mnie po raz pierwszy popiskiwaniem............pomyślałam,że musi jej się chcieć bardzo na dwór,że ma biegunke i tak bardzo ją ciśnie,że aż mnie budzi,choć wczesniej tego nie robiła,wstawała zaraz po mnie...na pół przytomna wciągnęłam spodnie i poszłam na dwór,a ona uśmiech od ucha do ucha,że na dworku jest,zero problemów,żadnej biegunki,kilka posiknięć.... Kochani...ona chyba w końcu nieco lepiej się poczuła:-):-):-):-):-) nawet teraz leży przy mnie,ale nie śpi...a do tej pory praktycznie w domu spała non stop...tylko spacer ją budził a dziś to ona obudziła mnie na spacer:-):-):-) aaaaa jak ja się cieszę:-) eh...jaka radość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! własnie powiedziałam jej żeby pomerdała troszkę do wielbicielle(ek) i obklepała panele ogonkiem:-) jestem rozemocjonowana,na taki przełom właśnie czekałam.....ciekawe,czy zaszczeka kiedyś pierwszy raz?:-) Quote
Mysza2 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Super wiadomości:):):) bardzo się cieszę. Tak trzymać:):) Quote
Recommended Posts