Havanka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Str. 266, link do postów i zdjęć z hoteliku w Obornikach Śl: http://www.dogomania.pl/threads/176092-Staszek-z-dworca-wr%C3%B3cil-z-adopcji!-Szukamy-DOMU-!!!!/page266 Wygląda jak laboratorium a nie hotelik !!!!! Quote
anett Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 obornicki "hotelik" - ONki w klatkach w ciemnej piwnicy bez okna.... czy to nie jest wasza Sara? Quote
giselle4 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Takie fopto otrzymałam nasza Sara czy to sa lepsze warunki jak w schronie? przepraszam rycze... albo ja albo ona nie mamy szczescia:( Quote
giselle4 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 przykro mi Sara...jaka ja jestem głupia wybacz malutka:( Quote
giselle4 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dobrocin ,pozniej zła adopcja teraz suuuper hotelik u weta.... masz cały czas pod gore zaraz pytam Zuzie czy ma miejsce dla Ciebie jezeli nie to moze kikou ale nie zostanie sz tam ...te luksusy nie dla Ciebie Ty swoje wycierpiałas...teraz musisz miec jak Babelek lub jak Sasza Quote
Havanka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='giselle4']Dobrocin ,pozniej zła adopcja teraz suuuper hotelik u weta.... masz cały czas pod gore zaraz pytam Zuzie czy ma miejsce dla Ciebie jezeli nie to moze kikou ale nie zostanie sz tam ...te luksusy nie dla Ciebie Ty swoje wycierpiałas...teraz musisz miec jak Babelek lub jak Sasza[/QUOTE] Ja też nie mogłam uwierzyć w to co zobaczyłam:crazyeye: Komentarz zostawię dla siebie, bo nie nadaje się na forum. Quote
Havanka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='giselle4']Dobrocin ,pozniej zła adopcja teraz suuuper hotelik u weta.... masz cały czas pod gore zaraz pytam Zuzie czy ma miejsce dla Ciebie jezeli nie to moze kikou ale nie zostanie sz tam ...te luksusy nie dla Ciebie Ty swoje wycierpiałas...teraz musisz miec jak Babelek lub jak Sasza[/QUOTE] O ile dobrze pamiętam, Daśka chciała ją wziąć do siebie na DT za 200 zł miesięcznie. Quote
giselle4 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Havanka']O ile dobrze pamiętam, Daśka chciała ją wziąć do siebie na DT za 200 zł miesięcznie.[/QUOTE] Tak i bedę prosic jak dalej chce to pomozemy ona jest grzeczna i taka posłuszna z innymi psiakami bardzo sie lubi i jest ugodowa nawet z suczkami:) Quote
kamilawa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Daśka... jak mozesz, weź Sarunię na DT... Niech ona ma już spokojne życie :( Quote
0ooCzarNaoo0 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Bądźmy dobrej mysli może poprostu na noc zostaja tam psiaki tak zamykane a w dzień chasaja po podwórzu:) Quote
daśka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 ja wysiadam,mam dosyć!!!!!!!!!!!!! już brak mi łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To już czwarty raz jak sunia jest okropnie traktowana....DOBROCIN.....DOM......SCHRONISKO....HOTELIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MOGĘ ,NIE POTRAFIĘ..........................................................LEKARZE WETERYNARII...........................................KUPY,A NIE LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
daśka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='daśka']ja wysiadam,mam dosyć!!!!!!!!!!!!! Już brak mi łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To już czwarty raz jak sunia jest okropnie traktowana....dobrocin.....dom......schronisko....hotelik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie mogę ,nie potrafię..........................................................lekarze weterynarii...........................................kupy,a nie ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] ja się z tego wątku wypisuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz weźcie sunię do siebie do domku:-) Quote
daśka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 mam Was dosyć,jesteście okrutne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
daśka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 dobra, emocje troszkę minęły......straszne życie ma ta Sara:-( Quote
giselle4 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='daśka']mam Was dosyć,jesteście okrutne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] napisalam do paru Dt..... napisalam do zzuziM..... czekam... Quote
daśka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 nie spałam .......bo i po co.....Saruś jak ja Ci psinko mogę pomóc...co my ludzie Tobie fundujemy,obłęd jakiś!!!!! Saruniu słodziutka proszę wytrzymaj jeszcze trochę i daj nam "ludziskom" jeszcze szanse,zrobimy wszystko,żebyś miała już dobrze............jaki wstyd,że jestem człowiekiem!!!!!!!!! Trzeba załozyć wątek o Obornikach,czy jak się tam ta klatkownia zwie!!!!!!!!!!! Niech ludzie już nie dają tam swoich psiaków.....to jest klatkownia,a nie DT!!!!!!!!!! KTOŚ WRESZCIE MUSI O TYM NAPISAĆ !!!! Quote
daśka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]"szanowny" gość nazywany wetam nie odebrał mojego tel...ale na mojego smsa odpisał cytuję"szkoda mi waszej głupoty dla nich" po czym przyszedł kolejny..."proszę sobie przypomnieć,że miały być uśpione i na gwałtu rety potrzebne było schronienie.Mójpracownik pojechał je adoptować na siebie i te akurat do dziś biegają po ogrodzie ale jak ktoś chce zrobić aferę to teraz ja zaczynam"[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
daśka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]człowieku drogi nie strasz,ponieważ to nie my trzymamy psiaki za 300zł miesi ęcznie w klatkach,więc nie kręć na siebie bata[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
daśka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [b][size=4][color=#ff0000]proszę zadzwonić do telewizji......z pewnością przyznają panu rację!!!!!!!!!!!![/color][/size][/b] Quote
daśka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [b]rozmawiałam z moim mężczyzną,bierrzemy sarę do siebie na dt!!!!!!!!!!!!!!!![/b] [b]proszę więc osobę za nią odpowiedzialną za kontakt!!!!!!!!!!!!!!![/b] [b]koszt 200 zł/miesięcznie[/b] [b]u mnie będzie bez klatek i tym podobnych praktych nie toleruję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[/b] Quote
daśka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 panie doktorze:-( nie bedę z panem konwersowała,gdyż wywodzi się pan z brodzika intelektualnego,a perforacja pańskiej egzystencji niestety nie dopinguje mnie do dalszych rozmów z panem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts