Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrocin ,pozniej zła adopcja teraz suuuper hotelik u weta....
masz cały czas pod gore
zaraz pytam Zuzie czy ma miejsce dla Ciebie
jezeli nie to moze kikou
ale nie zostanie sz tam ...te luksusy nie dla Ciebie
Ty swoje wycierpiałas...teraz musisz miec jak Babelek lub jak Sasza

Posted

[quote name='giselle4']Dobrocin ,pozniej zła adopcja teraz suuuper hotelik u weta....
masz cały czas pod gore
jezeli nie to moze kikou
Ty swoje wycierpiałas...teraz musisz miec jak Babelek lub jak Sasza[/QUOTE]
Ja też nie mogłam uwierzyć w to co zobaczyłam:crazyeye:
Komentarz zostawię dla siebie, bo nie nadaje się na forum.

Posted

[quote name='giselle4']Dobrocin ,pozniej zła adopcja teraz suuuper hotelik u weta....
masz cały czas pod gore
jezeli nie to moze kikou
Ty swoje wycierpiałas...teraz musisz miec jak Babelek lub jak Sasza[/QUOTE]

O ile dobrze pamiętam, Daśka chciała ją wziąć do siebie na DT za 200 zł miesięcznie.

Posted

[quote name='Havanka']O ile dobrze pamiętam, Daśka chciała ją wziąć do siebie na DT za 200 zł miesięcznie.[/QUOTE]
Tak i bedę prosic jak dalej chce to pomozemy
ona jest grzeczna i taka posłuszna
z innymi psiakami bardzo sie lubi i jest ugodowa nawet z suczkami:)

Posted

ja wysiadam,mam dosyć!!!!!!!!!!!!! już brak mi łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To już czwarty raz jak sunia jest okropnie traktowana....DOBROCIN.....DOM......SCHRONISKO....HOTELIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE MOGĘ ,NIE POTRAFIĘ..........................................................LEKARZE WETERYNARII...........................................KUPY,A NIE LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='daśka']ja wysiadam,mam dosyć!!!!!!!!!!!!! Już brak mi łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To już czwarty raz jak sunia jest okropnie traktowana....dobrocin.....dom......schronisko....hotelik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mogę ,nie potrafię..........................................................lekarze weterynarii...........................................kupy,a nie ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
ja się z tego wątku wypisuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz weźcie sunię do siebie do domku:-)

Posted

mam Was dosyć,jesteście okrutne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='daśka']mam Was dosyć,jesteście okrutne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
napisalam do paru Dt.....
napisalam do zzuziM.....
czekam...

Posted

nie spałam .......bo i po co.....Saruś jak ja Ci psinko mogę pomóc...co my ludzie Tobie fundujemy,obłęd jakiś!!!!!
Saruniu słodziutka proszę wytrzymaj jeszcze trochę i daj nam "ludziskom" jeszcze szanse,zrobimy wszystko,żebyś miała już dobrze............jaki wstyd,że jestem człowiekiem!!!!!!!!!
Trzeba załozyć wątek o Obornikach,czy jak się tam ta klatkownia zwie!!!!!!!!!!! Niech ludzie już nie dają tam swoich psiaków.....to jest klatkownia,a nie DT!!!!!!!!!!
KTOŚ WRESZCIE MUSI O TYM NAPISAĆ !!!!

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]"szanowny" gość nazywany wetam nie odebrał mojego tel...ale na mojego smsa odpisał cytuję"szkoda mi waszej głupoty dla nich" po czym przyszedł kolejny..."proszę sobie przypomnieć,że miały być uśpione i na gwałtu rety potrzebne było schronienie.Mójpracownik pojechał je adoptować na siebie i te akurat do dziś biegają po ogrodzie ale jak ktoś chce zrobić aferę to teraz ja zaczynam"[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]człowieku drogi nie strasz,ponieważ to nie my trzymamy psiaki za 300zł miesi ęcznie w klatkach,więc nie kręć na siebie bata[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[b]rozmawiałam z moim mężczyzną,bierrzemy sarę do siebie na dt!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
[b]proszę więc osobę za nią odpowiedzialną za kontakt!!!!!!!!!!!!!!![/b]
[b]koszt 200 zł/miesięcznie[/b]
[b]u mnie będzie bez klatek i tym podobnych praktych nie toleruję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[/b]

Posted

panie doktorze:-( nie bedę z panem konwersowała,gdyż wywodzi się pan z brodzika intelektualnego,a perforacja pańskiej egzystencji niestety nie dopinguje mnie do dalszych rozmów z panem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!