daśka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 giselle4 nie fochujmy sie jak dzieciaki!!!! Ja napisałam do człowieka na wątku transportowym za ile pojedzie i czekam na odp Havanka również do kogoś pisała i też czeka na odp. Poprostu spróbujmy znaleźć coś taniej Nie musisz dawać,żadnej kasy,ja osobi scie wyłożę za Ciebie to 100 zł:-) Mamy wiec na koncie Sary prawie 700,a nie 600 zł:-) Quote
Arktyka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 O Boziu , wlasnie przeczytalam watek suni, co to sie dzieje z ludzmi....taka znieczulica!:shake: A miala miec juz dobrze i byc bezpieczna...bardzo wspolczuje Waszej suni...:-( Quote
adkaaaaa5 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 pierwszy post nie jest uaktualniony- od jakiegos czasu nie moge edytowac tego posta! Probowalam chyba z 7 razy w rozne dni i nic... dogo mi chodzi a zmiany w pierwszm poscie nie chca sie zapisac. Pieniadze wpływaja na edyty konto- ona podawała mi co wplynelo jednak nie jestem teraz na swoim kompie i nie moge sprawdzic... bjuta jesli wplacilas jakies pieniazki to na pewno wplynely, wpłynelo tez 30 zł od MarcinaPe i chyba jeszcze cos... Jak tylko bede na kompie u siebie to napisze to w poscie, ale nie wiem czy uda mi sie w pierwszym;/ Z bazarku ktory robilam dla saruni wplynelo mi 80 zł takze te pieniadze moge przelac wam na transport (tylko nie wiem czy mozna tak, bo zbieralam na hotelik). Quote
daśka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 sytuacja dziwna......kobiety szukajcie teraz kierowcy,który psinkę przywiezie do mnie do Żukowa(20 km od Gdańska).Jedna z Dogomani kobietka zgodziła się ją przewieźć za 500 zł,ale może uda się znaleźć kogoś,kto będzie chciał mniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pomóżcie szukać!!!!!!!!!!!!!!! To 430 km w jedną stronę i paliwo nie powinno kosztować więcej niż 300 350 zł.Może uda nam się znaleźć!!! Ja na miejscu oferuję obiadek,a i mogę przyjąć na pokoik,stoi wolny,więc................urlop nad morzem:-) Quote
giselle4 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='daśka']giselle4 nie fochujmy sie jak dzieciaki!!!! Ja napisałam do człowieka na wątku transportowym za ile pojedzie i czekam na odp Havanka również do kogoś pisała i też czeka na odp. Poprostu spróbujmy znaleźć coś taniej Nie musisz dawać,żadnej kasy,ja osobi scie wyłożę za Ciebie to 100 zł:-) Mamy wiec na koncie Sary prawie 700,a nie 600 zł:-)[/QUOTE] Rano,kiedy telefonowałam do Ciebie to nie było problemu niech przyjedzie za 500zł tak ciezko wypuscic pieniedze bazarkowe z ręki? a ,za mnie to Ty nie muusisz nic płacic-dokładac ja swoje kiedy zawiniłam-naprawiłam i za swoje Ty mi nie dawałas tylko z Edytka pojechałam i ją zabrałam,umiesciłam i karmiłam smycz i obroze tez kupiłam.za goscine w schronisku tez ,,podziekowałam,, ...chyba zapomniałas jak Ty ,,foszyłas,,...kilka postow wyzej...... coz, swojego pod nosem sie nie widzi....... ja nie siedze przy kompie i nie klikam ja tyram przy zwierzętach,po kilka godzin dziennie sorry jezeli cos ustalamy to juz tylko na forum i do nikogo nie bede wiecej telefonowac ,bo sie robi bagno kogo uraziłam przepraszam Quote
daśka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='adkaaaaa5']pierwszy post nie jest uaktualniony- od jakiegos czasu nie moge edytowac tego posta! Probowalam chyba z 7 razy w rozne dni i nic... dogo mi chodzi a zmiany w pierwszm poscie nie chca sie zapisac. Pieniadze wpływaja na edyty konto- ona podawała mi co wplynelo jednak nie jestem teraz na swoim kompie i nie moge sprawdzic... bjuta jesli wplacilas jakies pieniazki to na pewno wplynely, wpłynelo tez 30 zł od MarcinaPe i chyba jeszcze cos... Jak tylko bede na kompie u siebie to napisze to w poscie, ale nie wiem czy uda mi sie w pierwszym;/ Z bazarku ktory robilam dla saruni wplynelo mi 80 zł takze te pieniadze moge przelac wam na transport (tylko nie wiem czy mozna tak, bo zbieralam na hotelik).[/QUOTE] My z Havanką również zrobiłysmy bazarek dla Sary na hotelik,ale jeżeli będzie potrzeba przeznaczymy pieniądze z bazarku na przejazd suni.Dlatego zależy nam na tańszym transporcie!!! Quote
Havanka Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Dziewczyny, spokojnie. Wszystkich nas ponoszą emocje, bo nikt nie spodziewał się, że z tym hotelikiem tak wyjdzie. Może zróbmy tak; jeżeli do wieczora nie znajdzie się tańszy transport na jutro, to skorzystamy z oferty Tarzanki. Giselle, czy przy odbieraniu psa z hotelu trzeba mieć jakieś upoważnienie? Jak to się odbywa w praktyce? Czy właściciel hotelu wyda psa każdemu, kto po niego przyjedzie? Quote
Tarzanka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='daśka']sytuacja dziwna......kobiety szukajcie teraz kierowcy,który psinkę przywiezie do mnie do Żukowa(20 km od Gdańska).Jedna z Dogomani kobietka zgodziła się ją przewieźć za 500 zł,ale może uda się znaleźć kogoś,kto będzie chciał mniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pomóżcie szukać!!!!!!!!!!!!!!! To 430 km w jedną stronę i paliwo nie powinno kosztować więcej niż 300 350 zł.Może uda nam się znaleźć!!! Ja na miejscu oferuję obiadek,a i mogę przyjąć na pokoik,stoi wolny,więc................urlop nad morzem:-)[/QUOTE] Daśka pozwolę się wtrącić. 430km jest w jedną stronę co daje 860km w dwie o ile wyjedzie ktoś z samych Obornik lub z Żukowa. Ja do Obornik mam najkrócej ponad 70km co zarazem wydłuża trasę o blisko 150km. Ceny paliwa są różne w całej Polsce. U mnie paliwo dziś w nocy stało po 4.60 ale na Bielanach Wrocławskich stało po 4.67 wiem bo w nocy podwoziłam psinkę do dalszej podróży. Nie wiem jakie są ceny w trójmieście, ale nie sądzę by było taniej ze względu na wakacje. Poza tym napisałam na transportowym, że szukam do połączenia. Może ktoś się zainteresuje choćby kawałkiem trasy. Myślę, że dobrze byłoby wyjechać albo jutro wieczorem, albo w poniedziałek wieczorem żeby nie męczyć zwierzęcia w upalny dzień w aucie. Ja nie będę walczyła o ten wyjazd jakbym miała za niego dostać gwiazdkę z nieba, bo nie dostanę. Wasza decyzja co wybierzecie nie moja. Quote
giselle4 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Havanka']Dziewczyny, spokojnie. Wszystkich nas ponoszą emocje, bo nikt nie spodziewał się, że z tym hotelikiem tak wyjdzie. Może zróbmy tak; jeżeli do wieczora nie znajdzie się tańszy transport na jutro, to skorzystamy z oferty Tarzanki. Giselle, czy przy odbieraniu psa z hotelu trzeba mieć jakieś upoważnienie? Jak to się odbywa w praktyce? Czy właściciel hotelu wyda psa każdemu, kto po niego przyjedzie?[/QUOTE] nie wiem naprawde nawet nie wiem czy mi wyda psa? czy tam jest cos opłacone? bez tego tez pewnie nie wyda[cos tam była u niego] i jak jest zawarta umowa? tez nie wiem. Myslałam ze dziewczyna zabierająca Negra ,powie ze jutro przyjede po Sawe aby był przygotowany ja zas bym zatelefonowała i zapowiedziała sie ... ale wyszło inaczej. Przepraszam,mnie naprawde ciezko zdenerwowac ....ale mnie poniosło i tyle tylko ten nie popełnia błędow kto nie oddaje psow do adopcji a skoro nazywamy sie dogomania to uwazam ze wszystkie jestesmy odpowiedzialne za te psy.... Quote
giselle4 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='adkaaaaa5']pierwszy post nie jest uaktualniony- od jakiegos czasu nie moge edytowac tego posta! Probowalam chyba z 7 razy w rozne dni i nic... dogo mi chodzi a zmiany w pierwszm poscie nie chca sie zapisac. Pieniadze wpływaja na edyty konto- ona podawała mi co wplynelo jednak nie jestem teraz na swoim kompie i nie moge sprawdzic... bjuta jesli wplacilas jakies pieniazki to na pewno wplynely, wpłynelo tez 30 zł od MarcinaPe i chyba jeszcze cos... Jak tylko bede na kompie u siebie to napisze to w poscie, ale nie wiem czy uda mi sie w pierwszym;/ Z bazarku ktory robilam dla saruni wplynelo mi 80 zł takze te pieniadze moge przelac wam na transport (tylko nie wiem czy mozna tak, bo zbieralam na hotelik).[/QUOTE] Adka,z tych pieniedzy w razie draki trzeba bedzie oplacic Oborniki wiec na razie ich nie bierzemy pod uwage..... Edytka przyjedzie to napisze ile tego jest niech spokojnie odpocznie:) Quote
daśka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='giselle4']nie wiem naprawde nawet nie wiem czy mi wyda psa? czy tam jest cos opłacone? bez tego tez pewnie nie wyda[cos tam była u niego] i jak jest zawarta umowa? tez nie wiem. Myslałam ze dziewczyna zabierająca Negra ,powie ze jutro przyjede po Sawe aby był przygotowany ja zas bym zatelefonowała i zapowiedziała sie ... ale wyszło inaczej. Przepraszam,mnie naprawde ciezko zdenerwowac ....ale mnie poniosło i tyle tylko ten nie popełnia błędow kto nie oddaje psow do adopcji a skoro nazywamy sie dogomania to uwazam ze wszystkie jestesmy odpowiedzialne za te psy....[/QUOTE] Oki kobietki....wszystkie nas nosi i nosić będzie,dopóki będą takie "obornickie" miejsca istniały.... Giselle4,dziekuję za sprostowanie:-) Ja poprtostu czasami potrzebuję logicznego tłumaczenia:-) Quote
daśka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 ok 18-tej możemy być w Obornikach po sunię,no chyba,że bedą utrudnienia na drodze,ale nie sądzę Quote
Tarzanka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='daśka']mam transport za 350 zł::-)[/QUOTE] Napisz coś więcej, bo ja właśnie rozmawiam z dziewczynami z którymi chcę to połączyć i teraz one zaczynają szukać dojazdu żeby mi podrzucić psiaki. Ewentualnie napisz czy ta osoba będzie mogła zabrać więcej psiaków. Quote
Tarzanka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='daśka']ok 18-tej możemy być w Obornikach po sunię,no chyba,że bedą utrudnienia na drodze,ale nie sądzę[/QUOTE] To wy chyba helikopterem chcecie lecieć, że tak szybko :O Znam trasę i wiem, że nie dacie rady tak szybko! Quote
daśka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 po swoją sunię 530 km pojechałam w 5 i pół godziny.....ja jadę z kierowcą...jedziemy moim autem,więc śmiało mogę psiaki zabierać.W transporterze będzie Sara,ale tylnie siedzenie i moje kolana z przodu wolne!!!!!!!!!!!!!!!! Gdyby ktoś mógł dorzucić do transportu choć 50 zł,byłoby super!!!! Jeżeli nie,to i tak zwierzaki zabiorę:-) Quote
giselle4 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 przeprasza za to pisanie na forum mysle ze nic z tego nie bedzie...:( Quote
daśka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Giselle4 wiem,Havanka mi pisała jak do typka trzeba podejść.....będę prz,prze,prze miła,czy mam również wyciągnąć inne psiaki? jeżeli tak to pisz,w końcu jadę tam nie sama.....więc może mojemu kierowcy uda się lepiej dogadać i wydadzą jeszcze jakiegoś psiaka:-) SAWA i nie powim nic innego:-) Będzie dobrze zobaczysz....musi być!!!!!!!!!!!!! Quote
giselle4 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 wygrał pierwsza batalie ,ale nie wojne ma strone internetowa,gdzies widziałam Quote
daśka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Giselle możesz być spokojna;-) SAWĘ odbierze kolega,a ja mogę jeszcze któregoś psiaka wyciagnąc,tylko napisz którego!!! Quote
Recommended Posts