Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sussi ma jednak chore prawe uszko,podczas szczotkowania zerknęłam tam i uwdzie.Lewe ucho nadaje się do czyszczenia,ale w prawym wydzieliny jest całkiem sporo i widać,że wycieka świeża.Jak mój luby wróci z pracy poproszę,żeby mi asystował przy wyczyszczeniu,zobaczymy czy Sarunia pozwoli na to bez problemu.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Banerki podlinkowane

Bardzo dziękuję za tak szybkie spełnienie mej prośby. Właśnie tak chciałam, żeby wyglądały. Teraz wiem, ze będzie już z "górki".
Dziewczyny, proszę, nie żałujcie miejsca w swoich podpisach i "krzyczcie" banerkami Sary !

Posted

a mnie bardziej Sissi się podoba ona była taka cichutka u mnie ale dostojna ale przy oglądaniu z córcią bajek o księżniczkach jakoś ta sissi mi do niej pasuje ale jakie by to imie nie było oby szczęście jej przyniosło

Posted

no i mamy znowu problem sawo-saro-saba teraz jest sussi-sissi:-)
dobra niech będzie sisi,troszkę łatwiej wypowiedzieć:-)
A jeszcze ludzie by się dziwnie patrzyli na mnie,gdybym krzyczała na dworze sussi sussi ....pewnie ktoś predzej czy później by odkrzyczał..." mnie też sussi"
:-)
ostatecznie SUSSI zostaje:-)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Wołaj jak chcesz byle jej to nowe imię szczęście przyniosło:):)

Sissi,przed snem na pierwsza :0
i niech ktos Cie pokocha i da domek na reszte lat
Amen:)

Posted

Daśka, co z tym uchem suni? Czy byliście już u weta? Dziś wplacę na konto Saruni pieniądze z bazarku. Tyle ile jest. Jeszcze do tej pory jedna osoba nie wpłaciła całości.
Mizianka z samego ranka dla całego zwierzyńca!

Posted

niestety nie byliśmy jeszcze u weta,chciałam poznać najpierw sunię i zobaczyć jakie ma reakcje na dotyk,szczotkowanie,smyranie itd i powiem tak........
Człowiek może z nią zrobić dosłownie wszystko,nie sprawdziłam tylko jak reaguje na położenie jej na plecach,ale myślę,że jak nie będzie wokół innych psiaków,to i na to sobie pozwoli:-)
Jest sprawa,która jest dla mnie zarazem piękna i szczęśliwa,jak i bardzo smutna....mam adoptowaną ze schroniska trzy miesiące temu sunię i zarówno ona,jak i bohaterka naszego wątku,tak bardzo lgną do człowieka,że jest to wręcz niewyobrażalne.Nie znałam tego wcześniej,ponieważ mój rottek jest zemną już osiam lat i rano ewentualnie żeby mnie przywitać wstaje i pokręci troszkę dupeczką.Nasze dziewczyny natomiast,aż piszczą z radości i przepychają się jedna przez drugą,żeby poczuć rękę na głowie i nie moga przestać w proszeniu o smyranko za uszkiem.Czy to nie jest nieprawdopodobne ,że mają w sobie pomimo tego co przeszły jeszcze tak ogromne pragnienie poczuć dotyk człowieka.Piękne to i straszne zarazem!!!
Havanko dziękuję za wysłanie pieniędzy,przydadzą się ponieważ wet jak pisałam do najtańszych nie należy,oczywiście poproszę żeby wystawił mi może nie fakturę,ponieważ usługa bedzie droższa o Vat,ale rachunek z datą danymi psa i z pieczątką i oczywiście pstryknę fotkę i poproszę o wtawienie na wątek,żeby każda osoba miała wgląd na bierząco:-)

Posted

Zaglądamy rano do Sussi. Tak jak piszesz Daśko to jest właśnie takie łapiące za serce że te biedy które od człowieka tyle złego zaznały dalej do niego lgną i tak potrzbują tego swojego ludzia.

Posted

paulinken napisał(a):
Jestem na zaproszenie beataczl. Oprócz pierwszej strony gdzie są jeszcze zdjęcia suńki? I jaki podać kontakt do ogłoszeń? :)

Wysłałam na pw dane kontaktowe,zdjecia sa jeszcze na 40 i 41 stronie:-)

Posted

i do nowego domciu witaj maleńka u nas się sama kładła pod nogami przez tą chwilę a jak się położyła głaskałam ją po brzuszku i nie całkiem ale się odwracała do smyrania i po brzusiu

Posted

na koncie suni jast 68 zł z cegiełkowego allegro,tzn o 40 jeszcze sie szarpię z allegro,ale w końcu wyszarpię;-)
jedziemy z nią na 12 tą do weta,na zaspę,a nie na chełm(mnie się dzielnice pomyliły) zobaczymy co powie.....

Posted

paulinken napisał(a):
Jestem na zaproszenie beataczl. Oprócz pierwszej strony gdzie są jeszcze zdjęcia suńki? I jaki podać kontakt do ogłoszeń? :)

Domyślam się, że będą nowe ogłoszenia !
Paulinken - dziękujemy!!!!!